Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

ha bu arada bi şey sorucam kızlar size, dün havuza gitmek zorunda kaldım tüy dökücü sürdüm çıkar diye nasılsa şimdi stres bastı da ağdaya gelcek kıvamda çıkar mı acaba perşembeye kadar??

vlla cnm bn tüy dökücü kullandığımda sanki jilet kullanmışım gbi ertesi gün çıkardı tüylerim ama bir arkdşımda bir hfta sonra tüyleri çkıormuş.
zten uzun ömürlü değil tüy dökücü,jilet gbi yani. birkaç günde çıkar.

evet çıkar zaten de inşallah alınacak kadar çıkar canım, giderayak aksilik olcak die korkuyorum işte fisfisfis

kil donmesi hani deri alinda cikio tuyler o deilmi>?ben epilatorle aliorum ama yine bu sorunla karsilasiorum bu urun nasil bisey krem gibi surup olu deriyimi atio?

canimcim o zaman epilatorle almadan bacaklarima surersem kil donmeleri olmazmi artik?bide var olanlari nasil temizlicez kese ile falanmi yoksa krem falan varmi?

iyi güzelde kızlar ağdanın verdiği acıyı niye söylemiyorsunuz en önemli nokta bence ya ben bir türlü ağda yapamadım bu yüzden senağlama senağlama

okadar acımıyor be ilk denememde cok acımıstı ama simdi alıstım kaydirigubbakcemile3 yada ille aqda yapman qerekmez tüy dökücü kremler var hemde 5 liraya almıstım ben sürüyosun nereye yapacaksan 10 dk bekleyip özel plastik kazıma cubuquylada kazıyıveriyonn cook kolay hihoyyythihoyyyt

kizlar ben agda yada makine kullaniyorum, türkiyede mecbur bir kere jilet kullanmak zorunda kaldim ve cok ama cok kötü oldu, heryerden pörtledi yine, daha önce azalmis cikmayan yerlerden bile cikti yine yaaaaa offfffff yine agda yapsam ayni sekline dönermi yoksa yine zaman asamasimi önemli

ne kadara almıstın peki :uhm:?

merak etme ala ala azılıyorlar benim öyle oldu üç kere jilet sürdüm 3-4 kere ağda yaptım düzeldiler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merak etme ala ala azılıyorlar benim öyle oldu üç kere jilet sürdüm 3-4 kere ağda yaptım düzeldiler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gercekten mi
ama ben 5-6 senedir hic jilet sürmemistim kafamçokkarıştı
yine düzelirmi hemen

gercekten mi
ama ben 5-6 senedir hic jilet sürmemistim kafamçokkarıştı
yine düzelirmi hemen

düzelirler düzelirler kafana taktıkca sana daha cok cıkıyorlarmıs gibi gelirler kendi haline bırak kaydirigubbakcemile3 cidden ala ala azalttım ben suan bikini bölgemde hic yok denecek kadar az :kedi: bacaklarımdada yok 5-6 kere aldım bayadır almıyodum hemencik azaldılar hatta kendi kendine dökülmeye bile basladılar kaydirigubbakcemile2 kıllarımı cok seviyorum :jeyyar:

sen hangi agdayi kullaniyorsun peki, marka falan????
birde özel bölgeyi nasil aliyorsun?

agda yapabilmem icin biraz daha uzamalari gerekiyor bacaklarim cok kisalar agda icin

özel bölgendeki tüyleri fazla uzatmadan al snra cok cann yanar cok uzadıysada 1 kereliğe mahsus olmak üzere aqdayla alınacak kadar kes ve sürekli aqda yap zamanla incelirler qücsüz düserler diye tahmin ediyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen hangi agdayi kullaniyorsun peki, marka falan????
birde özel bölgeyi nasil aliyorsun?

agda yapabilmem icin biraz daha uzamalari gerekiyor bacaklarim cok kisalar agda icin

ben veet kullanıyorum özel bölgem icin önce yıkıyorum sonra pudra sürüyorum özel bölgeme daha sonra ağdayı yapştırıyorum ve kaldırıyorum cok basit kaydirigubbakcemile3 ağdadan sonrada özel yağı var veetin onu sürüyorum biraz bekledikten sonrada yıkıyorum ılık suyla ardından yine pudralıyorum ...

