• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda dan sonra Bioder kullanıp tüylerinden tamamen kurtulan var mıı ???

thejackal

......BuTTerFlyy.........
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
1.077
0
66
Tekirdağ
Evet arkadaşlar 6 yıldır sir ağda yaptırıyorum gerçekten önemli şekilde azalma var şimdi Eczanelerde satılan Bioder kullanmak istiyorum ama sizce işe yarar mı var mı kullanan ??

kız pınar link verme uyarı aldık ya isteyen olursa özelden msj at tamam mı canım

bakımlıolmak tan diyebilirsin ama :)anlamayan olursa senle irttibata geçer zaten

ablam hep ne sorunla karşılaşırsa karşılassın tüketici haklarına şikayet eder onlar ilgilenir zaten..sonra ürün aldığımız yer bi yanlışlık olmuş pardon hanımefendi der iş tatlıya bağlanır:)

aman şu bioderde ne ürünmüş bend düşündm ilk onu alayım diye tanıtım fiyatı yapmışlar minnacık krenle minnacık serum 19 tl:):)gerçek boyutları 70 den başlıyor zaten çoğu insan kokuyo flan diyordu bende pınarın dediği seti alcamm işe yaramazsa pınarı topa tutcam:roflol:

CAnım bu ürün gerçekten çok iyi heryerde satılmıyor birde reklamı falanda yok oyüzden çoğu kişi bilmiyor ama depilissima zaten ağdada dünya markası bitki derman falan bence reklam kokan ürünler

tatlım bilmiyorum ki ya of çok mutsuzum:( kadın çok iddialı konuşmuyomuydu ve üstüne basa basa kaç kere dedi memnun kalmayanlara para iadesi yapıcam die ben buna güvenip aldm açıkçası. şimdi set bitmeden aramak istemiyorum ama eğer bittiğinde hala sonuç alamazsam para iadesi isticem. ya cvp alamazsam 115tl bayıldm o ürüne bu öğrenci halimde:( :1no2:

cnm ya dedm ya 2 ay oluyo ben alalı bitkidermanı. o zaman bu siteyi bulmamıştm malesef yaa :( ama arıcam valla hakkımı işe yaramazsa çatır çatır alıcam paramı. çok çok gecikiyo tüylerm haftada bir aldıklarımı 20 günde anca alıyorum cansızlaştırdı da ama hala çıkıyo geç te olsa

benimde bi arkadaşım kullanmıştı bioderi hiç bi faydasını görmedi. bende azalttığını düşünmüoorum açıkcası

aman şu bioderde ne ürünmüş bend düşündm ilk onu alayım diye tanıtım fiyatı yapmışlar minnacık krenle minnacık serum 19 tl:):)gerçek boyutları 70 den başlıyor zaten çoğu insan kokuyo flan diyordu bende pınarın dediği seti alcamm işe yaramazsa pınarı topa tutcam:roflol:

Celnurcum boşuna alma Bioderi,

Ben üniversitedeyken 7 ay kullandım kollarıma,

Valla hiç azalmadı hatta çoğaldı gibi geldi bana,

Bu Depilissimanın solüsyonunu alcam ben de,

Para biriktirsem çok şey alacam da
...:delphin:

bioder i bırakınca eskisi gibi oluyormuş, gecikmeden ve gene fazlaca. öyle okudum yorumlarda bence bioder yerine epilixir in kullanıcı yorumları daha olumlu.

ben de bi yıldır kullanıyodum ama alamamıştım 1.5 ay..o da ne öyle bi çıkmış ki sinir oldum!! ben de limon pudra yaptım bu ay...öteki ay da limon tuz yapıcam...hatta ayı beklemem heralde hemen çıkıyo çünkü 15 gün sonra limon tuz yapayım...onu yapanlar çok fayda görmüşler %50 lerden bahsediyolar ya...

bende bitkiderman kullanıyorum of 2 ay oldu bi gelişme olmazsa şikayet edicem ama nereye nasılllllll

bence şikayet pek işe yaramaz gibi geliyor
çünki önüne gelen şikayet ederse kimse bu işleri yapamaz
birsürü gerekçe koyarlar önüne adamın
etkili olmazsa iade alıyoruz diyorlarmı peki,yani böyle bir not geçilmişse hak talep edilebilir ama aksi halde sanmıyorum para iadesini
birde ambalajı açılmış ürünü geri almıyorlar sanırsam..
bi ürünü almadan önce iyice araştırmak lazım,özelliklede kk daki kullanıcı yorumlarına bakmak lazım..
bitki derman kullanan varmı diye çok başlık açıldı ama piyasadaki diğer ürünler gibi pek kullanıcı çıkmadı buralarda.
daha yeni kullanmaya başlamışsın üstelik,işin biraz sor gibi gibi....

bioder i bırakınca eskisi gibi oluyormuş, gecikmeden ve gene fazlaca. öyle okudum yorumlarda bence bioder yerine epilixir in kullanıcı yorumları daha olumlu.

işte benimde ençok takıldığım durum bu! bırakıldığında eski haline dönmesi.....
bu durum bana şunu anlatıyor,kıllar androjenlerin,sebumun vs kontrolü altında
bunları kullandığın sürece baskıladılar diyelim,ee orda kök hücreler yerinde duruyor,tekrar salgılanan hormonların etkisiyle kullanım bırakıldığına aynı eski haline dönmesi beklenir zaten,demekki lazer epilasyon gibi kök hücre faaliytlerine yönelik bir etkileri yok piyasadaki ürünlerin....
bizi çok oyalıyorlar çok.....

kızlar ben kullanıyorum 3 ay falan oldu bayağı azaldı bnm tüylerim. gerçi ben sarışınım pek tüyüm yok ama genital bölge için kullanıyorum fark edilecek bi azalma incelme var. ama serumum bitince geri aynı olur mu bilemedim :(

Celnurcum boşuna alma Bioderi,

Ben üniversitedeyken 7 ay kullandım kollarıma,

Valla hiç azalmadı hatta çoğaldı gibi geldi bana,

Bu Depilissimanın solüsyonunu alcam ben de,

Para biriktirsem çok şey alacam da
...:delphin:

Peki bisey sorucam duzenli mi kullandiniz cunku bilimsel olarak da kanitlanmis ve memnun kalan da baya duydum ama 7 ay da az bir sure degil duzenli kullandiysaniz etkisi olmazi gerekirdi :44:

genital bölgemde ve koltukaltımda kullanıyorum. seyrelme var açıkçası

Back