• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agda ilede Batik Lekesi Oluyor mu ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yakamoz_1987
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende dra gitmiştim batıklar yüzünden oda sizin dediğiniz gibi jiletle almamı söylemişti.birde biyerde okumuştum hani ponza taşı war ya topuk taşıda deniyo onunla bacaklarımı çok bastırmadan ovalıyorum ölü derinin atılamsında çok faydası war.kısmen azaldı batıklarım diyebilirmyerimseniben

evet bende pomza taşının faydasını gördüm ama ben hiiiç pürüzsüz olmasını istiyorum yüzüm gibi :)

Bu gibi sorunlar sanirim vücuttan vücuda degisiyor...her cild farkli sorunlar aciyor sanirim..! Kimisinde batik cok oluyor, kimisinde kil dönmesi...Allah yardimcimiz olsun kizlarrr! :Saruboceq:

aynı sorun bende de var kızlar. bugün doktora gittim. bunun bu tedavisi olmadığını sadece kalıcı epilasyonla geçer dedi o kadar para nerdeee bizdee :kızgın: . fakat bana fucidin die bi ilaç verdi bunu ağdadan sonra sür dedi.ama ben bu sitede çok şey okudum . bende kendime göre bi yöntem buldum . ilk önce bacaklarımı jiletle alıp hepsinin aynı anda çıkmasını sağlıyacam . bi çıksınlar sir ağda yapıcam bugün vivetin roll on ağdasını aldım . birde kabak lifi aldım kese yapıcam bol bol vücuduma . sonrada fucidin ve limonu da yapıcam . veeeee şu dolunay meselesi :))) idrar deil ama dolunayda almayı düşünüorum :) sonuçları yeri geldikçe yazıcam . allah hepimizi bu dertten kurtarsııın mirmirmirmir

epilasyon yüzünden koltuk altım batıklarla doldu benim de, ağda da geçirmiyor artık malesef arkadaşlar.

arkadaşlar bence herkes bi yöntem uygulasın . ve burda sonuçları paylaşalım . he bide ben batıkların cilt kuruluğundanda kaynaklakndığını okumuştum . ürederm die bide vücut losyonu yazdırdım devlet bunu ödüyo arkadaşlar. bunu da denicem yerimseniben bence bilgilerimizi paylaşalım :lepi:
mutlaka vardır bi yöntemi kendi ilacımızı kendimiz yapıcaz doktorlardan fayda yok anlaşılan:1no2:

arkadaşlar bu sorunla ilgili bu sitede yazılan birçok şeyi okudum. şuan benim uyguladığım yöntem şu her banyoda topuk taşı ile (isterseniz kabak lifide olur) kese yapın çıkınca bacağınıza bir göz atın çıkmak üzere olan kıllar varsa zorlamadan tırnağınızla çıkıyorsa çıkarın. muhakkak nemlendirici sürün. ben bunu 2 aydır yapıorum ve biraz etkisini gördüm ma tamamen yok olmadılar. çünkü çok derinlerde olan batıklar hala çıkmadı zamanla onlarda çıkar umarım sanıorım 1 yılın sonunda etkisini göreceğiz. seneye yaz artık etek giyerim inşallah :))))))

benimde batık kıllarım çok...bacağımdaki kılların tümü batık vaziyette... ama aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum...benimki şöyle... mesela cımbızı alıp bacağımdaki kıllardan birini çekip deneme yapıyorum...kıl kökünden geliyor ama hemen peşinden diğer kılın ucu çıkıyor...ve siyah bi nokta şeklinde orda duruyor..ve bacağımdaki bütün kılların bu şekilde olduğunu düşünün iğrenç duruyor..traş olmuş erkek suratı gibi... senelerce ağda yaptım farketmedi... eczaneden 100 milyona peeling aldım oda yaramadı...şimdi bi jilet bi epilasyon yapıyorum...
burda yazılanlarıda uzun zamandır okuyorum nerdeyse hepsini yapıyorum...
artık banyo yapmaya korkar oldum...
çünkü iki saat banyodan çıkamıyorum....
önce kuru bacaklarıma ponza taşı sürüyorum...
sonra selülif eldiveni diye bi eldivenle kese yapıyorum
sonra kabak lifiyle kese yapıyorum
sonra peeling yapıyorum...
nemlendirici sürüyorum
fucidin merhem sürüyorum...
çok az düzelme var diyebilirim ama çok az..yok denecek kadar az...deli olcam...
bacakları bebek teni gibi olan kızlar var... dersinki hiç kıl çıkmamış...bacaklarını kırasım geliyo...
şaka tabi ama çok imreniyorum... zaten bacaklarım çatlak dolu bari batıklar kıl dönmeleri olmasın...
bide kıl dönmesi var...
okadar derindelerki..dayanamıyorum sokup iğneyi çıkarıyorum bazen de sıkıyorum...
bide onların izin kaldı bacaklarım yara bere içinde senelerce gitmiyo izleri...

