Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Ağda acıtır diyorsun, epilatörler mi alıyosun valla helal olsun ne diyeyim =) Ben bacaklarımda bile makinayla alırken sıçrıyorum ara ara....

kalıcı sonucların hepsı heryerde yok maalesef canım ve herkesın butcesı uymayabılıyor tatlım... Agda evet cnm dönme yapmıyor...
ağdadan vazgeçmeyin derim bencede o acıya değer zaten ağdayla aldıkça acı falen azalıyo
kesınlıkle canım...

ya makineyi nerden aldın? memnun musun? pratik mi kullanması?
sanırım ben de ağdaya geçecem de

ınternetten sıparıs verdım canım.. satıs sıtelerınde var bılırsın... evet gercekten cok memnunum,pratık... öbur turlu ocakta ısıt et zaman kaybıydı,sımdı cok rahatım.. Şiddetle tavsıye ederım

canim asiri sicaklik oluomu yanmasin sonra tenimiz otomatikmi isininca kapanio

Benım aldıgım otomatık deıl öle tenını yakacak kadarda sıcak olmuyo,suan kartuşlu olanını kullanıyorum zaten...Hıcbır sıkıntımda olmadı... Ama konserve agdada makınesınde ısı ayarı var,1-2-3-4 dıye ısı kademelerı var kendın ayarlıyorsun sıcaklıgını ve hıcbır sıkıntı olmadı...

ya ben size daışmak istedim yaş olarak küçüğüm size göre ama evdekilerden yardım alamadım

şimdi ben bu kollarımdaki tüylerden çok rahatsızım bunları almak istiyorm ama sir ağdam yok normal ağdayla alsam herhangi bi sorun olurmu

Ay cnm benım... sir agda her zaman daha ıyıdır tabı normal agdadan ama normal agdayla heryerını alanlarda var.. Annelerımızde öle...Onların zamanında hep düşün agdalarını kendılerı bıle yaparmıs... Bır sıkıntı olacagını sanmıyorum ama yınede bır bılene sor canım...

ya ama normal ağda besliyomuş ya o yüzden bende tereddüt ediyorum :S

bi de sesu nun sirli ılık ağdası var ya onu kullansam daha mı iyi olur acaba :S

ya da sir ağda nerden alabilirim bi bilginiz varmmı :) çok tşk ederim bu arada :)

canım sen bence git bir kuaföre aldır sonrada kendin karar verirsin nasıl alacağına dair sir ağda yada normal ağdayla önce baş edemeyebilirsin..
git kuaföre bak bakalım nasıl alıyor sonrada kendin dene , deneye deneye öğrenceksin

kukuleta ben kuaförde aldırıyorum. azalma oldu. tabii yine aldırmıcak kadar değil çok belli oluyor ama 2 aydır falan aldırmamama rağmen dolaşıyorum bböyle. hem kışın hiç aldırmıcaksın. bence kuaföre aldır. ama alan arkadaşlarım var sirle. bacak kadar uzun sürmez kendinde alabilirsin.

ya ben her yerimi alabiliyorum ağdayla genital bölgemi bile alıyorm o yüzden alma konusunda bi sıkıntı yaşayacağımı pek sanmıyorum aslında :S ama yine de kararsızım

kuaföre gitcem mesela her kuaföre gidilirmi yani farkedermi:s

ben oturduğum yere yeni taşındm hiç bi yer bilmiyorum napmalıym ya

Son düzenleme:
benimde öyle bende hiç korkmuyorum. ama kol bu sürekli ortada daha sert çıkmasın bacak yada özel bölge gibi olmasın ona biraz dikkat etmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…