• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda sorunu- kaş sorunu :(

Kızlar merhaba,
Istenmeyen tüyler bölümüne konu açtım ama son çarem burası...
Son 2 seferdir cesaretimi toplayıp kuaföre gidiyordum ağda için.
Fakat kuaförüm kapanıyor ve yakın çevremde tanıdığım kuaför yok ağda için. Malum herkese de güvenilmiyor hijyen konusunda...
Benim sorum şu; hani kuaförlerde teneke kutuda ağda oluyor ya... Genital bölgeyi onunla alıyorlar; bu ağdadan evde kullanan var mı?..
Normal ağda kullanıyorum bacaklarıma filan ama özel bölgeme evde bu teneke kutuda satılan ağdayla kendi başıma ağda yapabilir miyim?..
Bi kez böyle kutuda ağda alıp bacağıma yapıştırdm ve çekemedim yapışıp kaldı...
Şimdi görüyorım kuafördeki kız teneke kutulu ağdadan kullanıyor.
Ben yapabilir miyim o şekilde ?
Nasıl yapılıyor? Markası vs var mı?
Bi yardım eder misiniz :(
Bir de kaşınızı bıyığınızı nasıl alıyorsunuz evde?
Tek tük çıkanları alırım da, o kaşları nasıl şekle sokuyorsunuz?..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben fellon pudrali ağda kullanıyorum canım cezve gibi birseyin için de satılıyor zaten bide yedek çıkıyor 6 7 tl birşey ocak da eritip soğutuyorsun kendi çubuğu var onunla sürüp yapabilirsin çok basit pudrali olması önemli hem acı az hem yapış yapış olmuyor

Kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplar için.
Rollon ağda var bende, bimden almıştım geçen yıl 20 tl ye. Kuaföre gitmeden önce onu kullanıyordum bacaklarım için.
Benim kastettiğim konserve ağdayı, kuaför makinada ısıtıp, özel bölgemi alıyordu.
Aslında bende bundan alıp evde yapmak istiyorum ve 55 tl ye makina + ağda + bezini buldum.
Aslında hiç bundan kullanmadığım için tedirginim.
Alt kısımları nasıl yapabileceğim bilmiyorum... :(

canım sen kanserve ağdadan bahsediyosun.ben de kullanıyorum evde özel bölgeye.makina alman gerek.çünkü tüpte ısıtsan yanıyor ve sıvılaşıyor.ocaktan indirdiğinde çok sıcaktır süremezsin ve sonrada soğuyu katılaşıyo kullanamzsın.yani makinası şart çünkü sürülme kıvamını sürekli sabit tutuyor.ben kullanıyorum çok memnununm.spatulayla sür elinle çek.kimi arkadaşlar kartuşlu rolon ağdayı tavsiye etmiş ama ben hiç etmem.rolon ağda bacağa,kanserve ağda özel bölgeyedr.

Daha önce ağdayla kendim hiç almadım özel bölgeyi.
Yapamam diye korkuyorum.
Ama kuaföre de gitmek istemiyorum...

Daha önce ağdayla kendim hiç almadım özel bölgeyi.
Yapamam diye korkuyorum.
Ama kuaföre de gitmek istemiyorum...

canım genital üst kısmı yaparsın ama alt kısmı yapmak zor en temizi kuaför bence yinede sen bilirsin

Benim kuaförüm kapanıyor bugün yarın.
Etrafta bildiğim temiz kuaför yok :(
O yüzden kendim alma konusunda direniyorum aslında :(

Ama kuaförler mesela birine ağdayı kullanırken tenekeden spatulayla alıyor, sonra diyelimki değiştiriyor bi başkasına kullanırken o spatulayı ama bir sorun varki bazı mantarlar ve mikroplar ne yapılırsa yapılsın ısı konusunda ölmez yada etkisiz olmaz, mesela sizden önce ağda yaptıranın hpv yada herhangibi bi mantarı olmadığını nereden bileceksiniz? Ayrıca bazı kuaförler aynı ağdayla yüz kılı bile alıyor daha önce başkasının bitarafına sürdüğü ağdadan, ağda yaptırırken enazından aceleyle giderseniz spatulayı takip edin değişmişmi, birde bence o tenekeden kaç kişi kullanmış bunları düşünün, tabi bu sizi huylandırmak için değil, sadece olasılıklar..:50:

Spatulayı değiştirmesi birşey farkettirmiyor.Bir insanın genital bölgesine sürüp ağdaya sokup çıkardığı spatulayı değiştirip,başkasına başka spatula kullansa da farketmez.Ağda aynı ağda olduktan sonra.O yüzden bazı kuaförlerde böyle büyük teneke konserve ağdaları hijyen ve sağlık açısından zararlı buluyorum.Ve aynen senin de dediğin gibi,aynı ağdayı yüze bile sürüyorlar.

marka ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama dün markette veetin sir ağda bantlarını gördüm... bu bantları genital bölge temizliği için kullanan var mı yada genital bölge temizliği için uygun mu bu bantlar .... ( konuna maydonoz oldum arkadaşım kusura bakma bende soruvereyim dedim ....

marka ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama dün markette veetin sir ağda bantlarını gördüm... bu bantları genital bölge temizliği için kullanan var mı yada genital bölge temizliği için uygun mu bu bantlar .... ( konuna maydonoz oldum arkadaşım kusura bakma bende soruvereyim dedim ....

