Ah kuzum benim..ögrenırsın merak metme...:teselli:
Sir ağda olduğu için mi acaba?benim de dudak üstünde, bıyık kısmında koyulaşma oldu..
sir ağdaya suç atıyorum..expigmentte kullanıyorum ama hala gölge gibi duruyor..:sinifsinif:
Bikini bölgesinde ve kol altında turuncu sesu kullanıyorum hiç öyle koyulaşma falan da yok..Allam nedir bu kadınların derdi böyle offf offf...:a015:
Sir ağda olduğu için mi acaba?benim de dudak üstünde, bıyık kısmında koyulaşma oldu..
sir ağdaya suç atıyorum..expigmentte kullanıyorum ama hala gölge gibi duruyor..:sinifsinif:
Bikini bölgesinde ve kol altında turuncu sesu kullanıyorum hiç öyle koyulaşma falan da yok..Allam nedir bu kadınların derdi böyle offf offf...:a015:
ya kızLar bi sorum oLucaktı .. sir agda ısıtma makinesini aLmadan o kartü$Ler i$e yaramıyomu ?? onLarı kendimiz ısıtsak ocakta oLmuyomu ??
canım mrb...
Ben ılk kartus kullanmaya basladıgımda kendım ısıtıyordum ocakta... cok guzel kıvama gelıyordu ama ocagın ustunde sureklı tutamıyorsun ve bı sure sonra almak zorundasın ocaktan.Tam işim yarılanıyo bı bakmısın sogumus,hadiii tekrardan ısıt... Baktım olmuyor vakıt kaybı ve yorucu,bende netten arastırıp kartuslu agda makıneswı aldım ve yanında cok sayıda kartus,temızleme yagı mis kokulu:) cılt bakım kremlerı vs vardı..cokta memnunum... Netten arastırıp uygun fıyata bulabılırsın...HIc ugrasma canım ısıtmayla felan...
canım sen neye baktın öyle?
ben baktım 225 tl falan cnm baya pahalı sen ne kadara almıştın?
slm kızlar 13 yaşındayım.veetin hassas ciltler için olan soğuk ağdasını bikini bölgeme denedim.yaptım.ama pek beceremedim dudakları alamadım.neyse yaptıktan yarım saat sonra bazı yerler morardı ve kızardı.24 saat geçti hala geçmedi kızarıklık ve morluklar.acep ben mi beceremedim.nasıl geççek bu morluk ve kızarıklıklar.neyse bi de çok acıyo.ben pek çekemiom.bunun için bana öneride bulunur musunuz?bölgeyi nasıl ağdaya hazırlayablirim?
ozebus selam canım tekrarr, tatilden sonra bi daha bakayım dedim bu başlığa malum baya bi paniklemiştm tatilden önce kendim yapamıyorum çünkü genital bölgeye..kendime şöyle temiz bi kuaför ya da güzellik salonu bulursam inşallah en kısa zamnda =)
Şekerli agda tüy köklerını besler ama sekersız sir agda beslemez canım... Ve o acıyada deger valla... Kafadan 1 ay rahatsın... Diken dikende cıkmıyor jılet gıbı...Ohh kaymak gıbı oluyosun bebe gıbı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?