• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

evet ya ağda kesinlikle pürüzsüzlük için tek geçilecek bir yöntem

slm kızlar, daha önce yine böyle topicleri okudum ama bişey yazmamıştım, emlanın faydalarıınokumuştum, aile hekimine yazdırttım, geçen ay bikini bölgesi için kullandım, ama makineyle aldığım için uyuşukluğu bi süre sonra geçti, işlemin ortasında acı çekmeye başladım :roflol: benim makine de 10 yıllık var yani, öyle teknoloji harikası epilatörlerden diil malesef, stajerken almıştım, neyse uzatmayayım, hamileyken kuaföre yarım bacak aldırtmıştım, diğer yerlerimi göstertmem, hem utanırım hem de bana göre namahrem, kuaför roll-on şeklindeki sir ağdayla almıştı bacaklarımı, pek öyle aman aman acı çekmemiştim, bikaç gün önce kozmetikcilerden bende aldım, sesunun sir ağdasını, benimde öyle çok fazla bi tecrübem yok bu konuda, yıllardır bende bikini bölgesini jiletle yada kremle alıyodum, bi çok arkadaın yazdığı gibi kökleri kalınlaştı, sinir ediyodu beni, bi de iki güne bir uzayınca daha sinir oluyodum, emlayı aldıktan sonra azmettim kökünden yoldum düşmanlarımı :roflol: açıkcası 15 gün sonra çıktı yeniden, şaşırdım, en az 3 hafta rahat olurum diyodum, ama çıkan kıllar çok cansızdı, tüy gibi duruyolardı, bir de bayaa bi seyrekleşti, e bu kadar zayıflayan kılları almak 2. sefere daha kolay olacak diye düşünüyorum, biraz önce bebeğimi uyutunca bacaklarımı sir ağdayla aldım, kaymak gibi oldu, taksit taksit alıyorum mcburen, bebe uyandı şu an bklemedeyim :roflol: geçenlerde de eczaneden cerrah eldiveninden almıştım, bikini bölgesini ağdayla temizlemeye cesaret edemiyorum, bir de sarkma oluyor diye okumuştum o yüzden tereddütteyim, cerrah eldiveniyle bi deneycem, makineyle hem çok zaman kaybetmiştim hem de dediğiğm gibi işlemin ortasında uyuşukluk geçti, cıyak cyak aldım geri kalan yarısını :roflol: koltuk altına da sir yapmayı düşünüyorum, emla bende çok işe yaradı, onun sayesinde cesarete geldim, bikini bölgesini kaymak gibi temizledim, roll-on sir ağdaların makineleri varmış, cumartesi gün kozmetikcinin birine girmiştim, makinesi, yağı, roll-onu, bezi hepsi birlikte 35 demişti, makinesi ellerinde yokmuş, daha sonra başka bi yere girdim onda da makinesi yokmuş, bende sadece roll-onunu yağını bezini aldım çıktım, çok da zor olmadı valla, makinesiz de olabiliyo yani, zaten havalar sıcak, akşama kalan yerleri de halletsem rahatlaycam yav :)

slm kızlar, daha önce yine böyle topicleri okudum ama bişey yazmamıştım, emlanın faydalarıınokumuştum, aile hekimine yazdırttım, geçen ay bikini bölgesi için kullandım, ama makineyle aldığım için uyuşukluğu bi süre sonra geçti, işlemin ortasında acı çekmeye başladım :roflol: benim makine de 10 yıllık var yani, öyle teknoloji harikası epilatörlerden diil malesef, stajerken almıştım, neyse uzatmayayım, hamileyken kuaföre yarım bacak aldırtmıştım, diğer yerlerimi göstertmem, hem utanırım hem de bana göre namahrem, kuaför roll-on şeklindeki sir ağdayla almıştı bacaklarımı, pek öyle aman aman acı çekmemiştim, bikaç gün önce kozmetikcilerden bende aldım, sesunun sir ağdasını, benimde öyle çok fazla bi tecrübem yok bu konuda, yıllardır bende bikini bölgesini jiletle yada kremle alıyodum, bi çok arkadaın yazdığı gibi kökleri kalınlaştı, sinir ediyodu beni, bi de iki güne bir uzayınca daha sinir oluyodum, emlayı aldıktan sonra azmettim kökünden yoldum düşmanlarımı :roflol: açıkcası 15 gün sonra çıktı yeniden, şaşırdım, en az 3 hafta rahat olurum diyodum, ama çıkan kıllar çok cansızdı, tüy gibi duruyolardı, bir de bayaa bi seyrekleşti, e bu kadar zayıflayan kılları almak 2. sefere daha kolay olacak diye düşünüyorum, biraz önce bebeğimi uyutunca bacaklarımı sir ağdayla aldım, kaymak gibi oldu, taksit taksit alıyorum mcburen, bebe uyandı şu an bklemedeyim :roflol: geçenlerde de eczaneden cerrah eldiveninden almıştım, bikini bölgesini ağdayla temizlemeye cesaret edemiyorum, bir de sarkma oluyor diye okumuştum o yüzden tereddütteyim, cerrah eldiveniyle bi deneycem, makineyle hem çok zaman kaybetmiştim hem de dediğiğm gibi işlemin ortasında uyuşukluk geçti, cıyak cyak aldım geri kalan yarısını :roflol: koltuk altına da sir yapmayı düşünüyorum, emla bende çok işe yaradı, onun sayesinde cesarete geldim, bikini bölgesini kaymak gibi temizledim, roll-on sir ağdaların makineleri varmış, cumartesi gün kozmetikcinin birine girmiştim, makinesi, yağı, roll-onu, bezi hepsi birlikte 35 demişti, makinesi ellerinde yokmuş, daha sonra başka bi yere girdim onda da makinesi yokmuş, bende sadece roll-onunu yağını bezini aldım çıktım, çok da zor olmadı valla, makinesiz de olabiliyo yani, zaten havalar sıcak, akşama kalan yerleri de halletsem rahatlaycam yav :)

