- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
genelde jiletten sonra orflmenin 1 2 tane ürünü var onu çok öneren oldu :) aldım bendee... ağda sonrasında da bepanten merhem ( kremi diil) bunu sürüp üzerine pudra öneriliiyor bunlar bende işe yarıyor ama :) sende yararmı bilemedim:)
ben aslında canımı çok yakmak istemiyorumçünkü israr yolu rahtszlğı gçrdm böbrk rhtszlğı gçrdm hep o bölgde ağrı çktm , jilet yapsam eşim rahtsz olmaz dimi :) 2 günde 1 ne olucak
arkadaşlar ağda derdine son ben yenı bır urun kullanmaya başladım :) tuy dokucu sprey sakın aklınıza diğer tuy dökücü kremler gelmesin.bı dökuyor 4 ay cıkmıyormuş zamanlada azaltıyor istersenız adres lınkı verebılırım :) ilgilenıyorsanız eğer
cımbızla tek tek uğraslrmı :) affdrsnde bi delkten 3 4 tane kıl çıkıor jiletle almıssın bilirsin:) hem cımbızda çok sert çıkarır bildiğim kadaryla ?
pek sanmıyorum ben bukadar yararlı olduna ya sonuçta özel bölge yanii tahriş olabilir cesaret edip insan nasl sıkıcak o spreyi canımama adını alabiliriz neticede netten bi araştrmak lazm
genelde jiletten sonra orflmenin 1 2 tane ürünü var onu çok öneren oldu :) aldım bendee... ağda sonrasında da bepanten merhem ( kremi diil) bunu sürüp üzerine pudra öneriliiyor bunlar bende işe yarıyor ama :) sende yararmı bilemedim:)
ben aslında canımı çok yakmak istemiyorumçünkü israr yolu rahtszlğı gçrdm böbrk rhtszlğı gçrdm hep o bölgde ağrı çktm , jilet yapsam eşim rahtsz olmaz dimi :) 2 günde 1 ne olucak
arkadaşlar benım kıl tuy yoğunluğum fazladır yıllarca ağlaya ağlaya ağda yaptım ama nafile benımkılerde azalma pek olmadı mıllet ağdayla alıyo aylarca cıkmıyo benım cok kısa surede yıne cıkıodu bı ümit dedım kullanmaya başladım evliyım bıde üzerıne calışıorum bı pazar tatılınde ınsan kaç parçaya boluneceğini bilemıyor Allah bayanlara kolaylık versın zor işimiz valla.e yakında eczanelerde de satılmaya başlayacakmış sitenın diğer ürünlerini de kullanmaya başladım sarımsaklı şampuan mesela saç dökulmem vardı, her yerımden sac topluyordum çok sukur azaldı linki veriyorum http://www.czsalus.com/id/zynp umarım işinize yarar :) kılsız tuysuz gunler bisıım olsun
erken çıkıyorum asslnda 6 gibi felan yakınlarda kuaförlerde çOk bikere bi gidebilseem aah sonrası eminmki gelir o güselliği gördükten sonra ama ilkinde çok canın dior kuaförler :) şu emla kremi mi ne warmş uyuşturan onu denesem diorum ama hep uyusk kalırsa die korkuorum bukesde
teşekkür ederm bu arada
çok tatlısın umarım evliliğinden hep böle güsel bahsedersin içim açıldı :)
sapş tatlım o senın tatlılıgın.. ıns benım umudumda o...
50 yasında bile kocasına aşkımmm su getirmisin dediğimde..
öpersen getiririm diyebılen bır askım olsun istiyorum...
allahımm herkese nasıp etsın cnm bnm
aminnn inşallah canım ya bende 9 aylık evliyim aynı senin gibi kocama çok aşığım sevgi pıtırcığı gibi geziorum ve benim gibi çiftleri görünce sevinçten uçuorum keşke her evlilik bizimki gibi olsa hayat bayram olsaa :)
olmuyor malesef tatlım...
aşk için evlenıyorlar..
adamın ıcınden canavar cıkıyor evlendıkten sonra...
sende yenı evlıymıssın ıkımızde 2012 gelınıyz anlasılan...
bende 5 mayzta nıkahlandım ama dugunum temmuzda oldu...
yarın kocamla tanısma yıldonumumuz..
5 sene oluyor daha 155 sene dılıyorum bızım ıcın..
sizede 999 yıl olsun
melekaylanın ağdasından nerelere geldik :) umarım aşkosuyla evlendikten sonra o da bizim gibi düşünür bizim gibi yazar
çok sevdim ben seni konu sahibinide tabiiçok eğlenceli
aynen walla bende cnm sen kac yasındasın.. konu sahıbı kılı tuyunu sorun yapmazsa ıyı olcakta takmıs ıste..
amann walla evlenınce gecıyor hepsı :)
ılk geceyı duusn dıyorum krkarım dıo..
ne cabuk unuttum krkularımı..
3 bucuk atıyodum ılk gece korkusuna hıcte bısey olmadıydı :)
aynen walla bende cnm sen kac yasındasın.. konu sahıbı kılı tuyunu sorun yapmazsa ıyı olcakta takmıs ıste..
amann walla evlenınce gecıyor hepsı :)
ılk geceyı duusn dıyorum krkarım dıo..
ne cabuk unuttum krkularımı..
3 bucuk atıyodum ılk gece korkusuna hıcte bısey olmadıydı :)
tüy dökücüyüde denedim ben jiletten farkı yok ama bu kadar uzun süre çıkmaması sağlık içi zaralı bence kıldan tüyden şikayet ediyoruz ama onaların çıkması bizim sağlığımız için çok yararlı ama benim deiğer ürünler dikkatimi çekti ama fiyatları yazmıyo güzel ürünler var
lazer istemiyorum ya çok arkdşm yaptı yarım bıraktı çok can yaktığı için ve cildi acayip tahriş ettiği için en iyisi mis gibi ağda oda zor oluyor makinyla alınca benm cnm çok yanıyor ve tüyleri çoğlattığını sert çıkarttığını farkediyorumm
bu arada yazmayı unuttum 28 yaşındayım sen????
ben 22 yasındayım cnm bnm..
bnm ılk gecemde normal ınsanlar gıbı olmadı herseyım bı degısık olur ztn...
ama cok guzeldı :)
bidaha yasamak ısterım o anı..
msj atabıldıgın zaman anlatıver bana olurmu çok begendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?