• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

komsumda vardı ama eldıven gıbı deıl,böle mouseped gıbı tuylu bölgeye daıresel hareketlerle uyguluyordu ama fazla etkılı olmamıstı cnm ya,kızartmıstı ovusturmaktan... Belkı bu daha etkılı bırseydır...

valla canim bende anlayamadim nasil bisey oldugunu acisiz nasil alcak anlamadim

Bu hamam otunu yani zırnık,duymuştum ama o da jilet gibi bir yöntem kökü ile almıyor zannedersem..
Ağdanın yerini hiçbir şey tutmuyor..Cesaret kızlar edin kızlar..hem emlayla da süper rahatlık..
Jinekolog kuzenim var,emlayı ona sorduk kullanabilirsiniz dedi.Yine nette bir jinekolog sitesinde sorulmuş emla..
O da kullanabilirsiniz demiş..Jinekologlardan da onay var..Savulun heeeyt..Parlak kızlar geliyor..yerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

18 yaşından beri ağda kullanıyorum(18 yıldan beri ayrıca),sarkma falan da olmadı,yaşlanınca da artık insanın sarkmayan yerimi kalıyor...sırnaşık şey

Bu hamam otunu yani zırnık,duymuştum ama o da jilet gibi bir yöntem kökü ile almıyor zannedersem..
Ağdanın yerini hiçbir şey tutmuyor..Cesaret kızlar edin kızlar..hem emlayla da süper rahatlık..
Jinekolog kuzenim var,emlayı ona sorduk kullanabilirsiniz dedi.Yine nette bir jinekolog sitesinde sorulmuş emla..
O da kullanabilirsiniz demiş..Jinekologlardan da onay var..Savulun heeeyt..Parlak kızlar geliyor..yerimseniben

18 yaşından beri ağda kullanıyorum(18 yıldan beri ayrıca),sarkma falan da olmadı,yaşlanınca da artık insanın sarkmayan yerimi kalıyor...sırnaşık şey

dogru diosun canim ben hep genital bolgeye jilet yaptim kil koklerim kimbilir nasil guclenip kalinlasmisdir ilk seferim felaket olcak benim yalniz emla ic kisimlara surulunce yanma yapiomus ic kisimlari alirken aci duymamak icin ne surebiliriz acaba

canım sanırım sorun bundan kaynaklıda olabilir dediğin gibi birkaç kez yapıştırıp çektim ama tek seferde tamamen almayı nasıl becerebiliyosunuz? Ben ilk defa yaptımda :kedi: tek seferde çekmeyle tamamen temizlenmiyor..Offffffffff
valla bazen bende beceremiyorum canım birkaç kez yapıştırıyorum pişik olmasın diye ardından bepanten sürüyorum...okadarıda normal canım bzen ağdacılar bile birkerede alamaıyor kıl kökü ggüçlü bazı yerlerde...
ee bide ilk kez yapıyormuşsun ağdayıda alıştıkça incelecek ve daha rahat ağdaya gelecek merak etme canım....

emlayıda en kısa zamandA bende deneyeceğim....daha rahat alınır neden acı çekeyim boşuboşuna dimi ama....hem jinekologlardan onaylıymış negüzel:lepi:
karınca yumurtası kremide onaylımı acaba???????onuda sürüyorum ben..

arkadaslar deneyen varmi acaba

o bildiğin zımpara canım.. konusunu açmıştı bi arkadaş. birisi kullanmış 2 gün sora çıktı demişti. jiletin yüzeysel olanını düşünün. -tatlicadiarzu-

dogru diosun canim ben hep genital bolgeye jilet yaptim kil koklerim kimbilir nasil guclenip kalinlasmisdir ilk seferim felaket olcak benim yalniz emla ic kisimlara surulunce yanma yapiomus ic kisimlari alirken aci duymamak icin ne surebiliriz acaba

Ahh.Prensesim ahh...Yumurtalıklarına kadar sürmiycen canım benim..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ınşallah topiği erkerler okumuyordur...
ıtinalı bir biçimde dudak kısımları tabir edilir ya..Oralara süreceksin..Taaaa derinlere girme yaniiiii....kaydirigubbakcemile3 Öyle aşırı bir yanma da olmuyor..Dikkatli sür be şekerim..
Arap yağı bol buldu diye herbi yanına sürermiş..Öyle yapma yanimmmm...

Emlayı zaten acı duymamak için sürüyoruz...Acı duymamanın acı duymaması mı olur?