yalnız canım yanlış hatırlamıyorsam roll-onların üzerinde hassas yerleri almayın yazıyordu. bacaklarını falan tamam ama daha hassas yerlerin için teneke kutuda olanları tavsiye ederim :teytey:

bence alma hem onu uygulaması daha zor. teneke oldu mu onu iyice sıvılaşana kadar erit. sonra sptulayla incecik sür sakın kalın sürme ve bez ile çek bu kadar basit. :teytey:

bu teneke kutu dediğin hani eskiden yeşil plastik bi varil içinde satılırdı onları mı diosun,

Selam iboos tesadife bak bende bugun bu konu ile arkadaslara soru sormak icin girdim sende ayni derttenmissinn hehehe neyse ben kendi derdime geleyim bende burda sir agdanin daha iyi oldugunu okudum aldim ozel bolge icin (kuafore yatmaktan utandigim icin kendim almak istedigim icin) bana arkadasim makina cok sart degil dedi almadim temizleme yagi kartus agdasini ve bezini aldim ama biturlu yapmayi beceremedim ya kaynar su icerisinde beklettim ve icerisinde ki iyice sivilasrinca rolo yerini bacagima surdum bezini yapistirdim ama agda bacagimda kaldi cikmiy beze yapismadi hic cok sivi oldu diye dusundum biraz katilasmasini bekledim ama budefada hic surulmedi ben ozellikle bikini bolgesi icin almistim ama oraya tenekedekilerden kullanin demissiniz kafam karisti bacagimi alsam bunla da nasil becerecem yaa

Selam iboos tesadife bak bende bugun bu konu ile arkadaslara soru sormak icin girdim sende ayni derttenmissinn hehehe neyse ben kendi derdime geleyim bende burda sir agdanin daha iyi oldugunu okudum aldim ozel bolge icin (kuafore yatmaktan utandigim icin kendim almak istedigim icin) bana arkadasim makina cok sart degil dedi almadim temizleme yagi kartus agdasini ve bezini aldim ama biturlu yapmayi beceremedim ya kaynar su icerisinde beklettim ve icerisinde ki iyice sivilasrinca rolo yerini bacagima surdum bezini yapistirdim ama agda bacagimda kaldi cikmiy beze yapismadi hic cok sivi oldu diye dusundum biraz katilasmasini bekledim ama budefada hic surulmedi ben ozellikle bikini bolgesi icin almistim ama oraya tenekedekilerden kullanin demissiniz kafam karisti bacagimi alsam bunla da nasil becerecem yaa

leloss sır kolau len nıe beceremedınkı

bu sıcaktaaa çam sakızı ile agda yapmayın maffolursunuz...eriyo yapışıyo çekemiyosunuz etinizle geliyo..çok irenç vallaa...acı çeke çeke makinayla alıyom

sirağdadan nefret ettiğim kadar bşka bşyden nefret etmedim,vücudumda geçmeyen sivilceler bıraktı hep,keşke yaptırmasaydım

