Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar, daha önce yine böyle topicleri okudum ama bişey yazmamıştım, emlanın faydalarıınokumuştum, aile hekimine yazdırttım, geçen ay bikini bölgesi için kullandım, ama makineyle aldığım için uyuşukluğu bi süre sonra geçti, işlemin ortasında acı çekmeye başladım :roflol: benim makine de 10 yıllık var yani, öyle teknoloji harikası epilatörlerden diil malesef, stajerken almıştım, neyse uzatmayayım, hamileyken kuaföre yarım bacak aldırtmıştım, diğer yerlerimi göstertmem, hem utanırım hem de bana göre namahrem, kuaför roll-on şeklindeki sir ağdayla almıştı bacaklarımı, pek öyle aman aman acı çekmemiştim, bikaç gün önce kozmetikcilerden bende aldım, sesunun sir ağdasını, benimde öyle çok fazla bi tecrübem yok bu konuda, yıllardır bende bikini bölgesini jiletle yada kremle alıyodum, bi çok arkadaın yazdığı gibi kökleri kalınlaştı, sinir ediyodu beni, bi de iki güne bir uzayınca daha sinir oluyodum, emlayı aldıktan sonra azmettim kökünden yoldum düşmanlarımı :roflol: açıkcası 15 gün sonra çıktı yeniden, şaşırdım, en az 3 hafta rahat olurum diyodum, ama çıkan kıllar çok cansızdı, tüy gibi duruyolardı, bir de bayaa bi seyrekleşti, e bu kadar zayıflayan kılları almak 2. sefere daha kolay olacak diye düşünüyorum, biraz önce bebeğimi uyutunca bacaklarımı sir ağdayla aldım, kaymak gibi oldu, taksit taksit alıyorum mcburen, bebe uyandı şu an bklemedeyim :roflol: geçenlerde de eczaneden cerrah eldiveninden almıştım, bikini bölgesini ağdayla temizlemeye cesaret edemiyorum, bir de sarkma oluyor diye okumuştum o yüzden tereddütteyim, cerrah eldiveniyle bi deneycem, makineyle hem çok zaman kaybetmiştim hem de dediğiğm gibi işlemin ortasında uyuşukluk geçti, cıyak cyak aldım geri kalan yarısını :roflol: koltuk altına da sir yapmayı düşünüyorum, emla bende çok işe yaradı, onun sayesinde cesarete geldim, bikini bölgesini kaymak gibi temizledim, roll-on sir ağdaların makineleri varmış, cumartesi gün kozmetikcinin birine girmiştim, makinesi, yağı, roll-onu, bezi hepsi birlikte 35 demişti, makinesi ellerinde yokmuş, daha sonra başka bi yere girdim onda da makinesi yokmuş, bende sadece roll-onunu yağını bezini aldım çıktım, çok da zor olmadı valla, makinesiz de olabiliyo yani, zaten havalar sıcak, akşama kalan yerleri de halletsem rahatlaycam yav :)
koltuk altını da almayayımmı yani :uhm:
bence alma hem onu uygulaması daha zor. teneke oldu mu onu iyice sıvılaşana kadar erit. sonra sptulayla incecik sür sakın kalın sürme ve bez ile çek bu kadar basit. :teytey:
Selam iboos tesadife bak bende bugun bu konu ile arkadaslara soru sormak icin girdim sende ayni derttenmissinn hehehe neyse ben kendi derdime geleyim bende burda sir agdanin daha iyi oldugunu okudum aldim ozel bolge icin (kuafore yatmaktan utandigim icin kendim almak istedigim icin) bana arkadasim makina cok sart degil dedi almadim temizleme yagi kartus agdasini ve bezini aldim ama biturlu yapmayi beceremedim ya kaynar su icerisinde beklettim ve icerisinde ki iyice sivilasrinca rolo yerini bacagima surdum bezini yapistirdim ama agda bacagimda kaldi cikmiy beze yapismadi hic cok sivi oldu diye dusundum biraz katilasmasini bekledim ama budefada hic surulmedi ben ozellikle bikini bolgesi icin almistim ama oraya tenekedekilerden kullanin demissiniz kafam karisti bacagimi alsam bunla da nasil becerecem yaa
bu teneke kutu dediğin hani eskiden yeşil plastik bi varil içinde satılırdı onları mı diosun,
Selam iboos tesadife bak bende bugun bu konu ile arkadaslara soru sormak icin girdim sende ayni derttenmissinn hehehe neyse ben kendi derdime geleyim bende burda sir agdanin daha iyi oldugunu okudum aldim ozel bolge icin (kuafore yatmaktan utandigim icin kendim almak istedigim icin) bana arkadasim makina cok sart degil dedi almadim temizleme yagi kartus agdasini ve bezini aldim ama biturlu yapmayi beceremedim ya kaynar su icerisinde beklettim ve icerisinde ki iyice sivilasrinca rolo yerini bacagima surdum bezini yapistirdim ama agda bacagimda kaldi cikmiy beze yapismadi hic cok sivi oldu diye dusundum biraz katilasmasini bekledim ama budefada hic surulmedi ben ozellikle bikini bolgesi icin almistim ama oraya tenekedekilerden kullanin demissiniz kafam karisti bacagimi alsam bunla da nasil becerecem yaa
hayır canım oçam sakızıkaydirigubbakcemile3 bu bildiğin konserve kutusu içinde satılıyor yanında da yağı yapışık. ben veet kullanıyorum. beyaz üzerine mor yazılı. gidince vetten teneke kutusu dersen verirler. opuyorumnanaktan
bu sıcaktaaa çam sakızı ile agda yapmayın maffolursunuz...eriyo yapışıyo çekemiyosunuz etinizle geliyo..çok irenç vallaa...acı çeke çeke makinayla alıyom
kızlar bikini bölgemi traş da etsem ağda da yapsam tüyler çıkarken sivilce oluyor.sizde de aynı problem oluyor mu? nasıl düzelir bu durum
kızlar yenı çıkan tuyler ters donunce sıvılce yapar bunu önlemek içinde ..evet bendede oluyo sivilcelenme nası geçer ki bilmiyorum:bbo:
himm tşk ederim cnm.. suan zaten makıneyle alıyorum heryerımı ama agda daha gec çıkarıo die duymustum..diğerlerini beceremedıgıme de hazır soğuk ağda bantlarını denıyım demıstım kaydirigubbakcemile2ben hiç memnun kalmadım canım.. bacağa olabilir belki ama diğer yerlere tavsiye etmem.. canında çok yanıyo bide tahriş oluyo söyleyim yani...
normal bildgimiz yesıl sabunla ,sabunlugu kopurtup kasınan yere surup masaj yapın işe yarıyacaktır.. siyah noktalar içinde ,ucu dezenfekte edılmıs olan iğneyle dolan yerı bosaltıp sıkın derim (çok acıo yalnız ama sıyah noktadan iyidir)yada bunu yapmak yerıne kese yapınbende tam sivilce olmuyo ama tam çıkarken çok kaşınıyo acıyo ve siyah noktalar oluşuyo anlamadım gitti :S bepanten sürüyorum ben sanki biraz daha acı olmuyo kaşıntıyı filan engelliyo yani..
buda aklımın bi kösesınde bulunsun..sağol cnm opuyorumnanaktancanım sir ağdadan önce pudra ağdayı kolaylaştırır