• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

cnm kullananların dediğine göre sir ağda şekersiz ve kılları kalınlastırmıo bence onu kullan :) küçük parçalarla yapmayı dene... sir ağda küçükleri + sıkı yapıstıgı için rahat edeblırsın ılık agda şekerliymiş puff :(
cıddımısn
bende cahıl zamanlarımda sır agda setı aldım 2 tane agda cıktı ıcnden 1 kacta mendıl
baktım sonra ısıtıcıda almak lazmmıs megerse
bıde onun yagını magını nerden bulcam dedım ole duruolar dolapta

kızlar ağda yaparken bacaklarınızın arka kısmını nasıl alıyorsunuz.Özellikle üst tarafı.Ben en çok orada zaman harcıyorum ve belim ağrıyo arkaya dönücem derken belimi sakatlıycam bir gün.Pratik bir yöntem bulan var mı?

kızlar ağda yaparken bacaklarınızın arka kısmını nasıl alıyorsunuz.Özellikle üst tarafı.Ben en çok orada zaman harcıyorum ve belim ağrıyo arkaya dönücem derken belimi sakatlıycam bir gün.Pratik bir yöntem bulan var mı?

bacağının altına banyo aynası varsa büyük koy öyle sür ağdayı ben öyle yapıyorum.

onceden annem hep bana eldivenle almayı öğretti ama bn artık bıktım i seferde olsun bitsin istiorum o yüzden annem bna ağda alıcakmış ama ne alması gerektiğini nasıl yapılcaqını bilmio yardım edin lütfenn

onceden annem hep bana eldivenle almayı öğretti ama bn artık bıktım i seferde olsun bitsin istiorum o yüzden annem bna ağda alıcakmış ama ne alması gerektiğini nasıl yapılcaqını bilmio yardım edin lütfenn

canım marketlerde ya da kozmetikçilerde set halinde satılan kartuş ağdalar var, vivet özellikle iyi bu konuda. ilk defa ağdaya başlayacaksan direkt olarak sir ağda ile başla derim ben. hem azaltır hem eldiven kullandığın için önceden, hiç acıtmaz. ısıtıcı+2kartuş sir ağda+5adet yağlı mendil kampanyadaydı ben alınca 30 lira filandı. şimdi de 30-40 civarı bişey olması lazım. al sana 1 sene rahat gider. kullanımı filan yazar üstünde :3:

hımm peki başka sorum olcak bizim bi komşu var kızı 5 e gidio 23 kilo 1 m 30 cm şeyinde kıllanma yok! memeleri fındıktan daha küçük zisce bu genlerden mi kaynaklanır yoksa....:18::15:

Kızlar ben 2 abimle aynı evde kaldığım için ağda yapacak vakit bulamıyorum..gündüz okulda oluyorum , akşam onlar evde oluyo.. açıkçası çekiniyorum :/ kuaföre gidip kurtulayım diyorum ama ondan da çekiniyorum. Kuaföre gidenler biraz fikir verebilirler mi ? Bi de tüm vücut dedikleri hangi bölgeleri kapsıyo acaba ?

Kızlar ben 2 abimle aynı evde kaldığım için ağda yapacak vakit bulamıyorum..gündüz okulda oluyorum , akşam onlar evde oluyo.. açıkçası çekiniyorum :/ kuaföre gidip kurtulayım diyorum ama ondan da çekiniyorum. Kuaföre gidenler biraz fikir verebilirler mi ? Bi de tüm vücut dedikleri hangi bölgeleri kapsıyo acaba ?

Canım tüm vücut dedikleri kol altından başlıyor 2 tam bacak bikini bölgesi ve paket denen özel bölgeden oluşuyor dilersen kollarını da aldırabilirsin çekinecek birşey yok kuaförde hemencecik hallediyolar uğrşmana değmiyor

valla kızlar ilk ağdamı ''depitak'' markalı normal ağdalarla denedim çoook rahat hiçbir yere yapışmıyo bakın üsyünde neler var sayayım bir bacak resmi çikolata aromalı olduğu ve yeşil-beyaz renkli ben kocaeli'de yaşıyorum yahyakaptan'da yeni açılan bir yer oradan aldım elimde oğuşturarak ısıtıyorum ayırıyorum yapıştırıp çekiyorum ha bu arada koltuk altı-bacak-bikini bölgesini kapsıyor

Birde unutmadan size (ağda yapmaya alışkın olanlara) bir tavsiyem var genel ağdaya çok uygun olduğundan emin olduğunuz ağdayı vücudunuzun heryerine yapıştırın ve alttan başlayarak her bölgeyi sırayla caaaarttlayın önerdiğim ağda kutusunun içinde özel yağlı tüy dökücü temizleyici iki mendil var onun gibi ''özel'' mendillerle güzeelce temizleyin bitsin sormak istediğiniz birşey olursa ben hergün bakıyorum ona göre ayrıca banyoda yapmayın mikrop kapabilirsiniz regl olduğunuz haftadan sonra yapın (tabi eğer DOLUNAY YOKSA ) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi akşamlaarrrrr:1::3::3::1::nazar::54:

Ben de küçüklüğümden beri hep jilet kullandım. Arada bi cesaret edip ağdayla epilatör kullanmıştım ama yapamamıştım. Bugün yine deniyim dedim ağdayı. Elime yüzüme bulaştırdım. Üst kısmı aldım ama alt tarafta ki tüyler değişik yönleremi çıkmış nolmuşsa yapıştırıp çekiyorum 1-2 tane tüy geliyo deli oldum :47: odamda 3-4 saat bununla uğraştım sonunda annemler kapıya gelip iyimisin diye sormaya başladılar :27: bakalım bidakine ameliyat eldivenini denicem yılmak yok yola devam :27: ah bi gözümü karartıp kuaföre gitsem rahatlıcam ama nerde bende o cesaret :14:

Ben de küçüklüğümden beri hep jilet kullandım. Arada bi cesaret edip ağdayla epilatör kullanmıştım ama yapamamıştım. Bugün yine deniyim dedim ağdayı. Elime yüzüme bulaştırdım. Üst kısmı aldım ama alt tarafta ki tüyler değişik yönleremi çıkmış nolmuşsa yapıştırıp çekiyorum 1-2 tane tüy geliyo deli oldum :47: odamda 3-4 saat bununla uğraştım sonunda annemler kapıya gelip iyimisin diye sormaya başladılar :27: bakalım bidakine ameliyat eldivenini denicem yılmak yok yola devam :27: ah bi gözümü karartıp kuaföre gitsem rahatlıcam ama nerde bende o cesaret :14:

başkalarına göstermek günahmış cnm

Canım tüm vücut dedikleri kol altından başlıyor 2 tam bacak bikini bölgesi ve paket denen özel bölgeden oluşuyor dilersen kollarını da aldırabilirsin çekinecek birşey yok kuaförde hemencecik hallediyolar uğrşmana değmiyor

peki bir şey daha sorsam.. acaba tüylerin uzunluğu nasıl olmalı ? yani daha kolay alınması için falan ?

peki bir şey daha sorsam.. acaba tüylerin uzunluğu nasıl olmalı ? yani daha kolay alınması için falan ?

Bacaklarıma ve koltuk altıma yapabiliyorum ben ama bikini ve genital bölgeme korkuyorum :43: Cesaretimi topladım bu akşam denicem ama :5:

Ağda şöyle yapılır.Artık şekerli ağda(çam sakızı) bulunmadığından saftirik ben sir ağdayı alırım.Yağıydı sipatulasıydı beziydi derken haa bu arada sadece yağla çıkıyor..Ya da içinde mendillleri oluyor..Bu meret reçine gibi bir madde tabi reçine değil.Yapıştığı yerden yağı dışında hiç bir güç çıkaramıyor ama o kılları tamamen alamıyor ne kadar çelişkili değil mi?:52:Ancak kıllarınız saçınız kadar olursa tamamen alıyor..Aksi takdirde yarısını alabiliyor..Bilemiyorum bende sistem böyle işliyor..Yani kurt kadın olmadığıma göre sizlerde de böyle işler büyük ihtimalle.

Sonra sir ağdayı elimizle hızlı bir şekilde okşarız neden ısınsın kendini salsın diye...Cırtt diye ikisini birbirinden ayırıp bacağımıza (nerenize isterseniz oranıza; yalnız oranıza denemeyin tavsiye etmem) yapıştırırız..İyicene bastırırız ki kıllar(istenmeyen) yapışsın..Sonra hızlı bir şekilde kendimize acımadan olabildiğince yatay (havaya doğru değil) şırrank diye çekeriz..Tüylerin tersi yönde..:53:
Ne geldiyse artık o kadar sakın ısrar etmeyin aksi takdirde derinizi tabaka halinde alır götürür..Bi bakarsınız 4-5 saat sonra kızılderili olmuşsunuz ki bunu istemeyiz değil mi?:34:Bu kızılderili hali yaklaşık 4-5 gün sürer çok üzücü bir dönemdir..Sürekli gizlenmek zorunda kalır bu bölgeler..Ve gören insanlar yanlış şeyler düşünebilirler ki bunu da istemeyiz..:14:Sonracığıma yağıyla veyahut içine konulan mendillerle ki bunlar ancak fareye yeter temizleriz bu yapışkan maddeyi..:32:

Kıllar kalır tabii bi miktar napalım kalanlar da bizimdir..Kabullenmek lazım..Ne kadar kılları istemezsek o kadar direnirler bunu unutmamalıyız..Kıllara istenmediklerini hissettirmemeliyiz..:31:Siz yine de uzmanına gidin en iyisi bu. evin her tarafını reçine yaptığınıza değmez!Eski ağda daha doğaldı ama bulamıyorum..

Back