kizlar bugün konserve agda yapmayi denedim bacaklarima ve hic ama hic memnun degilim
hem tam almiyor killari hemde agda parcalari kaliyor bacaklarda, temizlemekte zorlaniyorum, hic iyi degilmis ya yada benmi kullanamadim
siz nasil yapiyorsunuz, üstelik özel bölgeye nasil uyguluyorsunuz
agda bantlari var koltuk altimi onla aliorum epey rahat ettim epilator cok acitio cunku bacaklarimi epilatorle aliorum
koltuk altimla sorunum yok ama bacak ve özel bölge
agdaciya gitmeyi düsünüyorum bakalim arastiriyorum su an netten
canim benim sorma ozel bolgeden bende dertliyim jilet yapiorum ama hic memnun deilim agda yapamiorum epilator yapamiorum oraya agdaciya gidemiorum duyorum herpes mikrobu kapiolar falan bile ne biliyim baskasina acipta yaptiramam gibi gelio aciyada dayaniksizimm
valla bende tek benim saniyordum
bende hep üstlerden aliyordum bazen jilete vuruyordum kafam atinca
emla kremi oldugu zaman onunla yapiyorum ya agda yada epilatör ama oda sirf üstleri alt taraflari yine jiletle
bir kere eldivenle denedim bir daha yapamadim
valla lazeremi gitsek napsak bitkm su killardan:gitme:
valla canim benim napcaz bilmiorum lazerlede malum bolge sakinca olmazmi eger tam temizlik olucaksa bide ne biliyimm hassas bolge bide baskasina acmaya cekinirim alt taraflarin ic kisimlari jiletlede temizlenmio valla bende biktim canim sorma
arkadaşlar bende çamsakızı ağdayı kullanıyorum çok memnunum yarım saatte tertemiz olup çıkıyorum tavsiye ederim,sir ağdayı kullanamadım yapış yapış oluyorum
valla dogru söylüyorsun sakincali olabilir, jilette tam temizlemiyor ben acikcasi korkuyorum keserim birsey yaparim diye yine tek tük kaliyor offfffffbenneyaptımki
bende bunun kivamini getiremiyorum ya özel bölgeyede kullaniyormusun is kisimlar falan
aynen canim bide jiletle kestigimiz icin sakincali oluo diye duydum bide ic kisimlar daha tehlikeli olur diye cekiniorum ama kalio tabi kremde surulmuo oraya agda desen felakat acir orasi doktora gitmeye kalksam nasil acarim diyorum kil tuy mevzusu dert valla bazilarida salonda sigil falan kapmis oda ayri sorunn
sigilmi kapmis:1no2:
ay cok kötü ya
ben zaten doktor olayini düsünmek bile istemiyorum delikafadulden
burda biraz arastirdim kozmetikcileri yorumlar falan okudum bir cok insan memnunmus ama ben acamam ya cok tuhaf geliyor bana ya aslinda gitmek istiyorum bir kere alinsin sonra tek tek cimbizla aliri meldivenle alirim falan düsünüyorum ama gitmeyde cesaretim yok
Bence de en süper sesu turuncu ağda..Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Ben bu zamana kadar tüylerimi almak için her türlü yöntemi denedim ama memnun kalmadım,mutlaka bişey olmuştu.Sivilce,batık vss. yada tüylerim erken çıkmıştır.
