• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

kızlar merhaba

yazın bacaklarım inanılmaz kaşınmaya başlarlardı hatta yara olurlar hiç bir yaz etek elbise vs giyemedim yara bere dolu yani bacaklarım bi kaç kez dr.gittim testler falanda yapıldı ama bişi çıkmadı alerji deyip kremler veriyorlardı sonra bende gitmedim bidaha .
ben yazın ağda veya cihaz kullanırdım kışında jilet sonra bu kış bi kaç kez jilet yaptım sonra dedim ağda yapim köklendirmim die ve inanılmaz yine kaşınmaya başladılar ve yine yara oldular
yani meğer ağda yapıyormuş ben hiç anlamamıştım yazın güneşten falan sanıyordum meğer bunlardanmış. benim gibi sorunu olanlar ne yaptı acaba cvp verirseniz çokkk sevinicem . ağda veya epilasyon cihazı kullanamam artık rahat kaşıntısız bi yaz geçirmek istiyorm tüy dökücü kullanim diyorum ama ne kullanacağımı bilmiyorum :(

kızlar merhaba

yazın bacaklarım inanılmaz kaşınmaya başlarlardı hatta yara olurlar hiç bir yaz etek elbise vs giyemedim yara bere dolu yani bacaklarım bi kaç kez dr.gittim testler falanda yapıldı ama bişi çıkmadı alerji deyip kremler veriyorlardı sonra bende gitmedim bidaha .
ben yazın ağda veya cihaz kullanırdım kışında jilet sonra bu kış bi kaç kez jilet yaptım sonra dedim ağda yapim köklendirmim die ve inanılmaz yine kaşınmaya başladılar ve yine yara oldular
yani meğer ağda yapıyormuş ben hiç anlamamıştım yazın güneşten falan sanıyordum meğer bunlardanmış. benim gibi sorunu olanlar ne yaptı acaba cvp verirseniz çokkk sevinicem . ağda veya epilasyon cihazı kullanamam artık rahat kaşıntısız bi yaz geçirmek istiyorm tüy dökücü kullanim diyorum ama ne kullanacağımı bilmiyorum :(

veet tüy dökücü var dene istersen

Yaklasik 1 yildir sir agda yaptiriyorum.baya azaltti ve cikan killar daha zayif cikiyor...agda isini evde kendim yapmak istiyorum su kuaforlerdeki gibi makine almayi dusunuyorum.. Tavsiye edeceginiz marka,model varmi ?

Bakml Olmak Standl Kartu Sir Ada Seti 100ml

Boyle bi set buldum almayi dusunuyorum kulllananlar varsa memnunmusunuz kizlar acele cevap :34:

Önce eczane yada marketler de kartuşlar satılıyor bir tanede bebek yağı al bir dene eğer kolay gelirse sana makinesi ile birlikte set olarak alırsın..Ben hiç kullanmadı teyzemin kızı almıştı ondan denedim normal ağda ile almak daha kolay geldi bana...

Böyle tek satılıyor ısıt kullan

$Naturel kartuş Büyük başlık.jpg

Tesekkurler cevap yazdigin icin.. Bu seti almaktan vazgectim. Kartus ve makinesini alicam sadece birde epilasyon makinesi alicam malum onumuz yaz agda sonrasi ve acil durumlar icin..

biraz önce bende artık dayanamayıp sir ağda ısıtıcısı aldım .
sadece aletini aldım çünkü kartuşları heryerden temin edebiliyorum,bez desen keza öyle.
eskiden kartuşları alıp ocakta çaydanlığın içinde ısıtıyordum öyle yapıyordum biraz zor oluyordu,ama artık benimde ısıtıcım var ve çok mutluyum.
kış boyu uyuşukluktan jilet yaptım artık ağdaya dönme zamanı....

kızlar ben yıllardır kuaföre giderdim agdaya , kendim yapmayı beceremezdim. yavaş yavaş alıstrmaya calısıyorum kendimi.
geçen gün golden cire agda aldm cezvesiyle birlikte. sürdüğünüz gibi donuyo zaten,elinizle çekiyosunuz. genital bölgeyi yaptım ,baya da kolay oldu canım pek acımadı bile diyebilirim sevdim bu agdayı :)
şimdide bacakarım için kartus agda ve ısıtıcısını alıcaktım ama almadan sorayım dedim. kartus mu önerirsiniz yoksa konserve mi? bacaga yapıcam kartus daha rahattır da hangisi daha iyi olur? :44: buarada ben roaccutane kullandım yeni bitti. gerçi ilacı kullanırken de yüzüm dışında agda yapabilecegimi sölemişti doktor,çok yaptırdım sıkıntı olmadı da yinede cildim hassastır. bu kutunun içinden çıkan natureller nasıl tahriş edermi cildimi? yeşil olan azulenlerde sorun yaşamadm daha önce..

