Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

bende uzun zamandir yaklasik bi sendir agdayla aliyorum ve acayip memnunum bikere aldiktan sonra ayagimi uyusturdugu icin aci cekmiorum ve okdar azaldiki cok memnunum ben agdadan zaten canim cok tatli benim hayatta makineyle alamam....

kızlar bende 3 keredir fln ağda yapıorm.fakat tatile gidicem yakında ağdayı bikini bölgeme yapacaım için kaç gün önceden yapmam lazım ki iz falan kalmasın ?? fikrinizz :uhm:

canım üç gün öncesine kadar yaparsan iz kalmaz
hafif agrı olur o da geçer

eğer acıya dayanamıyorsanız bikini bölgeniz için eldivenle almanızı tavsiye ederim. tek tek cekersiniz. uclarından değilde kılların dibinden tutupta bir hamlede cekince hiç açımıyor.ilk başta biraz uzun sürüyor ama zamanla alışırsınız ve tek tek değilde tutam tutam cekmeye başlarsınız.

Evt bencede eldıven gusel ama devam etmek lazım bır kÖkÜnden alıp bı jıletle almak olmaz...sureklı alınca azalıyor ...

bugün heryere yazdım yeni bir ağda çıkmış markasını bilmiyorum tek kullanımlık gözümün önünde açıldı bikini bölgesi için ufak bir kutuda sadece bana yapıldı ve bitti ençokta ağdacıların tahta çubuğu değiştiriyoruz ya lafına kızıyodum.çubuğu al sür tekrar ağdanın içine sok tekrar sür sonrada başkasına uygula bide hijyen var de eskiden ağda bunun için yaptırmıyodum bu yeni çıkan ağdayı gördüm şimdi yaptırıyorum

kızlaaar ben artık jiletten tüy dökücüden bıktım ve yarın ağdacıya gidiyorum genital bölge için, inanılmaz korkuyorum çok acicak biliyoruma ama bi konuda danışmak istiyorum size, bu bikini çizgisi bölgeleri alındıktan sonra kaç günde çıkmaya başlar? ben 2ağustos'ta gidiyorum ve çok beyaz cildim var en ufak şeyde kızarıyor, muhtemelen ağdadan çok etkilenicek 3-4 günde anca geçer diye düşündüm sizce çok mu erken gidiyorum ağdaya?

anladığım kadarıyla jiletten döneceksin ve ağustos 2 diyorsun.Ben de beyaz tenliyim ve cildim inanılmaz hassas.Ağda sonrası heryerim kıpkırmızı olur ve kabarır.Fikrimi soracak olursan 27 si-28 i gibi git derim imkanın varsa tabi.Çünkü jiletten döneceğin için kıl ların uzama hızı daha çabuk olacaktır.Ben defalarca yaptırmama rağmen haftasına kıl kökleri beliriyor ve sinir oluyorumklava: hıı kızarıklığa gelince merak etme canım maksimum 2 günde bişeyin kalmaz.Dediğim gibi beyaz ve çok hassas bi tene sahip olmama rağmen ertesi gün benimkiler tamamen yok oluyorkaydirigubbakcemile5

o zaman randevumu erteleyim canım çok teşekkür ederimmm a.s., peki bu ilk ağdadan sonra hemen haftasında çıkıyor mu ya tatilim 12 gün sürcek, 29u gidiim desem etti mi 15 gün :bbo: umarım hemen çıkmaz biyoder süreyim bari inşallah geciktirir

aslında çıkıp çıkmaması kıl yapınla da alakalıdır canım.ama benimkiler siyah siyah hemen beliriyor.Bir de sürekli denize gireceksin,bu da hızlandırır.Bioder de tek seferlik işini görecek bi ürün değil,ancak uzun vadede işine yarar o da belki.En iyi çözüm 29 unda git ve elinin altında bulunması için veet ya da başka bi markanın elde ısıtılan kağıt ağdalarından al,nolur nolmaz elinin altında bulunsun.Çok zor durumda kalırsan akşam duş sonrası işini halledersin,kızarırsa ertesi güne de hafiflemiş olur:1hug:

canımm çok ama çok teşekkür ederim:1hug:, evet ben lanet olsun sarı tüylerimi çocuk aklımla seneler önce kararttım 2 günde siyah siyah çıkıyor haliyle de çok sertler kesin çıkar hemencecik.tekrar teşekkür ederimm erteleteyim hemen.

o kadar korkmana gerek yok, bende jiletten artık nefret ettiğim için gözümü karartıp gittim ve iyikide gitmiştim diyorum. 35 yaşındayım ve genital bölgeme 15 gün önce ilk ağdamı yaptırdım. Üstler o kadar değilsede iç kısım bayağı acıdı ama sonucunu görsen kesinlikle bu acıya değiyor. Birde sana tavsiyem ağdadan 1 saat öncesi aspirin iç, bayağı faydası oldu :)) Kolay gelsin...

sadece bikini çizgim temiz görünse bile yeter bana jilet kullandığın için en iyi sen anlarsın beni zaten, yaz mevsimi bikini zamanı tek kabusum oldu hep bakalım perşembe gidiyorum gözümü kararttım

gerçekten ağda kökten temizlik sağlıyor en azından 1 ay rahatsın. O acıyı yarım saatcik çekiyorsun o kadar. Bir de gideceğin kuaförü iyi seç bazı ağdacılar çok gaddar çekiyorlarmış.Benimkisi sohbet ederek hepsini halletti bitti. ışin uzmanına gitmelisin,ben tavsiye üzerine gittim ve çok memnunum. Şimdiden geçmiş olsun sana :)

Kızlar 2 sene önce ilk ağdamı yaptırdım Hatta birkerede hepsi alınamadı dayanamadım jilet epilatör vura vura kökleri kalınlaşmış ama gözüm karaydı..Sadece ağda yapan güvendiğim bir yer seçerek başladım ve şimdi özel bölgemde azalma var .1 ay çok rahat ediyorsun evli olunca daha dikkat edilmesi gerekildiği için çok rahat...ılkinde acıdığı gibi sonra acımıyor ..
Tavsiye edilen yerlere giderseniz acı bile hissedilmeyebilir..

ha bu arada bi şey sorucam kızlar size, dün havuza gitmek zorunda kaldım tüy dökücü sürdüm çıkar diye nasılsa şimdi stres bastı da ağdaya gelcek kıvamda çıkar mı acaba perşembeye kadar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…