jilett zaten başlı başına bi hata zaten canım..ama ne biliyim benim o acıya cesaretim yok benim için değmez yani..hem daha kalıcı sonuçlar var artık bayanlar olarak onlara yonelmemiz lazım..gerci bende yönelmedim hala makinayla alıyorum ben oda kıl dönmesi yapıyo ağdada öyle bi sorun yok sanırım CADIARZU
kalıcı sonucların hepsı heryerde yok maalesef canım ve herkesın butcesı uymayabılıyor tatlım... Agda evet cnm dönme yapmıyor...jilett zaten başlı başına bi hata zaten canım..ama ne biliyim benim o acıya cesaretim yok benim için değmez yani..hem daha kalıcı sonuçlar var artık bayanlar olarak onlara yonelmemiz lazım..gerci bende yönelmedim hala makinayla alıyorum ben oda kıl dönmesi yapıyo ağdada öyle bi sorun yok sanırım CADIARZU
kesınlıkle canım...ağdadan vazgeçmeyin derim bencede o acıya değer zaten ağdayla aldıkça acı falen azalıyo
sir ağda kullanan var mı? yani evde makinesini alıp da kendi yapan?
Ben kullanıyorum canım...
ya makineyi nerden aldın? memnun musun? pratik mi kullanması?
sanırım ben de ağdaya geçecem de
ınternetten sıparıs verdım canım.. satıs sıtelerınde var bılırsın... evet gercekten cok memnunum,pratık... öbur turlu ocakta ısıt et zaman kaybıydı,sımdı cok rahatım.. Şiddetle tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?