soğuk ağda bantlarından bılgınız varmı ?
ben henuz ilk denıcem ama once tecrubeleri okumak isterım a.s. diğer camsakınızı agda ve sir agdaya gore nasıllar acaba fark varmı?
yaa ben evde hazırladıgım agdaları yapamıyorum( ilac bacagıma yapısık kalıyor bezı cektıgımde oyle soyleyeyım (
kızlar bikini bölgemi traş da etsem ağda da yapsam tüyler çıkarken sivilce oluyor.sizde de aynı problem oluyor mu? nasıl düzelir bu durum
Şu ağda konusunda tecrübesizim ama kendimce yöntemimi buldum zemuszemus Epilatör falan genital bölge için riskli bence, ben çok korkardım kullanırken.
Jilet desen; zararları aşikar.
En baş edilebilir olanlar ağda ve sirler. Sir hiç kullanmadım. 1 kez sesu ılık ağda aldım ve daha bitmedi. Ki 1 yıl olmuştur alalı, belki daha fazla. Şimdi çam sakızı, sir vs.. kullanmayı düşünüyorum. Araştırmalar içersindeyim.. kaydirigubbakcemile3
Ayrıca sesu ılık ağdayı da herkes okudğuum kadarıyla bezle kullanıyor, ben 1 kez denedim bezi ve hiç baş olmuyor almıyor. Sonra çalıştırdım saksıyı ve ağdamı hazırlayınca biraz soğuduktan sonra baş parmağımı ve işaret parmağımı batırıyorum, öyle hemen bütün bölgeye sürmeden sadece yöneldiğim bölgedeki tüylerin üzerine parmaklarımdakini sürüyorum, sonra o iki parmağımla çekiyorum hızlıca.
Öyle iki parmakla baş olur mu diyebilirsiniz, evet baş oluyor. 15 dkk da bitiriyorum. Ayrıca bezle yapınca (çok afedersiniz ama) dudak bölgesindekileri almıyor. Ama parmakınızla yaptığınızda sonucu göreceksiniz..ßir miktar temizliyorum, ılık suyla yıkıyorum, iyice kuruluyorum tekrar kalanları yapıyorum. Acısına gelince; evet acıyor. Yani benim canım çok tatlı olmasına rağmen başediyorum. E o kadarına da katlanılır yahu!
Bir de o bölgenin kuru olmasına dikkat edin. ıslak olursa hiçbir işe yaramaz ağda. Kuru olacak alacağınız her yer.
Ağda bantlarıı çok güzell oluyorrr:jeyyar:
Bugun kollarıı carttt kopardımm :) bıyıklarıdakaydirigubbakcemile3
Sonra geçtim eşime eşime ağda yaptım :roflol::roflol:
arkadaşlar sir ağdadan önce pudra sürersek ağdayı kolaylaştırır mı? yoksa tüyler daha mı zor alınır?
canım sir ağdadan önce pudra ağdayı kolaylaştırır
ağdanın cilde daha az tüye daha çok tutunmasını sağlar.
ayrıca hanımlar bence eğer ağda yapacaksanız kesinlikle
sir ağda kullanın.çünkü diğer ağdada şeker var. kıl kökünü
kuvvetlendirir. ama sir ağda kıl kökünü inceltir. ben ilk yaptığım
günden beri hep sir ağda kullandım. şimdi özel bölgeyle bacak
arasında hiç fark yok. :1hug: yakında sir ağda fanatikleri kulübü
açacağım zemuszemus bu arada ben kendim yapabilmeme rağmen
ağdacıya gidiyorum. çünkü ev batıyor sinir oluyorum opuyorumnanaktan
canım offfffffffffffff ya şimdi sana imrendim biz de kıllı kıllı gezelim sana aynen katılıyorum sir daha iyi darısı bize tüsüz günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?