• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda ve evlilik :)

Banada akıl verirmisiniz.
Ben genital bölgemi hep jiletle aldım bugüne kadar ama yayılma başladığında kasık kısımlarını makine ile geri kalanını yne jiletle almaya devam ettim fakat makine tüylerimi dahada yaydı arka bölümlere yanlara dağıldı iyice ve ağustos ayında düğünüm var. eŞİM açısından sıkıntı yapmıyorum ama daha çok hamile oldugumda nasıl baş ederim derdindeyim bu nedenle artık ağdaya başlamak istiyorum. Sizden istediklerim ağda ilk kez yapan bir insanın canını çok acıtır mı ? Yaptırırken utanmalımıyım yoksa rahat mı olmalıyım. Acıyı azaltmam için önerileriniz varmı ? Yardım lütfen :2:

Sir olayı kolaylık genital bölgede..Jilet de rahatlık.. Her duşta halledilebilir..
Sir 5 dakikada olup bitiyor ve aman aman da acı yok..
Kıl tüy sorun edilecek birşey değil.. Hele eşten neden utanılsın ki..
Onda yok mu tüy..

Sir olayı kolaylık genital bölgede..Jilet de rahatlık.. Her duşta halledilebilir..
Sir 5 dakikada olup bitiyor ve aman aman da acı yok..
Kıl tüy sorun edilecek birşey değil.. Hele eşten neden utanılsın ki..
Onda yok mu tüy..

Ben sir ağdayı daha önce hiç ağda yapmayan biri olarak kendi başıma yapabilir miyim yani :42:

Ben sir ağdayı daha önce hiç ağda yapmayan biri olarak kendi başıma yapabilir miyim yani :42:

Kendi başına yapabilirsin ama o ağdayla olur..Zorlanırsın..
Ağdayı sevmiyorum ben.. Tüylerle beraber deriyi de soyuyor gibi.. Acıyor yani..
Siri bir güzellik saloununda yada kuaför salonunda yaptırmanı tavsiye ederim..
Hakikaten çok kısa sürede ve nerdeyse hiç acı çekmeden olup bitiyor..

Banada akıl verirmisiniz.
Ben genital bölgemi hep jiletle aldım bugüne kadar ama yayılma başladığında kasık kısımlarını makine ile geri kalanını yne jiletle almaya devam ettim fakat makine tüylerimi dahada yaydı arka bölümlere yanlara dağıldı iyice ve ağustos ayında düğünüm var. eŞİM açısından sıkıntı yapmıyorum ama daha çok hamile oldugumda nasıl baş ederim derdindeyim bu nedenle artık ağdaya başlamak istiyorum. Sizden istediklerim ağda ilk kez yapan bir insanın canını çok acıtır mı ? Yaptırırken utanmalımıyım yoksa rahat mı olmalıyım. Acıyı azaltmam için önerileriniz varmı ? Yardım lütfen :2:

canım bende jiletle aldım bu yasıma kadar:) geçenlerde bi sirle denettim kuaförde daha 2 kez çekmesiyle ağlayıp ordan kalkmam yarım bırakmam bir oldu :))))))) veo çektiği yerler şişti kızardı 6 7 gün geçmedi acısı :) dayanabiliirm diyorsan yaptır ben dayanamadım:))))))

Normal eski usül ağda çok acı veriyor evet.. Cildi de çekiyor ve ağrılı oluyor..
Sir olayı başka ama..
Benim canım çok tatlıdır..Hiç acımıyor desem yeri..

Normal eski usül ağda çok acı veriyor evet.. Cildi de çekiyor ve ağrılı oluyor..
Sir olayı başka ama..
Benim canım çok tatlıdır..Hiç acımıyor desem yeri..
Makine ile alan sır adası ilede alır.
vallah tebrik ederim alla biliyorsanız.

Ben denedim ama ne yazsikki başarılı olamadım. Tekrar yapip, denemem gerekiyor. Ben makine ile bacaklarimi bile alamiyordum ama artık gerdek gecesinden sonra o fis geldi.

sanirim ada 'yıda yavaş yavaş alıştıra bilirim.:27:

Makine ile alan sır adası ilede alır.
vallah tebrik ederim alla biliyorsanız.