nergis, sanırım senin sorunun benimkinden daha vahim. bendede kıl dönmeleri ve lekeler var ve bu sebepten etek giyemiyorum. ama pomza taşının işe yarayacağını düşünüyorum. sen bu uygulamaları ne zamandan beri yapıyorsun anca tedavi cevap verir sıkma canını. birde burda bi alışveriş merkezinde bitkisel yağlar satan bi yer vardı ben bahsettim sorunumdan bana nar çekirdeği yağı sürmemi tavsiye etti. bakalım onuda almayı düşünüyorum oda biraz etki ederse bacaklarım tümden düzelir belki.

nergis, birde suna dumankayanın bi tarifi var ben daha denemedim inşallah deneyeceğim. tarif şu;
1 kahve fincanı yulaf unu, 1 limon suyu, limon suyu kadar hint yağı ve badem yağı, 1 çorba kaşığı ıslatılmış kil, koyu olursa 1 çorba kaşığı su ilave et. 5 dk beklet sonra ovarak çıkar. haftada 1 yap

kızlar bende de var yıllardan beri, gerçekten güneşlenmek iyi geliyor ama güneş ışınları zararlı tabi ona lafım yok, ben yazın hem tuzlu deniz hem güneş derken baya azalıyorlar. ben de bir prof.e gitmiştim, söyledikleri, verdiği ilaç vs hepsi aynı, lazer epilasyon yaptırmadan kurtulamazsın gibisinden laflar etti ama korktuğumdan yaptıramıyorum. bi gün markette hani şu veet fln var ya soğuk ağda bandı, ondan alıyordum, gittiğim kuafördeki kız da ordaymış tesadüfen, sakın soğuk ağda kullanma çok batık yapar dedi. ben de baya kıllandım. sonra kardeşime bi gün onlardan yapmak zorunda kaldık, onda hiç batık fln yoktu, ama yapınca acayip büyük batıklar oluştu. ben de kızın dediğine inandım. sıcak ağda en iyisi bence de.. bir de limon suyu + tuz çok iyi geliyor, rengini açıyor.. mikropları öldürüyor, fucidin fln çok kullanmayın antibiyotik krem onlar, faydasından çok zararı var. ben şimdi kılların bitmesi için dolunay + idrar yöntemini denicem, bu idrar sivilceye iyi geliyorsa bunlara da iyi gelir diye düşündüm, sonuçta tek fark içinde kıl olması. en olmadı bu sitede bi sivilcelere iyi gelen bi karışım vardı, onu denicem. yıllardır çeken biri olarak konuşuyorum, doktorun biri bu batıklar için bana bi jel vermişti, aynısını sivilce için de veriyorlarmış, demek yakın şeyler. ama benim batıklar sivilce şeklinde yanlış olmasın. inş hepimizinki geçer.. kolay gelsin güzeller ;)

Bende deliler gibi bu derdin çaresini arıyorum.Lazer önermişti banada doktor.Lazer kılları yok edecek tamam ama bu lekeler ne olacak onu bilmiyorum. rabia87 bende senin gibi dolunay ve idrarı düşünüyorum artık.Kıllara olmasada belki bu sivilce ve batıklara iyi gelir..Kim bilir,denicem ama kararlıyım..

