- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
valla canım ağda aşağışarı güsel tmizlio :))) aynanın karsına geÇ dizlerini kır otur güsel güsel yapştr çek iştedaha açık anlatmayım
ya dedigin gibi yapiyorummama canim aciyorda asagidan tüy cikmyior daha dogrusu hepsi yok olmuyor illaki bi 20 kil kaliyor belki de daha fazla sen hakkatan hepsini alabiliyormusunn ??? benim niye tüm tüyler cikmiyor hatta hepsini alim diye 4-5 kere yapistirip cekyiorum et yirtilir gibi aciyor ama tüyler yerinden kimildamiyor
aşağılardan kastın tam olarak neresi :) belki ypştrma yönünü ters tutuosundur ondan glmiodur:)
Hehe daha nasil anlatim bilemedimbacak arasi yani yok boylede anlatamadim hani ozel bolgenin ustu ve alti var ustunu guzel temizliyor ama asagilari degil her iki turlude deniyorum yinede gelmiyor bi carede bulamadim
hee anladım :) bacak arasında kalan kenar kısmı canım oralar biraz daha etli ya ondan zor oluodur üst kısım sert dürek alıosun:) solu alırken mesela sağ elinle sağa doru çekerek ağdayıda sağa doru sür sola doru çek :) jiletlede yaposan böle yap yine:) ozaman oluoben aşağı kısmlar diyince :))) popoya yakınm bacak kısımları varya oraları sandm
cok sagolevet etli oldugundan gelmiyorlar bi dedigini denicem utandim ama üst bölgede sorun yok da alti zor temizlenio iste
bende anlatırkn zor anlattım :))))))))) çokmu açıldım ki diye ama baska anlatılcak türü yok
kimseyede danisamiyorsun yasize sorayim daha iyi zaten her agdadan sonra özel bölge yara oluyor deri soyuluyor sonra ilerki günlerdede kabuk bagliyor sonradanda düzeliyor ya o aci yokmu yinede birakmiyorum agdayi bacaklarimdaki tüyler cok azaldi ve cok inceldi görünmüyorlar bile yinede düzenli aliyorum hepten azalsin diye özel bölgede bacak kadar kolay olsa keske
her acıyı kadınlar cekıor zaten agdayı dogumuerkekler ıse hıccccc
her acıyı kadınlar cekıor zaten agdayı dogumuerkekler ıse hıccccc
aynen öyle bir sünnetleri var oda çocukken zaten hatırlamıyorlar bile
iyiki bi sunnetleri var hem cocukken yapıolar hemde uyuşturuyolar hemde 1 kere.kadının öyle mi maşşallaah kac defa adet sancısı ceker kaç kere cocouk doğurur düşük yaparsa sezeryan olur kaç defa off off Rabbim bise yardım etsin zor işimiz kızzlaarr :)
:))) ama hepsi içinde aldımız sevapları döktüğümüz günahları unutmayalım :))
adet sancısı neysede doğum sancısından iyice korkar oldum
korkutmak gibi olmasın ama doğum sancısı berbat bişeydi..
hala unutamadm.
öldürün,kesin beni diye 3 saat yalvardım hemşirelere
teşekkür ederim yaa hahahaaöyledir tabi millet yoksa okadar inletirmi ortalığı
doğum çok kolay,sancı berbat:)
evlenin hayırlısıyla bebeğide hemen düşünmeyin derim:)
lazer istemiyorum ya çok arkdşm yaptı yarım bıraktı çok can yaktığı için ve cildi acayip tahriş ettiği için en iyisi mis gibi ağda oda zor oluyor makinyla alınca benm cnm çok yanıyor ve tüyleri çoğlattığını sert çıkarttığını farkediyorumm
Ablam lazerle tüm vücudundaki tüylerden kurtuldu. Ve şunu eklemeliyim tüyleri çok sert, siyah ve sıktı. Hiç de öyle aman aman acımadı ve şu anda hayatının en güzel günlerini yaşıyor. Bence kötü örneklere denk gelmişsiniz. Ben de evli biri olarak artık lazer epilasyonun evli ve çalışan birisi için tek seçenek olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki ay başlıyorum inşallah. Ağda, epilasyon makinası fln işkenceden başka bir şey değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?