Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bikini bölgemi yaptım aşağı geçemeden fenalaştım küçük bi baygınlık geçirdim Evet biliyorum yuh Ama pes etmicem altını da ablama yaptırıcam.İnşallah yapar.Bu işin peşini bırakmıcam ya ablama ya anneme yaptırıcam bıktım jiletten.Tam temiz olmuyo çünkü.Hart hart kaşınıyo.Bikini bölgem şimdi pürüzsüz.Altımı da yapsam büyük rahatlıcam :26:
İnşallah canım inşallah... Bıktım jiletten mahvoldum ya mahvoldum ! Kurtulmalıyım jiletten ama bugün yine acıdan bayılmazsam iyidir
korkma birşey olmaz canm gerire gerdire yaparsa hiç bişeycik olmaz dedin mi
yapacakar mı
İkisinden biri kesin yapar canım.Annem ablan yapmazsa ben yaparım dedi .Üzülüyo çünkü bana jiletle çok çıkıyo .Annem de jilet yapıyo biliyo nasıl bi musibet olduğunu
ya ben agdaylada alsam makineyle de alsam böyle küçük nokta gibi siyahlıklar kalıyo bunun nasıl gideceğini bilen var mı?
Evet yaaa alınmıyor.
Kızlar yıllardır bu kıldan tuyden bıktım usandım tıpkı sizin gibi...epilatör,agda,eldiven her bişeyi denedim yok olmuyor;üstüne bi de batıklar vs..
En sonunda utanarak 7 yıldır gıttıgım kuaför ablaya danıştım;boşuna ugrasma gel yarım saat sürmez dedi..
Bacaklar,koltuk altı,bikini bölgesi icin gitmeyi düşünüyorum...Şimdi cesaretimi toplamaya calısıyorum:18:
O kadar can sıkıcı bi durum ki gözüm hic birsey görmüyor artık;gidecegim ben şahsen kuaföre..
Üstelik uzun zaman cıkmıyormus ve inceltiyormuş..
Kuaföre gidenler bahsetseler az biraz?
Canım çok karşıydım ben de kuaföre gitmeye ama baktım olmuyor.1.5 yıldır gidiyorum.Komple.Kol,kol atltı,bacak,bikini.İnanılmaz derecede azaldı.İlk gittiğimde çok garip hissetmiştim kendimi tecavüze uğramıştım sanki.Hala yaptırmaya giderken nasıl açacağım orayı diye düşünüyorum ama ilerisi için katlanıyorum.
bence ilkini gidin salonda yaptirin:) sonra kendiniz yapabilirniz tabi cok buyumelerini beklememe sartiyla:)