Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

bilmem ki:a015::a015:

ya kızLar bi sorum oLucaktı .. sir agda ısıtma makinesini aLmadan o kartü$Ler i$e yaramıyomu ?? onLarı kendimiz ısıtsak ocakta oLmuyomu ??

bende de sir ağda yüzünde dudak üstümde bıyık gibi koyulaşma oldumafoldumben
kışın hafifliyo ama yazın bıyıyk gibi çıkıyo:a015:

ya kızLar bi sorum oLucaktı .. sir agda ısıtma makinesini aLmadan o kartü$Ler i$e yaramıyomu ?? onLarı kendimiz ısıtsak ocakta oLmuyomu ??

canım mrb...
Ben ılk kartus kullanmaya basladıgımda kendım ısıtıyordum ocakta... cok guzel kıvama gelıyordu ama ocagın ustunde sureklı tutamıyorsun ve bı sure sonra almak zorundasın ocaktan.Tam işim yarılanıyo bı bakmısın sogumus,hadiii tekrardan ısıt... Baktım olmuyor vakıt kaybı ve yorucu,bende netten arastırıp kartuslu agda makıneswı aldım ve yanında cok sayıda kartus,temızleme yagı mis kokulu:) cılt bakım kremlerı vs vardı..cokta memnunum... Netten arastırıp uygun fıyata bulabılırsın...HIc ugrasma canım ısıtmayla felan...

2,5 hafta oldu hala kildan eser yok ne güzelmis yaw sirf tek tük cikti onlarda sanirim kopanlar

off bende yarın genıtal bolgemı almayı dusunuyorum ılk kez alıcam kızlar acıyı azaltıcak bıseyler dusunuyorsanız bana da sölermısınız emla krem denedım yararı olmadı bana

ben baktım 225 tl falan cnm baya pahalı sen ne kadara almıştın?

Cnm watsonslarda vivetin var bu kartuşlu ağdası bn 39tlye almışım sn başka bi makineye bakmışın 225likler ayrıdır..Bundan alabılrsn cestlı markalarda var baska yerlerde..Foryou larda kuafor malzemelerı satan yerlerde bulabılırsn bunu çok rahat ve kullanılışlı yapış yapış olmuo etraf en azndan:)

slm kızlar 13 yaşındayım.veetin hassas ciltler için olan soğuk ağdasını bikini bölgeme denedim.yaptım.ama pek beceremedim dudakları alamadım.neyse yaptıktan yarım saat sonra bazı yerler morardı ve kızardı.24 saat geçti hala geçmedi kızarıklık ve morluklar.acep ben mi beceremedim.nasıl geççek bu morluk ve kızarıklıklar.neyse bi de çok acıyo.ben pek çekemiom.bunun için bana öneride bulunur musunuz?bölgeyi nasıl ağdaya hazırlayablirim?

ben baktım 225 tl falan cnm baya pahalı sen ne kadara almıştın?
canım sen neye baktın öyle?
ben 39 ıraya aldım... vivolün benım aldıgım kartuslu agda ısıtıcı makınesı... hanı bi sıte varya alım satım yapılan gi......or ordan aldım ben... Hatta sımdı de konserve ısıtıcısından alcam yıne ayını cıvarlarda fıyatları...

cıldının hassas olmasının da etkısı var tatlım...
O kızartılar zamanla gecer korkma ama bu esnada gecene kadarda o bölgeye bır daha agda deneme canım...
agda uygulayacagın bölgeyı pudralarsan agda daha kolay yapısır ve daha ıyı alır kılları...
ama sunuda söylıyım canım ben o bölgeye hıc o hazır agda bezlerını kullanmadım... Bıkını bölgene uygula ama dudak kısımlarına falan sıvı sir agda uygula ıstersen canım.... tek seferde alır ve daha kolay olur canısı...

ozebus selam canım tekrarr, tatilden sonra bi daha bakayım dedim bu başlığa malum baya bi paniklemiştm tatilden önce kendim yapamıyorum çünkü genital bölgeye..kendime şöyle temiz bi kuaför ya da güzellik salonu bulursam inşallah en kısa zamnda =)

selam canım...
korkma korkma... bende kendım yapamıyorum ama guzellık salonunda banamısın demıyorum :) acısada alıyor ya ondan herhalde :) ama kendım dayanamaz yarıda bırakırım gıbı gelıyor... Emla krem buldum ve aldım... gıdemezsem öle deneyecegım artık...

Şekerli agda tüy köklerını besler ama sekersız sir agda beslemez canım... Ve o acıyada deger valla... Kafadan 1 ay rahatsın... Diken dikende cıkmıyor jılet gıbı...Ohh kaymak gıbı oluyosun bebe gıbı :)

jilett zaten başlı başına bi hata zaten canım..ama ne biliyim benim o acıya cesaretim yok benim için değmez yani..hem daha kalıcı sonuçlar var artık bayanlar olarak onlara yonelmemiz lazım..gerci bende yönelmedim hala makinayla alıyorum ben oda kıl dönmesi yapıyo ağdada öyle bi sorun yok sanırım CADIARZU

ağdadan vazgeçmeyin derim bencede o acıya değer zaten ağdayla aldıkça acı falen azalıyo

makina bacaklarimda kullaniorum rahatim ama deri altinda killar cikioo onlarida temislemek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…