Son düzenleyen: Moderatör:
bu teneke kutu dediğin hani eskiden yeşil plastik bi varil içinde satılırdı onları mı diosun,

hayır canım oçam sakızıkaydirigubbakcemile3 bu bildiğin konserve kutusu içinde satılıyor yanında da yağı yapışık. ben veet kullanıyorum. beyaz üzerine mor yazılı. gidince vetten teneke kutusu dersen verirler. opuyorumnanaktan

canım bir kere özel bölge için ben kartuşu hiç önermiyorum. kesinlikle teneke kutu diyorum. ağda neden bacakta kalır? eğer çok kalın sürdüysen bacakta kalabilir. kartuşla kalınlığı pek ayarlayamazsın. ama eğer bezin üzerine de kartuşla ağda sürersen kalacağını zannetmiyorum.kuaförüm öyle yapıyor. kartuşu sıvı olana kadar erit. sonra uygula bacakta çok kalmadan al. eğer bacakta kalırsa sakız ağda çekiyormuşusun gibi parça parça çek. ağdadan sonra yağ ile temizleyin bir süre su falan temas ettirmeyin. ayrıcz acısı geçsin diye krem de sürmeyin sivilcelenirsiniz opuyorumnanaktan özel bölgede birkaç sivilce ister istemez oluyor sonuçta kıl kökü tamamen açılıyor opuyorumnanaktan

hayır canım oçam sakızıkaydirigubbakcemile3 bu bildiğin konserve kutusu içinde satılıyor yanında da yağı yapışık. ben veet kullanıyorum. beyaz üzerine mor yazılı. gidince vetten teneke kutusu dersen verirler. opuyorumnanaktan

çam sakızı çoban armağanı yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 du bi de onu deniyim, ben geçen gün eldivenlen aldım, çok kolay oldu valla, yanlız bu eldiven yıkanıyomu yaa, yani kullandıktan sonra yıkamak eldivenin özelliini kaybettiriomu CADIARZU

ya bence ağda makinadan daha az acıtıyo ama bende becerip kullanamıyorum=) çok çabuk soğuyo bi kere, ikide bi su kaynak değiştir..bide benim sakarlığım eklenince uzun sürüyo biraz=) boynum tutuluyo valla.. bikini bölgesi için makinaya cesaret edemiyorum..eldiven desen tutulabilmesi için biraz uzamasını beklemek lazım..en mantıklısı lazer=)) off off su kıl tüğ sorunundan ne zaman kurtulcaz biz=)

bende bir kaç gün öncesine kadar ağdanın makinaya oranla daha az acıttığını düşünüyordum ama dün bir cesaret geldi çok hafif acı hissederek makina kullandım, bikini bölgesi dahil:)

bu sıcaktaaa çam sakızı ile agda yapmayın maffolursunuz...eriyo yapışıyo çekemiyosunuz etinizle geliyo..çok irenç vallaa...acı çeke çeke makinayla alıyom

valla ben bildiğin çam sakızı ile alıyorum canım
sıcakla alakası yok klimayı açıp yapabilirsin
ama klima direk odayı soğutuyo bize direk rüzgar lazım
ben de vantilatörü açıyorum hiç erimiyo yapışıp kalmıyo pudra da sürüyorum tertemiz alıyorum
tüylerimi çam sakızı ile ala ala azaldı zaten artık alırken hiç acı çekmiyorum hemen geliyo ağdaya
uzn süre de çıkmıo çok rahat ediorum
yerimseniben

kızlar bende 3 keredir fln ağda yapıorm.fakat tatile gidicem yakında ağdayı bikini bölgeme yapacaım için kaç gün önceden yapmam lazım ki iz falan kalmasın ?? fikrinizz :uhm:

kızlar bikini bölgemi traş da etsem ağda da yapsam tüyler çıkarken sivilce oluyor.sizde de aynı problem oluyor mu? nasıl düzelir bu durum

evet bendede oluyo sivilcelenme nası geçer ki bilmiyorum:bbo:
kızlar yenı çıkan tuyler ters donunce sıvılce yapar bunu önlemek içinde ..
en güzeli kese yapmaktır a.s a.s kese yaparsanız usttekı olu derinin gitmesiyle yenı çıkan tuyler deriye gomulmeyecek ve sonrasında sıvılceler olusmayacaktır a.s.
ben hiç memnun kalmadım canım.. bacağa olabilir belki ama diğer yerlere tavsiye etmem.. canında çok yanıyo bide tahriş oluyo söyleyim yani...
himm tşk ederim cnm.. suan zaten makıneyle alıyorum heryerımı ama agda daha gec çıkarıo die duymustum..diğerlerini beceremedıgıme de hazır soğuk ağda bantlarını denıyım demıstım kaydirigubbakcemile2
bende tam sivilce olmuyo ama tam çıkarken çok kaşınıyo acıyo ve siyah noktalar oluşuyo anlamadım gitti :S bepanten sürüyorum ben sanki biraz daha acı olmuyo kaşıntıyı filan engelliyo yani..
normal bildgimiz yesıl sabunla ,sabunlugu kopurtup kasınan yere surup masaj yapın işe yarıyacaktır.. siyah noktalar içinde ,ucu dezenfekte edılmıs olan iğneyle dolan yerı bosaltıp sıkın derim (çok acıo yalnız ama sıyah noktadan iyidir)yada bunu yapmak yerıne kese yapın
canım sir ağdadan önce pudra ağdayı kolaylaştırır
buda aklımın bi kösesınde bulunsun..sağol cnm opuyorumnanaktan

Back