Ben denedim ama ne yazsikki başarılı olamadım. Tekrar yapip, denemem gerekiyor. Ben makine ile bacaklarimi bile alamiyordum ama artık gerdek gecesinden sonra o fis geldi.

sanirim ada 'yıda yavaş yavaş alıştıra bilirim.:27:

gerdek gecesinden sonra fıs geldi derken :)))) acı kıyaslamaası mı?:18:

gerdek gecesinden sonra fıs geldi derken :)))) acı kıyaslamaası mı?:18:
Seni hiç kandırmak istemem, ama EVET:27:
yani makine ile evlenene kadar asla alamıyor ve büyük bir işkence iken, gerdek gecesinden sonra o aci şerbet gibi geldi:1:
nasil olur diye cok şaşırdım ama acı veren hiç bir şey yapamaz, katlamam, hemen cilete sarılırdim. Şimdi 4'de 3 azaldı :21:

Tek sorun şimdilik özel bölgeler, ama o sorunuda bu gidişle aşacağıma inanıyorum :9:

Seni hiç kandırmak istemem, ama EVET:27:
yani makine ile evlenene kadar asla alamıyor ve büyük bir işkence iken, gerdek gecesinden sonra o aci şerbet gibi geldi:1:
nasil olur diye cok şaşırdım ama acı veren hiç bir şey yapamaz, katlamam, hemen cilete sarılırdim. Şimdi 4'de 3 azaldı :21:

Tek sorun şimdilik özel bölgeler, ama o sorunuda bu gidişle aşacağıma inanıyorum :9:

:1: ayy inşallaah inşallaah yoksa hamiliyken çok zorluk çekersin:21:

Ben malum bolge dahil agdami kendim yapiyorum

Zamandan kazanc oluyor hem :))

Sevgilimle simdiden pazarlik yaptim ama ben bikini agdasinda cok zorlaniyorum cunku

Cok sık agda yapmam o bolgeye haberin olsun dedim :)

ay arkdasım hamileyken acil sancılandı jiletle aldığı içinde sürekli çıkıyor ya:) doğuma gitmeden hemen eşi aldı çok utanmıştı kız :1::1:
Hahaha öldüm ya! Süper bence, kocalarımız alsın :17:( :50: )
bende hep düşünüyordum, hamilelik zamanında agda tehlikelimi, jiletlede olsa, o koca gobekle nasil alinacak fallan diye:25:
bak hatirladin, şimdiden sitresi girdim:27:

Hahaha öldüm ya! Süper bence, kocalarımız alsın :17:( :50: )
bende hep düşünüyordum, hamilelik zamanında agda tehlikelimi, jiletlede olsa, o koca gobekle nasil alinacak fallan diye:25:
bak hatirladin, şimdiden sitresi girdim:27:

bizde çok gülmüştük:)))))))))))
normalde alsa oLur ama yani o durumda düşünsene koca göbeğin var sancın var az çok suyun glmye baslıyor:) adam tiksinir ya:1:

ben eşime sormustum hamileyken ben nasıl alcam koca göbekle anneme aldırtsam utanırım kuoforde daha cok utanırım kimisinin eşi alıyormus ama sana yaptırtmam demiştim. yaparım hayatım demişti. yok yok yaptırtmam ama :D

yine bir merak sorumm :1: evli arkidişlerim:) ablalarım:) evlenince ağdaya zaman ayırmak çalışan bir hanım için zor oluyormu? özllikle çocuktan sonra ne yaporsnuz? hamileyken ağda yapmak zararlımı ? tüyler malum ufak çıkınca kırılıyor biraz bklemek lazm eşler bunu sorun eder mi ?:16::16:

ben eşim işteyken halletmeye çalışıyorum evde olduğum için sorun olmuyor:1: ama çalışmaya başladığımda naparım bilmem:1::1: bu arada çizelgende gördüm bizde eşimle birbirimize aşkoş deriz:16::16::16:

bizde çok gülmüştük:)))))))))))
normalde alsa oLur ama yani o durumda düşünsene koca göbeğin var sancın var az çok suyun glmye baslıyor:) adam tiksinir ya:1:
Haklisin bende bundan çekiniyorum. Ben eşiyle bu konu hakında konuştuğumda, doğum sırası yanımda olmak istediğini söylüyor bense bu konudada çekiniyorum. Şu tiksinme olayı, kafamı karisdiriyor..

benim tanıdığım biri lazer yapmış ve dediğine göre hiç tüy kalmamış. Bu konuda keşke biraz utanmasiz olsaydım :43:
Ama kendimden bile nerdeyse çekinirim. Evli kadınlar bu konuda cok normal davraniyorlarmiş. Bu yüzden bir Agdaci evli olup olmadıgını hemen anliya bilirmiş. Bekar kızlar çekiniyor, evliler 'V' diye acıyormuş hemen:27:
Ben evliyim ama hala kabukdan cikamadim.

Back