Ağda kullanan bayanlar buraya!

Lovaticon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
44
0
86
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba... Ben ağda kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat şöyle bir durum var. Bacaklarım için ağda yaparken, bazen kaçırdığım yerler oluyor veya küçük tüyler bölüm bölüm kalıyorlar. onları almak daha zor oluyor. göremediğim yerler vs. Onlarıda epilasyon makinesi ile almayı düşünüyorum, ama nasıl olur sizce? Ağdadan başka birşey kullanmakta istemiyorum gerçi ama... Ne dersiniz?

agdadan sonra küçük tüyleri epilasyon aleti ile al herhangi bir zrarı olmaz aksine pürüzsüz olursun:)

agdadan sonra küçük tüyleri epilasyon aleti ile al herhangi bir zrarı olmaz aksine pürüzsüz olursun:)

Ben epilasyon aletinden çok çektim şiddetle tavsiye etmem.Bende çok aşırı batık yapmıştı ağdadan kalan kısaları almama ragmen.Bilmiyorum herkezde aynı etkiyi göstermez belki.Yeni yeni gitti batıklarım. Ben şöyle yaptım yaklaşık 2 ay kadar jiletle aldım bacaklarımı iyice sertleştiler eşit uzadılar.2 hafta hiç almayıp tekrar ağdaya başladım şuan kırılanlar harici kısa tüy pek kalmıyor.Pudralı agdalar çok kırıyor az acıtıyor evet ama.Bacaklarıma png azulen agda aldım şüpheliydim ama memnun kaldım.Ama hassas bölgeler için azulen fazla sert geldi koltuk altı bölgesi bayagı tahrık oldu çünkü hassas bölgeleride kuafore gıdıyorum artık rahatımm

teşekkürler kızlar, epilasyon aletiyle almayı düşündüğüm yerler fazla değil zaten. mecburiyetten dolayı deneyeceğim epilasyon aletini. bakalım ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…