- Konu Sahibi pambukmelek8788
ayyy Allah korusun aslında kafamda yoktu bööle bişi hiç geçenlerde maniküre gidince tertemiz düzenli bi yere gitmiştim bu beni biraz itti bu düşünceye bide fiyatı filan da hiçbişi yani mesela tüm bacak 20tl e zaten aldığım ıvır zıvır o kadar parası neyse bide üstüne süklüm büklüm tam anlamıyla da yapmış olmuyorum yaptırayım dedim canım yaa neyse bi deniycem bakalım inşallah yarar işime 2 3ayda 1yaptırsam yeter zatenben hep kendim yapmıstım kuaföre yaptırmadım hiç ilk defa lazer yaptırırken actım kadına ondada utana utana kadın en son utanıyommusun sen dedı evet dedım kadının yüzüne bile bakamadım.saçmalama ben günde kaç tane görüyom dedi gülerek sımdı artık seanslara gıttıkce hemen acıyorum kadın en son bakıyorum utanmıyosun artık dedi evet sizden utanmıyorum artık dedim :) ama kuafördede dikkat etmelisin hijyene pek dikkat etmiyo bazı insanlar mikrop kapmada arkadasım kuaföre gıderken mantar olmustu .
evet yaa lazer sıkıntı benimde bi iki tanıdığım var yüzlerine yaptırmalarına rağmen acı sızı oluyomuş bilmiyorum belki alışılır zamanla ama ben nedense lazerden hep korktum özellikle de yumurtalık için..risk almayım yaa zaten çok bi sorunum yok sarışınım gerektiği zaman yaptırdım mı tamamdır..bu arada canım limon ve tuz çok etkili gerçekten ben cildime de yapıyorum bazen..valla yapsan da yaptırsan da zırıltılı anacım kadın olmak zor zanaatben arkadaşımla yaptırmaya gittik uzun süredir de gittiğimiz güvenilir bir güzellik salonuydu , kadın saolsun yapmadı uyardı, her yerinize yaptırın ama lazer çok derinlere giden ışınlar ve yakmak için tasarlandı yumurtalıklarınıza zarar verebilir en az bir çocuk doğurun sonra yaptırırsınız dedi mantıklı geldi yaptırmadık, en güzeli agda aslında kendin yapınca temiz temiz , ama boynu ağrıyor insanın bükül bükül :)
sarartıcı çoğaltıyor, jilet de sertleştiriyor, amaaannn zor işler, ama ağdadan sonra genital bölge değilde bacaklarıma limonla deniz tuzunu karıştırıp sürmüştüm 1 kere acayip azalttı bazı yerlerde çıkmıyor bile, bi daha da yapmadım , aslında yapsam ii olcak, üniversitedeyken yurtta tüylendim bende, yemeklerden bastılar şapı kız yurdunda ne sakıncası varsa sanki uyuslarr