• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda sorunu- kaş sorunu :(

biyetmis

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
479
78
323
İstanbul
Kızlar merhaba,
Istenmeyen tüyler bölümüne konu açtım ama son çarem burası...
Son 2 seferdir cesaretimi toplayıp kuaföre gidiyordum ağda için.
Fakat kuaförüm kapanıyor ve yakın çevremde tanıdığım kuaför yok ağda için. Malum herkese de güvenilmiyor hijyen konusunda...
Benim sorum şu; hani kuaförlerde teneke kutuda ağda oluyor ya... Genital bölgeyi onunla alıyorlar; bu ağdadan evde kullanan var mı?..
Normal ağda kullanıyorum bacaklarıma filan ama özel bölgeme evde bu teneke kutuda satılan ağdayla kendi başıma ağda yapabilir miyim?..
Bi kez böyle kutuda ağda alıp bacağıma yapıştırdm ve çekemedim yapışıp kaldı...
Şimdi görüyorım kuafördeki kız teneke kutulu ağdadan kullanıyor.
Ben yapabilir miyim o şekilde ?
Nasıl yapılıyor? Markası vs var mı?
Bi yardım eder misiniz :(
Bir de kaşınızı bıyığınızı nasıl alıyorsunuz evde?
Tek tük çıkanları alırım da, o kaşları nasıl şekle sokuyorsunuz?..

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben bahsettiğiniz cubuk sirden kullanıyorum koltuk altim icin bazen. onlar kalip seklinde satılıyor, teyzem kuafor ben ondan alıyorum. benmari usulu eritiyorsunuz. surup bi kac saniye icinde cekiyosunuz. oyle cok bi teferruati yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bahsettiğiniz cubuk sirden kullanıyorum koltuk altim icin bazen. onlar kalip seklinde satılıyor, teyzem kuafor ben ondan alıyorum. benmari usulu eritiyorsunuz. surup bi kac saniye icinde cekiyosunuz. oyle cok bi teferruati yok.

Hani bu makinalar var içine koyup eritiyorsunuz ağdayı... Ondan almama gerek yok mu yani?
Sir ağdada yapmak istesem bu makinadan almam gerekmez mi

Kızlar merhaba,
Istenmeyen tüyler bölümüne konu açtım ama son çarem burası...
Son 2 seferdir cesaretimi toplayıp kuaföre gidiyordum ağda için.
Fakat kuaförüm kapanıyor ve yakın çevremde tanıdığım kuaför yok ağda için. Malum herkese de güvenilmiyor hijyen konusunda...
Benim sorum şu; hani kuaförlerde teneke kutuda ağda oluyor ya... Genital bölgeyi onunla alıyorlar; bu ağdadan evde kullanan var mı?..
Normal ağda kullanıyorum bacaklarıma filan ama özel bölgeme evde bu teneke kutuda satılan ağdayla kendi başıma ağda yapabilir miyim?..
Bi kez böyle kutuda ağda alıp bacağıma yapıştırdm ve çekemedim yapışıp kaldı...
Şimdi görüyorım kuafördeki kız teneke kutulu ağdadan kullanıyor.
Ben yapabilir miyim o şekilde ?
Nasıl yapılıyor? Markası vs var mı?
Bi yardım eder misiniz :(
Bir de kaşınızı bıyığınızı nasıl alıyorsunuz evde?
Tek tük çıkanları alırım da, o kaşları nasıl şekle sokuyorsunuz?..

canım sen kanserve ağdadan bahsediyosun.ben de kullanıyorum evde özel bölgeye.makina alman gerek.çünkü tüpte ısıtsan yanıyor ve sıvılaşıyor.ocaktan indirdiğinde çok sıcaktır süremezsin ve sonrada soğuyu katılaşıyo kullanamzsın.yani makinası şart çünkü sürülme kıvamını sürekli sabit tutuyor.ben kullanıyorum çok memnununm.spatulayla sür elinle çek.kimi arkadaşlar kartuşlu rolon ağdayı tavsiye etmiş ama ben hiç etmem.rolon ağda bacağa,kanserve ağda özel bölgeyedr.

Son düzenleme:
Hani bu makinalar var içine koyup eritiyorsunuz ağdayı... Ondan almama gerek yok mu yani?

yok gerekmez. ben suda eritiyorum. kartus agda alirsaniz o da suda erir aslinda ama makinalari var. cok pahali da degil 20 liraya almistim ben makina arti iki kartus siri.

Sent from my iPhone using Tap

ben eczaneden bioderin ılık ağdasını alıyorum.benmari usulu eritiyorum o şekilde kullnıyorum.çok memnunum.öyle makineye falan gerek olmuyo.bir deneyin derim.

yok gerekmez. ben suda eritiyorum. kartus agda alirsaniz o da suda erir aslinda ama makinalari var. cok pahali da degil 20 liraya almistim ben makina arti iki kartus siri.

