Y
Yakamoz_1987
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Yakamoz_1987
-
yaa bu ne simdi yaaakafamçokkarıştıkafam cidden cok karisik!!!!agda yapmayi düsünürken,simdi agda ilede kil dönmesi oldugunu ögreniyorum!!hanimlar ne zor bayan olmak ya..ne yapcaz biz simdi??ömür boyu jilet mi??:a015:Ben bundan 8-9 sene kadar önce makine kullanmıştım ve o dönemde çok kıl dönmesi oldu.Sonra ağdaya başladım.5.5 yıldır ağda yapıyorum ama maalesef dönmeler aynen devam ediyor hemde çok derinlerde bile var.Bende maalesef onlarla çok uğraşıyorum ve batıkların yanında birde lekeler var.cildim berbat durumda.Dr. dedi ki jiletle al,ağda kılları ters yönde çektiği için batıklar mutlaka olur.Ama bende zaten yeterince kıl var,jiletle hepten çoğaltmayayım dedim,o zaman lazere git dedi.Offf..şimdi de lazer araştırıyorum bakalım.Ama sanırım bu dönmelerde,cilt ve kıl tipininde rolü büyük.Bi çözümü olan varsa yazsın lütfen.Bu konda çok dertliyim
ewet ya benim de kafam çooook karıştı daha önce okuduklarımda ağdada olmuyo batık diyolardı şimdi oluyo denyo ben dün jilet yaptım kıllar güçlensin die bakalım nolcak
Evet canım ben de makine kullanırken batıktan geçilmiyodu bacaklarım bir de ayrıyetten onları temizlemeye uğraşırdım şimdi ağda yapıyorum ve artık batık hiç olmuyor desem yeridir bence ağda batık yapmaz..Ve bende yapmıyor..
Evet canım ben de makine kullanırken batıktan geçilmiyodu bacaklarım bir de ayrıyetten onları temizlemeye uğraşırdım şimdi ağda yapıyorum ve artık batık hiç olmuyor desem yeridir bence ağda batık yapmaz..Ve bende yapmıyor..
bugün sürdüm limon suyunu pamukla yakmadı denecek kadar az yaktı 1 2 gün sonra da ağdaya geçicem sesu ılık ağda aldım umarım yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?