O zaman narkoz al.....laelaelaelaelaedelikafadulden:bbo::1shok:
Cesaret,cesaret..Kızım sen normal doğum yapsan naapıcaksın...
O anda dünyada ilk ve tek doğuran kişis kendinmiş gibi hissediyorsun yaaaaa....Şeniz

Son düzenleme:
Herkese merhaba, yazılanları okudumm tatile gidicem ve her sene bu iş bana işkence oluyo :( Her yer tamam ama genital bölgede sinir krizi geçircek gibi oluyorum :( Yapışıyo kalıyo filan halimi görseniz baya gülersiniz walla... Biraz önerisi olan varsa acaip dua ederm valla :) Kuaföre gitmeye de vaktim kalmadı..

aslında sımdı bekleyene kadar kuaföre gıdebılırdın canım ya... tam olarak derdın canının yanması mı anlamadım kı... agda yapacagın yeri pudralarsan agda daha guzel alır canım...Eger canımı acıtıyorum dıyorsan emla dıye bı krem varmıs,ben alıcam sahsen..ondan al öle dene canımm

Teşekkr ederim.. Ya kuaför için araştrma filan da lazım onun için bu sefer de kendim hallediyim dedim :) Pudra önerisi için teşekkürler, acı da var ama bi de napıcağımı şaşırıyorum bazen :)

Oradanın acısı hıcbıseye benzemıyor bazen...haklısın... ama acilse sen yınede bı güzellık salonuna bak derim cnm..en fazla yarım saat,tertemiz...

Offf bir de yani dıştan içe doğru yapıyorum filan ama çekince gelmez, yapışır kalır bi yöntemi yok mu bu işin her sene ağlıyorum sinirden :(

Ahh.Prensesim ahh...Yumurtalıklarına kadar sürmiycen canım benim..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşallah topiği erkerler okumuyordur...
İtinalı bir biçimde dudak kısımları tabir edilir ya..Oralara süreceksin..Taaaa derinlere girme yaniiiii....kaydirigubbakcemile3 Öyle aşırı bir yanma da olmuyor..Dikkatli sür be şekerim..
Arap yağı bol buldu diye herbi yanına sürermiş..Öyle yapma yanimmmm...

Emlayı zaten acı duymamak için sürüyoruz...Acı duymamanın acı duymaması mı olur?

O zaman narkoz al.....laelaelaelaelaedelikafadulden:bbo::1shok:
Cesaret,cesaret..Kızım sen normal doğum yapsan naapıcaksın...
O anda dünyada ilk ve tek doğuran kişis kendinmiş gibi hissediyorsun yaaaaa....Şeniz

valla canim kadinlar kulubu diye bi siteyi erkek giriosa oda zaten bizden sayilir ayol falan girer lafa:)):roflol::roflol::roflol: hakketen evlensem cocuk dogursam napcam bilmem bi genital agda yapamiomm ne kadar korkagimm dimi :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Offf bir de yani dıştan içe doğru yapıyorum filan ama çekince gelmez, yapışır kalır bi yöntemi yok mu bu işin her sene ağlıyorum sinirden :(
,

canım benim senede bir kez alıyosan ondan olmuştur o :ecrin_bebek: o kdr uzunlar öle gelmez tabi, ben olsam ben de gelmem. CADIARZU-tatlicadiarzu-

,

canım benim senede bir kez alıyosan ondan olmuştur o :ecrin_bebek: o kdr uzunlar öle gelmez tabi, ben olsam ben de gelmem. CADIARZU-tatlicadiarzu-

Evet biraz az alıyorum o kadar her yerini sanırım ondan direniyolar lanet şeyler :) Sık sık alcam ve bundan sonra ben de kuaför olayına girmeyi düşünüyorum ama yaaa böle olmıcak bu iş.

kızlar acil yardımmm
sir ağda bandı yapıştırdım genital bölgeme çekemedim korkudan şimdi temizleyemiorm yapıştırdığım yeri..ne yapmam gerekiyor çok acillll
:oklava:

kızlar acil yardımmm
sir ağda bandı yapıştırdım genital bölgeme çekemedim korkudan şimdi temizleyemiorm yapıştırdığım yeri..ne yapmam gerekiyor çok acillll
:oklava:

ufak parca keske yapsaydin canim bide agda temizleme mendili cikmadiimi icinden kutunun canim o temizlige yag gibi

Back