20lira mi?? Ben hic evde isitici vs ile almamistim onu da denemeye karar verdim bu aralar arastiriyordum 60tl den basliyor makina. Baktiklarim 100e yakindi. Ben mi cok ucmusum yoksa siz baska bir markanin kampanyali urununu mu aldiniz? Sakincasi yoksa markasini vs yazabilir misiniz?

Konu sahibi hic yapmadim ama arastirmalarim sonucu bacaga en kolay kartus imis. ben oyle bir makina alacagim.

Biyigi ise yine hos olmayan deneyimler sonucu kendi isimi kendim gormeyi ogrendim. Iple aliyorum. Bir iki kez dudagimdaki oluderiyle yetinmeyip tumunu yuzecek kadar kazaya sebep olsam da simdi alistim yuzume pudra dokerek ve pudrali agda kullanarak aliyorum bazen.
Hassas bolgeler icin her banyoda ufacik agdayi iki parmagim arasina alip tek tuk cikanlari hemen temizliyorum. Alisinca o kadar kolay oluyor ki... hem de oyle sur agdayi toptan cek gibi oldugunda daha fazla aciyordu su an yaptigim sekilde hic hissetmiyorum. Fakat siz konserve alacak ve spatulayla yapacaksaniz pudrali agdayi oneririm tenim cok hassas oldugu icin kotu deneyimlerim olsa da gittigim tum kuaforler pudrali kullaniyordu.
Uyardigim halde kaslarimi incecik alan bir iki yere sinirlendikten sonra artik onu da kendim aliyorum dogal hic alinmamis gibi fakat sekilli bir kas istedigim icin kolay oluyor. cimbiz ve ip kullaniyorum.

Yazarken farkettim agdacilarla hic iyi bir hikayem yok.
Ank.da guzel bir yer onerecek varsa denemeye hazirim...

20lira mi?? Ben hic evde isitici vs ile almamistim onu da denemeye karar verdim bu aralar arastiriyordum 60tl den basliyor makina. Baktiklarim 100e yakindi. Ben mi cok ucmusum yoksa siz baska bir markanin kampanyali urununu mu aldiniz? Sakincasi yoksa markasini vs yazabilir misiniz?

Konu sahibi hic yapmadim ama arastirmalarim sonucu bacaga en kolay kartus imis. ben oyle bir makina alacagim.

Biyigi ise yine hos olmayan deneyimler sonucu kendi isimi kendim gormeyi ogrendim. Iple aliyorum. Bir iki kez dudagimdaki oluderiyle yetinmeyip tumunu yuzecek kadar kazaya sebep olsam da simdi alistim yuzume pudra dokerek ve pudrali agda kullanarak aliyorum bazen.
Hassas bolgeler icin her banyoda ufacik agdayi iki parmagim arasina alip tek tuk cikanlari hemen temizliyorum. Alisinca o kadar kolay oluyor ki... hem de oyle sur agdayi toptan cek gibi oldugunda daha fazla aciyordu su an yaptigim sekilde hic hissetmiyorum. Fakat siz konserve alacak ve spatulayla yapacaksaniz pudrali agdayi oneririm tenim cok hassas oldugu icin kotu deneyimlerim olsa da gittigim tum kuaforler pudrali kullaniyordu.
Uyardigim halde kaslarimi incecik alan bir iki yere sinirlendikten sonra artik onu da kendim aliyorum dogal hic alinmamis gibi fakat sekilli bir kas istedigim icin kolay oluyor. cimbiz ve ip kullaniyorum.

Yazarken farkettim agdacilarla hic iyi bir hikayem yok.
Ank.da guzel bir yer onerecek varsa denemeye hazirim...

ben a101den almistim. markasini hic hatırlamıyorum suan yanimda da degil bakma sansim yok. ama bim ve a101e ayda bir kere mutlaka geliyor. ben bi kac ay once aldim ama gecen gun yine gelmisti. oralari takip ederseniz hep ayni fiyatta geliyor

Roll on agdalar bacaklar icin iyi.Mikrodalgada da isitabilirsin.Altina kullanmadigin bir tabagi koyup dikine yerlestirmelisin ki akmasin.Bir de bikini bölgesi icin ilik agdayla basla sonra sire gec.Biraz tecrübeye ihtiyaciniz olabilir ilk defa agdayi kendiniz yapicaksaniz.

bikini icin bence direkt kuafore git. onlarin temizledigi gibi temizlemen mumkun degil. gercekten cok buyuk rahatlik. senelerdir utanıyorum diye kactim durdum ama bir kere halledersen bi daha kendin rahat edemiceksin zatem

