• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda ve evlilik :)

genelde jiletten sonra orflmenin 1 2 tane ürünü var onu çok öneren oldu :) aldım bendee... ağda sonrasında da bepanten merhem ( kremi diil) bunu sürüp üzerine pudra öneriliiyor bunlar bende işe yarıyor ama :) sende yararmı bilemedim:)

ben aslında canımı çok yakmak istemiyorum :( çünkü israr yolu rahtszlğı gçrdm böbrk rhtszlğı gçrdm hep o bölgde ağrı çktm , jilet yapsam eşim rahtsz olmaz dimi :) 2 günde 1 ne olucak :1::1::1:

arkadaşlar ağda derdine son ben yenı bır urun kullanmaya başladım :) tuy dokucu sprey sakın aklınıza diğer tuy dökücü kremler gelmesin.bı dökuyor 4 ay cıkmıyormuş zamanlada azaltıyor istersenız adres lınkı verebılırım :) ilgilenıyorsanız eğer

arkadaşlar ağda derdine son ben yenı bır urun kullanmaya başladım :) tuy dokucu sprey sakın aklınıza diğer tuy dökücü kremler gelmesin.bı dökuyor 4 ay cıkmıyormuş zamanlada azaltıyor istersenız adres lınkı verebılırım :) ilgilenıyorsanız eğer

pek sanmıyorum ben bukadar yararlı olduna ya sonuçta özel bölge yanii tahriş olabilir cesaret edip insan nasl sıkıcak o spreyi canım :1: ama adını alabiliriz neticede netten bi araştrmak lazm

cımbızla tek tek uğraslrmı :) affdrsnde bi delkten 3 4 tane kıl çıkıor jiletle almıssın bilirsin:) hem cımbızda çok sert çıkarır bildiğim kadaryla ?

hayirrrrrrrrr canim tam tersi :D evet bende jilet kullandim benimde bi kökten 3-4 tane cikiyordu cok sert ve kalindi cimbizla valla tek tek söktüm :D canim nasil acidi ama bir gün icinde yapmadim hep ara ara :D bikere öyle yaptim sonra zaten hem cok gec cikti hemde daha ince cikti busefer agdada okadar canim acimadi :D cimbizla bikerelik yani sadece bikere kökten almak icin ozaman daha az ve ince geliyor inan bana ama ugrasmayabilirsin ,, ben direk agda yapsaydim bir kil cikmazdi :1:

pek sanmıyorum ben bukadar yararlı olduna ya sonuçta özel bölge yanii tahriş olabilir cesaret edip insan nasl sıkıcak o spreyi canım :1: ama adını alabiliriz neticede netten bi araştrmak lazm

arkadaşlar benım kıl tuy yoğunluğum fazladır yıllarca ağlaya ağlaya ağda yaptım ama nafile benımkılerde azalma pek olmadı mıllet ağdayla alıyo aylarca cıkmıyo benım cok kısa surede yıne cıkıodu bı ümit dedım kullanmaya başladım evliyım bıde üzerıne calışıorum bı pazar tatılınde ınsan kaç parçaya boluneceğini bilemıyor Allah bayanlara kolaylık versın zor işimiz valla.e yakında eczanelerde de satılmaya başlayacakmış sitenın diğer ürünlerini de kullanmaya başladım sarımsaklı şampuan mesela saç dökulmem vardı, her yerımden sac topluyordum çok sukur azaldı linki veriyorum http://www.czsalus.com/id/zynp umarım işinize yarar :) kılsız tuysuz gunler bisıım olsun

genelde jiletten sonra orflmenin 1 2 tane ürünü var onu çok öneren oldu :) aldım bendee... ağda sonrasında da bepanten merhem ( kremi diil) bunu sürüp üzerine pudra öneriliiyor bunlar bende işe yarıyor ama :) sende yararmı bilemedim:)

ben aslında canımı çok yakmak istemiyorum :( çünkü israr yolu rahtszlğı gçrdm böbrk rhtszlğı gçrdm hep o bölgde ağrı çktm , jilet yapsam eşim rahtsz olmaz dimi :) 2 günde 1 ne olucak :1::1::1:

bepanten sürüyorum ama kremini ozaman merhemini alıyım pudrayıda hiç denemedim onuda deniycem sağol cnm:) cnm vallahi inanki jiletle almışsın yada ağdayla hiç önemsemiylar yani benim eşim öyle diyodumdda zaten jiletle alıyorum aslında ağdayla almam lazım ama büyütmek lazım ozamanda olmaz sana öyle görünmek istemiyorum diyordum:) yeni evliyen gözleri öyle şeyleri görmüyolar inanki:27: ama dediğim gibi yeni evli olucaksın sonuçta jiletle almam lazım ağda yapamazsın büyütmen lazım makineylede yapabilirsin ama batık yapıyo ve feci şekilde kanatıp tahriş ediyo sadece ağdandan sonra birazcık kalırsa onlar alınabilir...şimdi çok iyi jiletler var ve traş köpüğünle yaparsan kaymak gibi oluyo bide duştan sonra yoğun nemlendirici sür arko nem gibi yumuşacık oluyo:23: haa traş köpüğünü yeni duydum bi akrabam yapıyomuş sende dene dedi dedim ben ağda yapıyorum ama baktım gecende ağdam bitmiş kar yağıyodu çıkamadım dışarıya denedim tertemiz yapıyo bide tariş yapmıyo kesmiyo:27: bizimkisi aloe veralıydı mis gibide kokuyo:27:

arkadaşlar benım kıl tuy yoğunluğum fazladır yıllarca ağlaya ağlaya ağda yaptım ama nafile benımkılerde azalma pek olmadı mıllet ağdayla alıyo aylarca cıkmıyo benım cok kısa surede yıne cıkıodu bı ümit dedım kullanmaya başladım evliyım bıde üzerıne calışıorum bı pazar tatılınde ınsan kaç parçaya boluneceğini bilemıyor Allah bayanlara kolaylık versın zor işimiz valla.e yakında eczanelerde de satılmaya başlayacakmış sitenın diğer ürünlerini de kullanmaya başladım sarımsaklı şampuan mesela saç dökulmem vardı, her yerımden sac topluyordum çok sukur azaldı linki veriyorum http://www.czsalus.com/id/zynp umarım işinize yarar :) kılsız tuysuz gunler bisıım olsun

tüy dökücüyüde denedim ben jiletten farkı yok ama bu kadar uzun süre çıkmaması sağlık içi zaralı bence kıldan tüyden şikayet ediyoruz ama onaların çıkması bizim sağlığımız için çok yararlı ama benim deiğer ürünler dikkatimi çekti ama fiyatları yazmıyo güzel ürünler var

Son düzenleme:
:1: erken çıkıyorum asslnda 6 gibi felan yakınlarda kuaförlerde çOk bikere bi gidebilseem aah sonrası eminmki gelir o güselliği gördükten sonra ama ilkinde çok canın dior kuaförler :) şu emla kremi mi ne warmş uyuşturan onu denesem diorum ama hep uyusk kalırsa die korkuorum bukesde :1:
teşekkür ederm bu arada :16:

bebeğim benim kadar nazlısın demekki :1: ben ilk gittiğimde masadan kalkamıodum bacağımın titremesinden :1: hala acıyo ama inan o kaymak görüntüyü görünce değdi diosun :) illaki acıyo ama kendine bikere hadi çık ve yat şu masaya demek lasım :1: benimki çok fenaydı ben 2012 nisanda evlendim 2 ay önce başladım ağdaya :)

çok tatlısın umarım evliliğinden hep böle güsel bahsedersin içim açıldı :)

sapş tatlım o senın tatlılıgın.. ıns benım umudumda o...
50 yasında bile kocasına aşkımmm su getirmisin dediğimde..
öpersen getiririm diyebılen bır askım olsun istiyorum...

allahımm herkese nasıp etsın cnm bnm

Ağdayla zor olur uzamasını beklemen lazım en iyisi epilasyon aleti hem kökten alıyor hem uzamasını beklemiyosun daha temiz ve daha az zaman alıyor

valla benım eşim kıldan tuyden nefret eder ...

ve ben ayda agdaya gıderdım bekarken öle orman olmazdı 10 gunde cıkmaya baslar batık vs derken 20 25 gunde temızlenecek boya gelırdı...

ama eşim agdadan 10 gun sonra e buu nıye böle alsana demeye basladı ya nasıl olayıp 10 gunde mınıcık zaten ve batık hos degıl ama napımm...

çözümüm lazer oldu alexandrıte lazer sımdı pamuk gıbı heryerım valla esımde bısuru para bayılıyorum ama tum bacak genıtal kolaltı 400 verıyorum 3 senedır yaptırıyorum bır yaptırıyorum 4 5 6 ay gıdıyor sımdı azaldı iyice ama sanırım temmuzda bı daha gıderım cıktı cıkmadı derdı yok . cıkmaya beslyıncada ergenlıktekı ılk cıkısları gıbı cıkıyorlar ...

sapş tatlım o senın tatlılıgın.. ıns benım umudumda o...
50 yasında bile kocasına aşkımmm su getirmisin dediğimde..
öpersen getiririm diyebılen bır askım olsun istiyorum...

allahımm herkese nasıp etsın cnm bnm

aminnn inşallah canım ya bende 9 aylık evliyim aynı senin gibi kocama çok aşığım sevgi pıtırcığı gibi geziorum ve benim gibi çiftleri görünce sevinçten uçuorum keşke her evlilik bizimki gibi olsa hayat bayram olsaa :)

aminnn inşallah canım ya bende 9 aylık evliyim aynı senin gibi kocama çok aşığım sevgi pıtırcığı gibi geziorum ve benim gibi çiftleri görünce sevinçten uçuorum keşke her evlilik bizimki gibi olsa hayat bayram olsaa :)

olmuyor malesef tatlım...
aşk için evlenıyorlar..
adamın ıcınden canavar cıkıyor evlendıkten sonra...
sende yenı evlıymıssın ıkımızde 2012 gelınıyz anlasılan...
bende 5 mayzta nıkahlandım ama dugunum temmuzda oldu...
yarın kocamla tanısma yıldonumumuz..
5 sene oluyor daha 155 sene dılıyorum bızım ıcın..
:D sizede 999 yıl olsun :P:nazar::nazar:

olmuyor malesef tatlım...
aşk için evlenıyorlar..
adamın ıcınden canavar cıkıyor evlendıkten sonra...
sende yenı evlıymıssın ıkımızde 2012 gelınıyz anlasılan...
bende 5 mayzta nıkahlandım ama dugunum temmuzda oldu...
yarın kocamla tanısma yıldonumumuz..
5 sene oluyor daha 155 sene dılıyorum bızım ıcın..
:D sizede 999 yıl olsun :P:nazar::nazar:

melekaylanın ağdasından nerelere geldik :) umarım aşkosuyla evlendikten sonra o da bizim gibi düşünür bizim gibi yazar
çok sevdim ben seni konu sahibinide tabii :1: çok eğlenceli

melekaylanın ağdasından nerelere geldik :) umarım aşkosuyla evlendikten sonra o da bizim gibi düşünür bizim gibi yazar
çok sevdim ben seni konu sahibinide tabii :1: çok eğlenceli

aynen walla bende cnm sen kac yasındasın.. konu sahıbı kılı tuyunu sorun yapmazsa ıyı olcakta takmıs ıste..
amann walla evlenınce gecıyor hepsı :)
ılk geceyı duusn dıyorum krkarım dıo..
ne cabuk unuttum krkularımı..
3 bucuk atıyodum ılk gece korkusuna hıcte bısey olmadıydı :)

aynen walla bende cnm sen kac yasındasın.. konu sahıbı kılı tuyunu sorun yapmazsa ıyı olcakta takmıs ıste..

ay hemde nasıl ne tırsmıştım:) ama bişey yokmuş canım :1:
valla bende çok takmıorum kılı tüyü melekayla sende boşverrrrr gitsin :) tabi ilk geceye hazır ol mutlaka öle ilk geceden olmaz :)
bebeğim bu arada ben özelden mesaj atamıomuşum 100 mesaj atmamışım henüz :(

bu arada yazmayı unuttum 28 yaşındayım sen????

tüy dökücüyüde denedim ben jiletten farkı yok ama bu kadar uzun süre çıkmaması sağlık içi zaralı bence kıldan tüyden şikayet ediyoruz ama onaların çıkması bizim sağlığımız için çok yararlı ama benim deiğer ürünler dikkatimi çekti ama fiyatları yazmıyo güzel ürünler var

fitaları yazıo aslında mesela yuz kremının yanında rakamalr var onlar fıyatları ÖRN: Phantaso İnci Kremi 24 ( krem 24 TL) siteye üye olduğunda hıc bır kosul yok uyelık içinde ıster al ıster alma.her ay belırlı bı alım olması gerekmıo.ilk alman ıcın belırlı bı mıktarda alış verııs yapman gerekmıo ya kar amacından cok bı nevi hızmet için sankı cunku diğer uyelıklerde bu koşullar sunuluyo maalesef http://www.czsalus.com/id/zynp

lazer istemiyorum ya çok arkdşm yaptı yarım bıraktı çok can yaktığı için ve cildi acayip tahriş ettiği için en iyisi mis gibi ağda oda zor oluyor makinyla alınca benm cnm çok yanıyor ve tüyleri çoğlattığını sert çıkarttığını farkediyorumm:16:

ben kesinlikle lazer tavsiye ediyorum büyük rahatlık kurtuldum darısı başınıza ben abartılacak bi acı hissetmedim zaten ağda yapan biriydim ilk 3-4 seans hafif acı oluyo oda nasıl ağdayı çekerken saniyelik bi hisse bu da öyle atış yapnca saniyelik bişy hissediyosyn paket lastiği çarpmış gibi aynı ve çevremde bir sürü tanıdığım var giden hiç birinden şikayet duymadım tahriş etmesinin imkanı yok doğru yerde yapıldığı sürece sadece güvenilir yer bulmak lazım işi bilmeyen biri cihazın ayarını iyi yapamıyorsa sorun olabilir benim sorunum kıl köklerimin kalın olmasıydı nokta nokta duruyodu bacaklarım şimdi kıl köküm olmadığı için onlarda gitti pürüzsüz oldu cildim mutlaka her kadın yaptırmalı

bu arada yazmayı unuttum 28 yaşındayım sen????

ben 22 yasındayım cnm bnm..
bnm ılk gecemde normal ınsanlar gıbı olmadı herseyım bı degısık olur ztn...
ama cok guzeldı :)
bidaha yasamak ısterım o anı..
msj atabıldıgın zaman anlatıver bana olurmu çok begendım

ben 22 yasındayım cnm bnm..
bnm ılk gecemde normal ınsanlar gıbı olmadı herseyım bı degısık olur ztn...
ama cok guzeldı :)
bidaha yasamak ısterım o anı..
msj atabıldıgın zaman anlatıver bana olurmu çok begendım

tamam canım benim istersen burdada anlatabilirim profil ayarlarına gir hitap şekli özel gün tarihi falan girince çıkıo bende tesadüfen yaptım :)

Back