• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda

Bir yerle görüştüm lazer için tüm bölge 800 tl 6 seans nasıl sizce
Ora nere ya? İstanbul'da kaç sene önceki fiyatlar bile böyle degildi. Paylaşır mısınız?

Ben Daha jilet değdirmedim vücuduma 🤭 siz ağda gibi bi rahatlık varken neden jilet yaptınız ki yazık etmişsiniz kendinize yaa 😖
Gülerken çayı üstüme döktüm. Jilet dediğin kötü gün dostudur ya :)) 'hadi denize gidiyoruz' cümlesini duyduğunda tüylerin diken diken olmaz onun sayesinde. Her an her şeye hazırlıklısındır. Bir banyodan- 5 dakika içerisinde tiril tiril elbiseye hazır olarak çıkabilirsin... Canım jilet.
Ona bir şiir yazdım;
J uliyete aşkından en son böyle oldu Romeo
İ ki gözümün çiçeği, sayende giydim pareo
L al oldu dilim, elalem senin için ne diyo?
E y güzeller güzeli, kimse seni neden sevmiyo?
T akma onları sen, onlar kıymetini bilmiyo

:KK68::KK68::KK68:
Ben de klasik turk kızı gibi jilet nedir bilmezdim-ondan utanirdim-asla kullanmadım...23 yasinda lazere başladım/ağda kullanmam yasaklandı ve jilet kullanmam istendi. banyoda o kolayligi gördükten sonra jileti kötüleyen- ondan utanmami sağlayan algıdan nefret ettim.
Oysa dünyanın geri kalaninda ne kadar yaygın birşey. Hollywood filmlerinde bile kadınlar buluşma öncesi köpüklü köpüklü jilet yaparlar. Bir bizde tü kaka:))

Ben Daha jilet değdirmedim vücuduma 🤭 siz ağda gibi bi rahatlık varken neden jilet yaptınız ki yazık etmişsiniz kendinize yaa 😖 ağda azaltır candızlaştırır..kendisindendökülmeye başlar ..nerdeyse aylık temizliğimi yapmasam bile olur denecek kadar az mesela bende iyi ki çamsakızı diyorum ..Eliniz alışınca hemen yaparsınız ilk zamanlar bende yapamıyordum sonra alıştım zaten ağda olunca ayda bir yaparsın çok geç çıkar ve cansız çıkar çamsakızı dene tavsiyem 👍🏼
memnunmusunuz camsakizi agdadan bende agda kullaniyorum bazen ince tuyleri almiyir kalip agda kullaniyirum boncuk agdasa iyi dediler acaba hangisi iyidir

Ben çam sakızından başka bilmem bebek gibi pürüzsüz yapıyor

Diğer ağdalara göresini bilemeyeceğim çünkü ben çamsakızından başka ağda kullanmadım

Ah kardeş... Bu konuyu o kadar çok araştırdım ki anlatamam sana jiletle başladım sonra acı olan şeyde beni aşırı kasindiriyor ve küçük küçük sivilce oluyor altım evleneceğim zaman agdaya döndüm hep kendim aldım alt ustten daha az acıyor oranın eti daha kalın korkma hamileligimde bile agdaya devam ettim fakat sonra.... Elhamdülillah bir bebeğim oldu onu cok seviyorum aşkım benim ama bütün günümü onunla yapışık geçirdiğim icin ve cok az uyuduğu icin agdaya vakit bulamıyorum ve jilete geri döndüm kolay pratik eyvallah ama bende de dağılma yapıyor alt bölgem de bu kesinlikle herkeste farkli hormonel bir sey bence ablamda jilet vuruyor ama onda az var normalde agdayida doktorlar önermiyor mesela kısaltın diyorlar oradaki kılları kökten alınca gözenekler çok açık oluyormuş ve enfeksiyon kapma riski çoğalıyormus arastirmalarimda boyle de bir bilgi okumuştum fakat bizler temiz seviyoruz pürüzsüz seviyoruz napalim anam 🤭😂

Back