1 yıl oldu agdaya baslayalı baslarda genıtal cok uzun surerdı 1 saat falan ugrasıodum sımdı 25 30 dk da tamam arka kısım cok oyalıo sekılden sekle grıo ınsan:52:
ılık agda kullanıorm azalma oldu ve ınceldı tuylerım vucudumun dıger kısımlarında zten tuy seklın de tel tel az bısı var onları makınayla halledıorm
benm agdadan tek derdım kıl donmelerı ve sonrasındakı lekeler bunun caresını bılen varmı

esım kuafrlerde yuzlerıne yapılan bısıyı onerdı ama bana sacma geldı kaynar suya havuyu sokup cıkarıp sıkıp bıraz sllayıp yuzlerıne koyuyolarmıs yuusatıomus tuylerı ama bnce sacma

kızlar bekleyemedim burda begendik diye bir magaza da dolunay sebebiyle baya üründe bayaa bir indirim vardı. woman hand(wh) marka kartus agda seti(ısıtıcısı+2natural agdası+2temizleme mendili+10agda bezi ve spatulası) 50 tl den 20 ye düşmüştü koştum aldmmm :)

Ağda yaptıran hanımlara çok özeniyorum ya:43::43::43: Benim cildim çok hassas. Ağda yaptırdığımda her kıl köküm tek tek kanıyor sonra kabuk tutuyor hepsi sinek ısırığı gibi çok kötü duruyor. Bikini bölgem ve koltukaltlarım morarıyor. Bu yüzden kadınlar için üreitlmiş jiletlerden ya da tüy dökücü kremlerden kullanıyorum... Yine de kuaföre gidip en azından bacaklarımı ağda yaptırmak istiyorum ama utanıyorummmmm:43::43:

Ağda yaptıran hanımlara çok özeniyorum ya:43::43::43: Benim cildim çok hassas. Ağda yaptırdığımda her kıl köküm tek tek kanıyor sonra kabuk tutuyor hepsi sinek ısırığı gibi çok kötü duruyor. Bikini bölgem ve koltukaltlarım morarıyor. Bu yüzden kadınlar için üreitlmiş jiletlerden ya da tüy dökücü kremlerden kullanıyorum... Yine de kuaföre gidip en azından bacaklarımı ağda yaptırmak istiyorum ama utanıyorummmmm:43::43:

sonsuza kadar jıletmı kullanıcaksın ozaman erkek yuzu gbı olur orası bence bı kac ay dene kılların yumusadgında dedıgın sorun olmıcak bnmde cok hassas cıldım kıllar sertken dedgın oluyordu artık kanama olmuyo

ayrıca bacaktanda utanılırmı ya bnce bıgun gıt komple yaptr bu seklde alıstr kndını

kızlar ben yıllardır kuaföre giderdim agdaya , kendim yapmayı beceremezdim. yavaş yavaş alıstrmaya calısıyorum kendimi.
geçen gün golden cire agda aldm cezvesiyle birlikte. sürdüğünüz gibi donuyo zaten,elinizle çekiyosunuz. genital bölgeyi yaptım ,baya da kolay oldu canım pek acımadı bile diyebilirim sevdim bu agdayı :)
şimdide bacakarım için kartus agda ve ısıtıcısını alıcaktım ama almadan sorayım dedim. kartus mu önerirsiniz yoksa konserve mi? bacaga yapıcam kartus daha rahattır da hangisi daha iyi olur? :44: buarada ben roaccutane kullandım yeni bitti. gerçi ilacı kullanırken de yüzüm dışında agda yapabilecegimi sölemişti doktor,çok yaptırdım sıkıntı olmadı da yinede cildim hassastır. bu kutunun içinden çıkan natureller nasıl tahriş edermi cildimi? yeşil olan azulenlerde sorun yaşamadm daha önce..

Ben bacaklar için kartuş kullanıyorum kullanımı daha kolay oluyo bi de sürmeyle uuraşmıyo insann. konserve tipini de bikini bölgeme kullanıyorum. hiç bi zorluğu olmadı. bide sir ağda genellikle bacak gibi daha kalın derili yüzeylere uygulanıyo gibi geliyo bana çünkü çok güçlü bi ağda çeşidi ya. ben koltuk altıma kullanamıyorum misal..

belki sen sir ağda değil de diğer ağdaları denemlisin. sir ağda çok güçlü deriye manyak yapışıyo onmdan da tahriş oluyosundur. ve tüy zayıflatıcı ürünler kullanırsan sen de rahatlıkla ağda yaptırabilirsin belki kökler kalınlaştığı içinde bu kadar çok kanıyordur.

Back