Canım ben set olarak almadım tek tek almıştım bana daha pahallıya geldi ürünler ozzaman bu set yoktu şuan birde haftanın ürünüymüymüş bu bende bugün baktım 150 tl bana 180 tlk ye gelmişti eldivene gerek yok bence çünkü spatule ile sürüyorsun 3-4 saniyede kuruyor sonra elinle çekiyorsu nelinle çekerken eline bulaşmıyor ben Ağda yağı almıştım extra birde stopingrow kıl dönmesi batık spreyi malum bölgede baya batık vardı benim şimdi hiç birşey kalmadı çok şükür.
wallla çok rahatlık ben 4 aydan fazladır kullanıyorum baya baya azamaya başladı tüylerim en güzel tarafıda sir ağda yumuşacık yapıyor bide en az 2 hafta yumuşacık 1 ayı geçiyor çıkması eğer batıkların varsa stopimgror batık spreyide çok iyi
ya bende soru bitmiyo sir ağdayı çok ısıtırsak sir özelliği kaybolurmuş bunun ayarını kendimizin yapması zormuş falan filan yani ağda ısıtıcı makina almak gerekliymişmiş para tuzağı mı bilmiyorum diyelim ki aldım şu vivol marka konserve ağda ısıtıcısı daha uygun fiyatlı ama 300ml lik ağdalar için tasarlanmış içine daha küçük boyutta bi konserve ağda koysak sorun olur mu aceba yani 250ml lik bi ağda koysam?? illa tam boyutuna göre mi olacak?? özetle büyük ısıtıcı alıp içinde küçük ağda ısıtabilir miyiz yani :dilcikar: ağda yapmak giderek daha karmaşık hale mi geliyo ne
wallla çok rahatlık ben 4 aydan fazladır kullanıyorum baya baya azamaya başladı tüylerim en güzel tarafıda sir ağda yumuşacık yapıyor bide en az 2 hafta yumuşacık 1 ayı geçiyor çıkması eğer batıkların varsa stopimgror batık spreyide çok iyi
Onada baktım canım ondan da alıcam bir tane nedir bizim bu kıl tüy meselesinden çektiğimiz ya...
sorma canım erkekler ne güzel vur jileti gitsin zamanında o hataya bende düşmüştüm jiletle almıştım aldığımın ertesi günü kaşıntı yapmaya başladı 3 gün sonrada çıkıyorda hemde daha siyah ve daha gür neyseki sir ağda ile tanışitım ilk ağdacıya gittim bi kaç defa çok hiyjenik bulmadım vede çok para her gi,ttiğimde komple ağda 50-60 tl sonra bir arkadaşım bu siteyi önerdi bana ben burdan aldım evde kendim yapıyorum çokda rahat oluyor dedi yapabilirmiyim yapamazmıyım derken aldım bu zaman kadar aklım nerdeymiş dedim allah razı olsun arkadaşımdan bir defa para verdim ama her ay ağdacıya 50 tl verdiğimi düşünsem senede 600 tl yapar az paramı birde evinin rahatlığı temizliği istediğin zaman yapma imkanın çabası.
bu konuştuğunuz makina ne makinası kartuş ağda ısıtıcısı mı konserve ağda ısıtıcısı mı?
Ben konserve ağda ısıtıcısı almak istiyorum da işte ya 300 ya 400ml lik konservelere göre tasarlanmış makinalar ben 250 lik bi konserve ağda ısıtsam bunların içinde sorun olur mu diye düşünüyorum nası bi alet içine oturtmalı değil de normal çanak şeklindeyse sorun olmaz ama hiç görmedim yakından bu makinaları internetten sipariş verecektim bilen var mı
sebo oraya baktım zaten ilk kez orda dediğim bu aletleri gördüm ama anlayamadım işte 400ml lik konserve ısıtıcı içinde 250ml lik bi konserve ısıtılabiliyo mu yoksa tamı tamına 400ml lik mi olmalı illa bunu öğrensem alıcam
öyle yapayım bari zaten telefonla sipariş yapayım diyorum internetten sipariş vermeyeceğim kapıda ödeme yapıcam oluyo heralde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?