ha bu arada bi şey sorucam kızlar size, dün havuza gitmek zorunda kaldım tüy dökücü sürdüm çıkar diye nasılsa şimdi stres bastı da ağdaya gelcek kıvamda çıkar mı acaba perşembeye kadar??
kızlar kıl dönmesi için ben ağda öncesi jel var onu kullanyoru biraz pahalı ama çok uzun süre gidiyo biz iki arkadaş ortaklaşa aldık 1 seneden fazla oldu 2 senede gider ama harika bi ürün kesinlikle sivilce falan yapmıyo % 60 acıyı indiriyo yazıyo ama ben hissedemedim ürünü burdan inceleyebilirsiniz WPCARE
hayır canım oluşumunu engelliyo benim cildim çok hassas iple aldırıyorum kaşımı ve dudak üstünü sivilce oluyodu sürekli. ağda veya epilasyon öncesi sürüyosun jel gibi 15 dak falan bekleyip alıyosun.
iyi güzelde kızlar ağdanın verdiği acıyı niye söylemiyorsunuz en önemli nokta bence ya ben bir türlü ağda yapamadım bu yüzden senağlama senağlama
kızlar kıl dönmesi için ben ağda öncesi jel var onu kullanyoru biraz pahalı ama çok uzun süre gidiyo biz iki arkadaş ortaklaşa aldık 1 seneden fazla oldu 2 senede gider ama harika bi ürün kesinlikle sivilce falan yapmıyo % 60 acıyı indiriyo yazıyo ama ben hissedemedim ürünü burdan inceleyebilirsiniz WPCARE
kizlar ben agda yada makine kullaniyorum, türkiyede mecbur bir kere jilet kullanmak zorunda kaldim ve cok ama cok kötü oldu, heryerden pörtledi yine, daha önce azalmis cikmayan yerlerden bile cikti yine yaaaaa offfffff yine agda yapsam ayni sekline dönermi yoksa yine zaman asamasimi önemli
merak etme ala ala azılıyorlar benim öyle oldu üç kere jilet sürdüm 3-4 kere ağda yaptım düzeldiler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gercekten mi
ama ben 5-6 senedir hic jilet sürmemistim kafamçokkarıştı
yine düzelirmi hemen
düzelirler düzelirler kafana taktıkca sana daha cok cıkıyorlarmıs gibi gelirler kendi haline bırak kaydirigubbakcemile3 cidden ala ala azalttım ben suan bikini bölgemde hic yok denecek kadar az :kedi: bacaklarımdada yok 5-6 kere aldım bayadır almıyodum hemencik azaldılar hatta kendi kendine dökülmeye bile basladılar kaydirigubbakcemile2 kıllarımı cok seviyorum :jeyyar:
arkadaşlar,
özel bölgemdeki tüyler kalınlaştı makıneyle ve jıletle aldığımdan. acaba ağdaya tekrar dönsem alınabilirmi onlar? çokda acıyor napıcağız bilmiyorum bende beyaz tenliyim hemen kabarıyor.yerimseniben
sen hangi agdayi kullaniyorsun peki, marka falan????
birde özel bölgeyi nasil aliyorsun?
agda yapabilmem icin biraz daha uzamalari gerekiyor bacaklarim cok kisalar agda icin
ben veet kullanıyorum özel bölgem icin önce yıkıyorum sonra pudra sürüyorum özel bölgeme daha sonra ağdayı yapştırıyorum ve kaldırıyorum cok basit kaydirigubbakcemile3 ağdadan sonrada özel yağı var veetin onu sürüyorum biraz bekledikten sonrada yıkıyorum ılık suyla ardından yine pudralıyorum ...
bacaklarımı ağdayla 1-2 kere aldım baktım böle bas edemiycem makinaya döndüm ama tüylerim hic kalın degil cok inceler ve gücsüzler dokunsan dökülcekler o derece cok mutluyum kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?