ben ağdaya geçtim epilatörden ve batık konusunda gözle görülecek kadar fark oldu artık çook az batık oluşuyo bacaklarımda

kızlar bende ağda batık yapıyor sanıyodum ama hepimiz için araştırdım

çok iyi bi güzellik uzmanı diyor ki ağda asla batık yapmaz öyle olsa bizim işimiz bu herkes şikayet ederdi diyor

ama ağdayı yanlış kullanmak batık yaparmış

böyle bi sorun varsa ağdayı kılların olduğu yöne doğru çekmek lazımmış

ve çok sık ağda yapmak ta batıkları çoğaltırmış

en pürüzsüz ve steril olanı ise sir ağdaymış

ayrıca acısızmışta diğer ağdaya göre

kıl köklerini zayıflattığı için ilk alımdan sonra acı da azalıyormuş

ayrıca en kuvvetli ağda da yine sir ağdaymış

üstteki ölü deriyi ağdayla birlikte aldığı için parlaklık veriyormuş

gerçekten de öyle
ben de bir kere yaptım evde kendim yaptım

aşırı bi parlaklık veriyor ve pürüzsüzleşiyor kendi teninizi tanıyamıyorsunuz

eşim bile farketmiştikaydirigubbakcemile3
sen ne yaptın da bu kadar pürüzsüz tenin dedi:utangac:
pürüzsüzlüğünde ısrar eder mi diye her zaman ki gibi değişik bişi değil dedim ama inanmadı
yok sen bu sefer farklı bişi kullanmışsın dedikaydirigubbakcemile2

bennnceee sir ağdayı deneyinnn

evet hanimlar ben makina kullaniyorum bir kac aydir...ondan öncede jiletle..vede simdiye kadar batik ne bilmiyordum...ama simdi makina kullanali kil dönmesi vede batik oluyo..o kadar cok yok ama yinede rahatsiz edici..simdi agdaya gecmeyi düsünüyorum...gecsem yine batik olur mu??lütfen cevap

ya batik tam olarak nasil bise??? bi anlayamadim gitti

kızlarr fucudin kremi fazla kullanmayın derim ben
çünkü benim bi kere bacağımda kıl dönmesi gibi bişi olmuştu ama büyük sivilce gibi oldu
dr a gittim bana o kremden verdi sadece o intihaplı bölgenin üzerine sür ve kapat gazlı bezle dedi
öyle yaptım ve içindeki intihabı gazlı beze çıkarttı
bence öyle krem gibi sürülecek bişi değil o

bu arada bendede kıl dönmesi çok oldu
makina kullanıyorum yaklaşık 1 yııldır ondan oldu benimde
ama şimdi bekliyorum sir ağda yaptıracağım sonrada lazer yaptırmayı düşünüyorum kışa doğru
ama bendede ufak tefek lekeler var
onlar içinde burdaki tariflerden birer birer denicem siri bi yaptırayım

yillarca makine kullandim batik ve kil donmesine neden oldu bunlar yetmezmis gibi bide bu batiklari sikmatan lekeler oldu ve bacaklarimda igrenc bi goruntu olustu zamanla. doktorlara ve ilaclara harcadigim paranin haddi hesabi yok:kızgın:
ama cok sukur ki kadinlar kulubu var imdadima yetisti:enbuyukkk:
son bir yildir sadece agda kullaniyorum
her banyoda kese yapiyorum bacaklarima sertce
sonra yatmadan nemlendirici suruyorum
bacaklarimda gozle gorulur bi duzelme var artik
bence sabirli olmak lazim bi seyi uygulayip aman duzelmedi pes ediyim olmaz:olmaz:

kızlarr bende dün akşam kabak lifi kesesi aldımm
onuda burada okumuştum zaten
neyse aldım dün akşam ilk defa kullandım duşta
bakalım sir yaptırmadan önce 1-2 defa yapayım diyorum sonra gidicem sire
ama inanırmısınız akmaş kullandıktan sonra bacaklarım parladı
hemen öyle batıkları çıkarmıyor ama bacağımın rengi açıldı resmen
duştan sonrada nemlendiricimi sürdüm
bakalım bi süre denicem böylee
yazarım arada yine buraya kızlar

ben geçen sene özel bölgeme düzenli olarak sir ağda ve normal ağda yapmaya başladım,her yerim batık dolu,aman allahım batığıda geçti iltihaplı sivilcelere sönmeye başladı,1 senedir bi türlü geçiremedim,üstelik bacaklarımda bileğimden kasığıma kadar tavuk derisi gibi batık dolu,şort bikini giyemiyorum,,lütfen yardımmmm

şekerimm bünye ile alaklı sanırım bu
bende 1 senedir makine kullandım sürekli bendede o yüzden batık oldu
bende şimdi siri denicemm bakalımm, zaten yazı geçirene kadar denicem
çünkü kışa doğru lazere gitmek istiyorum sadece bu batıklar yüzündenn

Back
X