• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Asıl orası icin gitmek istiyorum canım:17:
Mühim degıl derken;hani kol bacak acılabılır utanılmaz pek,o anlamda şeettimm:52:

Hımmm anladım tatlım.:17: Dediğim gibi,her gittiğimde aynı şeyi düşünüyorum ama geldiğimde o hafiflik,temzilik ve ilerisini düşününce de...:23::1: Umarım toplarsın cesaretini.İyi bi yer bulduktan sonra,gerisi sıkıntı değil.:34:

Kızlar yıllardır bu kıldan tuyden bıktım usandım tıpkı sizin gibi...epilatör,agda,eldiven her bişeyi denedim yok olmuyor;üstüne bi de batıklar vs..
En sonunda utanarak 7 yıldır gıttıgım kuaför ablaya danıştım;boşuna ugrasma gel yarım saat sürmez dedi..
Bacaklar,koltuk altı,bikini bölgesi icin gitmeyi düşünüyorum...Şimdi cesaretimi toplamaya calısıyorum:18:
O kadar can sıkıcı bi durum ki gözüm hic birsey görmüyor artık;gidecegim ben şahsen kuaföre..
Üstelik uzun zaman cıkmıyormus ve inceltiyormuş..
Kuaföre gidenler bahsetseler az biraz?:17:

5 sene gittim kuaföre ilk aldırdığımda çok utanmıştım kuaförüm sağolsun çok cesaret verdi gitmeye başladıktan 4 ay sonra azalmalar oldu ve bazı yerlerde çıkmamaya başladı kıllar ama evlendim ve şimdi gidemiyorum ama kendi alabiliyorum o alabiliyorsa bende alırım dedim...Çok sağlıklı ve kalın kıllarım vardı bir kökten 4 tane çıktığını biliyorum ama şimdi cansız ve elimle çektiğimde hemen kopuyorlar... 8 senedir hep ağda kullanıyorum mecburiyetten bazen jilette ve krem kullanmak zorunda kalıyorum ama jilet ve tüy dökücü krem sonrası iki kere ağda ile aldığımda eski hallerine geri dönüyorlar.....

Biraz can acıtıyor ama her şey bittiğinde temizlik hissi ve o hafiflik bütün acıyı alıp götürüyor :21::21:

eeeeeeeeee prenses sen ne diyosun bu işe şekerim neydi o şarkı olmalı mııııııııııııı olmamalı mıııııııı :9::9::9: yok almalı mııııııııııııııı almamalı mııııııııııııı:9::9::9::9: denemeye değer valla

Koltuk altımı alamıyorum ya :5: çekiyorum gelmiyo adam gibi çok yapınca da acıyo kızarıyo :50:

Koltuk altı için ağda bantları var onlardan al ve terlememeye özen göster terlediğinde ağda yapışmaz alamazsın bide çekerken tüyünün çıkış yönün tam ters çek..

Son düzenleme:
Koltuk altı için ağda bantları var onlardan al ve terlememeye özen göster terlediğinde ağda yapışmaz alamazsın bide çekerken tüyünün çıkış yönün tam ters çek..

Ağda seti aldım zaten de nedense olmuyo kendim yapamıyorum zaten . Ağdayı sürüyorum dediğiniz gibi tüylerin çıkış yönünün tersine çekiyorum :50: sonuç yok ak pak temiz de olmuyo alsa da. Öğrenmem gerek daha :31:

Ağda seti aldım zaten de nedense olmuyo kendim yapamıyorum zaten . Ağdayı sürüyorum dediğiniz gibi tüylerin çıkış yönünün tersine çekiyorum :50: sonuç yok ak pak temiz de olmuyo alsa da. Öğrenmem gerek daha :31:

Ben sesu ılık ağda ile alıyorum tertemiz oluyor,bir hata var demek ki alışında yoksa bir şekilde alması lazım ağda:44::44:

Yok olmuyo ya delirmek üzereyim canım yanıyo. Olmaması için hiç bir neden de yok. ter yok eminim ayrıca pudra da sürdüm. Tüylerin çıkış yönünün tersine hızlıca çekiyorum. 1 tane tüy bile gelmiyo :95:

kızlar hiç utanmayın.. ben hep gidiyorum, ve her gidişimde "aaa ne kadar azzz" diyolar.. ergenlikte, orman gibiydi,simsiyahtı, bi kökten kaç tane birden çıkardı.. artık mis gibi.. hem de artık acımıyor.. hatta ben hep gülüyorum ağda yaptırırken :D :36:

kesinlikle tavsiye ediyorum.. herkes ağda yapsın,yaptırsın.. mis gibi bayanlar olalım :) :21: hem de çok temiz oluyo..

Arkadaşlar o kişilerin görevi zaten bu. Kafanıza takmayın en iyi yöntem ağda. Tertemiz tüm vücudunuzu yapıyolar. Üstelik insan her yerini göremiyo kendisi yaparken bi de bezi çekmeye korkuyo :1:

arkadaşlar ben yıllardır jiletle alıyorum ve kuaföre gidip ağda yaptırmaya karar verdim fakat ben yine en son jiletle aldım ve yeni yeni çıkmaya başladılar ve aycangülün verdiği tarihlerede denk getiri yarın ağda yapmak istiyorum...uzunluğu ne kadar olmalı yani kuaförede boşuna gitmek istemiyorum bana yardım edermisiniz...

arkadaşlar ben yıllardır jiletle alıyorum ve kuaföre gidip ağda yaptırmaya karar verdim fakat ben yine en son jiletle aldım ve yeni yeni çıkmaya başladılar ve aycangülün verdiği tarihlerede denk getiri yarın ağda yapmak istiyorum...uzunluğu ne kadar olmalı yani kuaförede boşuna gitmek istemiyorum bana yardım edermisiniz...

arkadaşlar bana cevap verir misiniz lütfennnnnnn.....

arkadaşlar bana cevap verir misiniz lütfennnnnnn.....

parmağınla tuttuğunda tutulacak olursa ve de arpanın boyundan biraz uzun olmalı

sen bu aya bekle çünkü sanırım en son 20 mayıs ve o zaman kadar alınacak uzunluğa gelmez gibi geliyor yeni aldıysan bence haziran ayında aycagülün tarihlerine uy.

Son düzenleme:
dışarıda ağda yaptıran arkadaşlar bu sorum özellikle size

2aydır dışarıda ağda yaptırıyorum.önceden makineyle alırdım. sorum şu.
ağdadan bir hafta sonra tüyler çıkmaya başlıyor mu yoksa benim ağdacım mı iyi değil:(
oradayken de kontrol ediyorum elimle her yerimi ancak yağlandığı için yakalayamıyorum herhalde.
eve gelince bakıyorum bazı yerler tam alınmamış yada kırılmış gibi. geneli böyle mi yoksa kuaförümümü değiştiriyim mi?

Son düzenleme:
dışarıda ağda yaptıran arkadaşlar bu sorum özellikle size

2aydır dışarıda ağda yaptırıyorum.önceden makineyle alırdım. sorum şu.
ağdadan bir hafta sonra tüyler çıkmaya başlıyor mu yoksa benim ağdacım mı iyi değil:(
oradayken de kontrol ediyorum elimle her yerimi ancak yağlandığı için yakalayamıyorum herhalde.
eve gelince bakıyorum bazı yerler tam alınmamış yada kırılmış gibi. geneli böyle mi yoksa kuaförümümü değiştiriyim mi?

canm ben 10 gün 15 gün sonra çıkıyor bir de sen başka kuaörde aldır bakalım yle dene

Back