bacaklarımı ağdayla 1-2 kere aldım baktım böle bas edemiycem makinaya döndüm ama tüylerim hic kalın degil cok inceler ve gücsüzler dokunsan dökülcekler o derece cok mutluyum kaydirigubbakcemile2

bahsettigin sanirim veetin sicak agdasi bende kullandim ondan

ama simdi kendime sir agda seti aldim isiticisi ile beraber kartüslü, bir kerek kullandim cok memnun kaldim bakalim uzasinlar yine kullanacagim

özel bölge icinde veet kullaniyordum alt kisminida ya eldiven cimbizla aliyordum
konserve agda denicem simdide

ben de de batık olurdu ama epilatör ile,sadece jiletlemem yeterdi,hiç kese yapmadım :)

ama batiklari cikarmak icinde jilet yaparsak cogaltir baska bi formul olmali ben kese yapiorum ustundeki olu deri kalkinca batikliktan cikio ama bi tonik gibi biseyde varmis galiba

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Ben bu zamana kadar tüylerimi almak için her türlü yöntemi denedim ama memnun kalmadım,mutlaka bişey olmuştu.Sivilce,batık vss. yada tüylerim erken çıkmıştır.
Sonra internetten araştırdım ve bu siteyi buldum,üye oldum.Sir ağdanın çok iyi olduğunu söylemişsiniz.Bende cesaretimi topladım ve kuaföre gittim,tüylerimi aldırdım.Bir haftaya kalmadan gene tüylerim erken çıktı,yetmezmiş gibi bir hafta sonra sivilceler çıktı.Şaştım,kaldım.Başta geçer diye düşündüm fazla kafaya takmadım ama tüylerim uzadığı halde geçmeyince doktorlara gittim.Çünkü daha önce veet ağda bantlarında,jilette sivilce yapardı bazen cildimi ama tüyler çıkınca geçerlerdi.Doktorlora gittim.Çok hassas olduğum ve tüyleriminde hemen mikrop kaptığını söylediler.Kaç aydır sivilcelerle uğraşıyorum.Sirağda bende kalıcı sivilceler bıraktı.Zaten aldırdığım zaman istediğim gibi pürüzsüz falan olmamıştı bende.Nese şu an tarzan gibi dolaşıyorum,birde yaz olduğu için her istediğimi giyemiyorum.Ne yapcağımı bilmiyorum.Bu yüzden kışın lazere başvurcam inş.Tek çarem lazer artık.:1no2:

Yalnız kışa kadar böyle dolaşmak istemiyorum.Jilet,tüy dökücü krem,sprey,epilatör berbatlar.Tekrar sirağda yaptırsam kuaförde gene olmaz.Evde ağda yap derseniz ben hiç ağda yapmayı beceremiyorum,iyi çekemiyorum,boynumda tutuluyor,bir iki yapıp bırakıyorum.Yalnız veet ağda bantlarında tüylerim iyi çekilmiyordu,sivilce yapıyordu bazen hem zaten kutu da çabuk bitiyor,jiletin yaptığı gibi kılkökleri siyah siyah kalıyor ya aynen oluyor.Şesu turuncu kavonozdaki ağda ise cildimde şaşırtıcı ama güzel almıştı.Koltukaltımı bir kere cesaret ettim ve güzel almıştım.Bacaklarımı alayım dedim sadece biriki yere yaptım ve gene güzel alınmıştı.Şaşırdım ama hem yorulduğum hem acıya katlanamadığım için bıraktım.Açıkçası kendim yapamıyorum,annemde beceremiyor,zamanında iğneli yaptırmış rahat.Başka seçeneğim kuaförler kalıyor.Ama sirağda yaptıramam,kuaförlerde normal şesu turuncu kavonozdaki ağdayı yapıyorlar mı?Yada ben götürsem yaparlar mı?Lazer yaptırana kadar böyle dolaşmak istemiyorum hem denizede gitceğim gene jilet yapamam.Gerçi bakalım lazer bende işe yarayacak mı bilmiyorum.Lise bitcek,koca kız oldum.Hala bir doğru dürüst temiz olamadım.Bunlarla uğraşıyorum.Bıktım artık:çok üzgünüm:

Ayrıca sizler hiç şesunun turuncu kavonozdaki ağdayı denediniz mi?Kötü bir sonuç aldınız mı hani ağda yapınca sarkma oluyormuş falan,neler düşünüyorsunuz bu ağda için yada başka önerileriniz,kafam çok karışık:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…