Sonra internetten araştırdım ve bu siteyi buldum,üye oldum.Sir ağdanın çok iyi olduğunu söylemişsiniz.Bende cesaretimi topladım ve kuaföre gittim,tüylerimi aldırdım.Bir haftaya kalmadan gene tüylerim erken çıktı,yetmezmiş gibi bir hafta sonra sivilceler çıktı.Şaştım,kaldım.Başta geçer diye düşündüm fazla kafaya takmadım ama tüylerim uzadığı halde geçmeyince doktorlara gittim.Çünkü daha önce veet ağda bantlarında,jilette sivilce yapardı bazen cildimi ama tüyler çıkınca geçerlerdi.Doktorlora gittim.Çok hassas olduğum ve tüyleriminde hemen mikrop kaptığını söylediler.Kaç aydır sivilcelerle uğraşıyorum.Sirağda bende kalıcı sivilceler bıraktı.Zaten aldırdığım zaman istediğim gibi pürüzsüz falan olmamıştı bende.Nese şu an tarzan gibi dolaşıyorum,birde yaz olduğu için her istediğimi giyemiyorum.Ne yapcağımı bilmiyorum.Bu yüzden kışın lazere başvurcam inş.Tek çarem lazer artık.:1no2:
Yalnız kışa kadar böyle dolaşmak istemiyorum.Jilet,tüy dökücü krem,sprey,epilatör berbatlar.Tekrar sirağda yaptırsam kuaförde gene olmaz.Evde ağda yap derseniz ben hiç ağda yapmayı beceremiyorum,iyi çekemiyorum,boynumda tutuluyor,bir iki yapıp bırakıyorum.Yalnız veet ağda bantlarında tüylerim iyi çekilmiyordu,sivilce yapıyordu bazen hem zaten kutu da çabuk bitiyor,jiletin yaptığı gibi kılkökleri siyah siyah kalıyor ya aynen oluyor.Şesu turuncu kavonozdaki ağda ise cildimde şaşırtıcı ama güzel almıştı.Koltukaltımı bir kere cesaret ettim ve güzel almıştım.Bacaklarımı alayım dedim sadece biriki yere yaptım ve gene güzel alınmıştı.Şaşırdım ama hem yorulduğum hem acıya katlanamadığım için bıraktım.Açıkçası kendim yapamıyorum,annemde beceremiyor,zamanında iğneli yaptırmış rahat.Başka seçeneğim kuaförler kalıyor.Ama sirağda yaptıramam,kuaförlerde normal şesu turuncu kavonozdaki ağdayı yapıyorlar mı?Yada ben götürsem yaparlar mı?Lazer yaptırana kadar böyle dolaşmak istemiyorum hem denizede gitceğim gene jilet yapamam.Gerçi bakalım lazer bende işe yarayacak mı bilmiyorum.Lise bitcek,koca kız oldum.Hala bir doğru dürüst temiz olamadım.Bunlarla uğraşıyorum.Bıktım artık:çok üzgünüm:
Ayrıca sizler hiç şesunun turuncu kavonozdaki ağdayı denediniz mi?Kötü bir sonuç aldınız mı hani ağda yapınca sarkma oluyormuş falan,neler düşünüyorsunuz bu ağda için yada başka önerileriniz,kafam çok karışık:uhm:
Emla kullanarak deneyin bide o malum bölgeleri...olmamı?
Emlayla mis gibin oluyo...bebek.. bebek..:ecrin_bebek:
Bence de en süper sesu turuncu ağda..
kuaföre giderken yanında götürsen de olur..
sen neyi tercih edersen onunla yaparlar...zemuszemus
malum bölgeye emlayi sirf üst taraflara kullanabiliyorsun alt taraflara daha cok ic kisimlara dikkat etmek gerek, ben bir kere komple sürdümde cok fena yandi hemen sildim tekrar
dogru diosun canim ic kisimlar cok zor bi cekiste tum tuylerde alinmio malesef caninda asiri cok yaniyo koltuk altini bile alirken agdayla kac kere cekiosunda oyle temizlenio valla isimiz zor nolcak bilmem canim
ben koltuk altimi bir kerede alabiliyorum cok sükürde, ben yine eldiven yapacam sanirim biraz daha uzasinlarkaydirigubbakcemile3
ben tam uzatmiorum belkide ondan bi kerede temizlenmio tatlim eldiven daha cok acitmiomu canim sonucta eldivenle cekiosun dimi yapiskan bisey yok bide alt bolgededemi eldiven yapiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?