Ben o kalıp sir olandan kullanırım, kalıbı çekiçle kullanacağım kadar kırıp, cam kasede mikro dalga fırında eritiyorum:)) spatula ile 2-3 dk karıştırıp ılıtıp kullanıyorum, bnm kullandığım sürdükten sonra elle kaldırılandan yani bezle yapışanlardan değil, onlar daha derin alıyor :34:

bikini icin bence direkt kuafore git. onlarin temizledigi gibi temizlemen mumkun degil. gercekten cok buyuk rahatlik. senelerdir utanıyorum diye kactim durdum ama bir kere halledersen bi daha kendin rahat edemiceksin zatem

Ama kuaförler mesela birine ağdayı kullanırken tenekeden spatulayla alıyor, sonra diyelimki değiştiriyor bi başkasına kullanırken o spatulayı ama bir sorun varki bazı mantarlar ve mikroplar ne yapılırsa yapılsın ısı konusunda ölmez yada etkisiz olmaz, mesela sizden önce ağda yaptıranın hpv yada herhangibi bi mantarı olmadığını nereden bileceksiniz? Ayrıca bazı kuaförler aynı ağdayla yüz kılı bile alıyor daha önce başkasının bitarafına sürdüğü ağdadan, ağda yaptırırken enazından aceleyle giderseniz spatulayı takip edin değişmişmi, birde bence o tenekeden kaç kişi kullanmış bunları düşünün, tabi bu sizi huylandırmak için değil, sadece olasılıklar..:50:

ben a101den almistim. markasini hic hatırlamıyorum suan yanimda da degil bakma sansim yok. ama bim ve a101e ayda bir kere mutlaka geliyor. ben bi kac ay once aldim ama gecen gun yine gelmisti. oralari takip ederseniz hep ayni fiyatta geliyor

Cok tesekkur ederim...
Ben konuya int.ten arastirmistim kuafor urunleri satan sitelerden falan,
gecenlerde bir uye kozmetikcilerde satiliyor basit birsey ev tipi kullanim icin is gorur diyince teferruatli makinalardan vazgecmistim. Ustune sizin yorumunuz da epey yonlendirici oldu ;)
Dediginiz marketler evime yakin olmadigi icin haberim olmuyordu ama bundan sonra takipteyim :) tesekkurler...

Ben o kalıp sir olandan kullanırım, kalıbı çekiçle kullanacağım kadar kırıp, cam kasede mikro dalga fırında eritiyorum:)) spatula ile 2-3 dk karıştırıp ılıtıp kullanıyorum, bnm kullandığım sürdükten sonra elle kaldırılandan yani bezle yapışanlardan değil, onlar daha derin alıyor :34:

Canım merhaba. Ben bu elle kaldirilan sır agdadan birturlu bulamıyorum. Sen nerden aliyorsun eczanemi marketmi. Bide markasını soylersen çok memnun olurum.

Canım merhaba. Ben bu elle kaldirilan sır agdadan birturlu bulamıyorum. Sen nerden aliyorsun eczanemi marketmi. Bide markasını soylersen çok memnun olurum.

Merhaba cnm, sanırım Ankarada yaşıyorsun, sıhhiye köprüsünün oradan girince ilkiz sokak var, orada kuaför malzemeleri satan dükkanlar var oralardan tüm kişisel malzemelerini uygun fiyata bulabilirsin, eğer bulamam dersen İzmir caddesinde moda çarşısı var, oranın alt katında bir kuaför malzemeleri satan yer var, epilist diye bir markanın bayisi, oradanda bulursun :34:

Merhaba cnm, sanırım Ankarada yaşıyorsun, sıhhiye köprüsünün oradan girince ilkiz sokak var, orada kuaför malzemeleri satan dükkanlar var oralardan tüm kişisel malzemelerini uygun fiyata bulabilirsin, eğer bulamam dersen İzmir caddesinde moda çarşısı var, oranın alt katında bir kuaför malzemeleri satan yer var, epilist diye bir markanın bayisi, oradanda bulursun :34:

Teşekkür ederim tatlım. 5 yıldır ankaradayim bu söylediğin yerlerin hiç birini bilmiyorum. Ayrıca taa eryaman oturuyoruz ama bulurum en azından eşimle giderim o bilir. Tekrar çok sağol.

Teşekkür ederim tatlım. 5 yıldır ankaradayim bu söylediğin yerlerin hiç birini bilmiyorum. Ayrıca taa eryaman oturuyoruz ama bulurum en azından eşimle giderim o bilir. Tekrar çok sağol.

Rica ederim, elbet bi kızılaya inerseniz yolunuz düşer.:34:

Back