Rica ederim :)
Ama ben pek işe yarayacağını düşünmüyorum.
Bacaklarıma aynı markanın bandını kullandım, ölü derileri güzel temizliyor; evet...
Ama kılları asla!..

canım sen kanserve ağdadan bahsediyosun.ben de kullanıyorum evde özel bölgeye.makina alman gerek.çünkü tüpte ısıtsan yanıyor ve sıvılaşıyor.ocaktan indirdiğinde çok sıcaktır süremezsin ve sonrada soğuyu katılaşıyo kullanamzsın.yani makinası şart çünkü sürülme kıvamını sürekli sabit tutuyor.ben kullanıyorum çok memnununm.spatulayla sür elinle çek.kimi arkadaşlar kartuşlu rolon ağdayı tavsiye etmiş ama ben hiç etmem.rolon ağda bacağa,kanserve ağda özel bölgeyedr.

Canım alt kısımı nasıl yapıcam?
Ya hiç yapmadım bilmiyorum, kusura bakma sorularım için :(

Spatulayı değiştirmesi birşey farkettirmiyor.Bir insanın genital bölgesine sürüp ağdaya sokup çıkardığı spatulayı değiştirip,başkasına başka spatula kullansa da farketmez.Ağda aynı ağda olduktan sonra.O yüzden bazı kuaförlerde böyle büyük teneke konserve ağdaları hijyen ve sağlık açısından zararlı buluyorum.Ve aynen senin de dediğin gibi,aynı ağdayı yüze bile sürüyorlar.

Dikkatli okuduysan bende aynı şeyi demişim, olayın sadece spatulanın değişmesiyle bitmediğini:19:

Ama kuaförler mesela birine ağdayı kullanırken tenekeden spatulayla alıyor, sonra diyelimki değiştiriyor bi başkasına kullanırken o spatulayı ama bir sorun varki bazı mantarlar ve mikroplar ne yapılırsa yapılsın ısı konusunda ölmez yada etkisiz olmaz, mesela sizden önce ağda yaptıranın hpv yada herhangibi bi mantarı olmadığını nereden bileceksiniz? Ayrıca bazı kuaförler aynı ağdayla yüz kılı bile alıyor daha önce başkasının bitarafına sürdüğü ağdadan, ağda yaptırırken enazından aceleyle giderseniz spatulayı takip edin değişmişmi, birde bence o tenekeden kaç kişi kullanmış bunları düşünün, tabi bu sizi huylandırmak için değil, sadece olasılıklar..:50:

Dikkatli okuduysan bende aynı şeyi demişim, olayın sadece spatulanın değişmesiyle bitmediğini:19:

Bu cümlene istinaden yazdım.Yani değişse de farketmiyor dedim."ve aynen senin de dediğin gbi"diye bir ibare kullandım.Yani ne senin cümleni eleştirdim ne seni yerdim.Sadece ekleme yaptım.O yüzden "dikkatli okursan"diye bir sıfata gerek yok.
Hoşçakal

sana tavsiyem bikini bölgesi için kesinlikle kuaföre git. ben de eskiden evde uğraşırdım çektiğim acı döktüğüm tere değmezmiş. şimdi gidiyorum ağdacıya kadın beş dakikada hallediyor bi ay rahat geziyorum. bunun utanılacak bi yanı yok.doktora gitmekten farksız.

Bu cümlene istinaden yazdım.Yani değişse de farketmiyor dedim."ve aynen senin de dediğin gbi"diye bir ibare kullandım.Yani ne senin cümleni eleştirdim ne seni yerdim.Sadece ekleme yaptım.O yüzden "dikkatli okursan"diye bir sıfata gerek yok.
Hoşçakal

Pardon..Ben dikkatsiz okumuşum o zaman :34: kusura bakma canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım alt kısımı nasıl yapıcam?
Ya hiç yapmadım bilmiyorum, kusura bakma sorularım için :(

canım açık konuşayım:1:makat kısmına kadar ourarak önden bakarak yapıyorum.gerisini de sırt üstü uzanıp bacağımı açıp aynadan bakıp yapyrm.ayyy utandım daha ne kadar açık diyeyim ki:17: :1:

Back