Afyonkarahisar///03

canım benım nıye kafana takıyosunkı cıkarır merak etme her cocugun bunyesı farklı ve genetıkmıs bu dıs cıkarma

aynen öyle canım ama annelik işte bişeylerin altında bişey arıyoruz. valla bi tane daha çocuğum olursa bu kadar pimpirikli olmayacağım. ne kadar üzerine düşersem o kadar ters tepiyor. benim kızım biraz inat da teyzesi :)) sağlıklı olsunlarda hepsi olacak..

Merhaba Afyonlu bayan arkadaşlarım
Ben resim öğretmeniyim 12yıl bekleyişten sonra artık atamam cıkcak gozukuyor.Ben kocaelinde yasıyorum.Tercih konusunda kararsızım tercihlerimde Afyon var.Sizlere bir danışmak istedim.işcehisar ve şuhut nasıl ilçeler yaşam nasıl pahalımı ev kiraları nasıl ne civarda ulasım nasıl? halkı ve kültürüde merak ediyorum.Su okullardan bildikleriniz varmı yardımcı olabilirmisin karar vermeme.

Fatih Ortaokulu
Karadilli Ortaokulu
Atlıhisar Ortaokulu

Merhaba Afyonlu bayan arkadaşlarım
Ben resim öğretmeniyim 12yıl bekleyişten sonra artık atamam cıkcak gozukuyor.Ben kocaelinde yasıyorum.Tercih konusunda kararsızım tercihlerimde Afyon var.Sizlere bir danışmak istedim.işcehisar ve şuhut nasıl ilçeler yaşam nasıl pahalımı ev kiraları nasıl ne civarda ulasım nasıl? halkı ve kültürüde merak ediyorum.Su okullardan bildikleriniz varmı yardımcı olabilirmisin karar vermeme.

Fatih Ortaokulu
Karadilli Ortaokulu
Atlıhisar Ortaokulu

ben afyon merkezde oturuyorum cnm ilçelerdeki okullar hakkında bişey diyemem ama burda merkezde oturup köylere gidip gelen çok kişi var afyonda kiralar biraz pahalı bana göre tabi uygun olanlar da var ulaşımda sorun yaşamazsın sanırım sakin bi memleket tabi şu son bizi fazlasıyla üzen ve yıpratan patlama olayı hariç nasip hakkında hayırlısı olsun

selam afyonlu anneler..
ben de afyon da yasiyorum..suan 34 haftalik hamileyim..:KK49:
mutlukiz dogum hikayeni okudum hakikaten bana cesaret verdi anlattiklarin
bende normal dogum dusunuyorum nasip olursa ins. seninki kadar kolay bi surec gecirirm
park hastanesi ismail bey e gdiyorum
ara sira cesaretimi kaybetsem de :18:
bebegimin normal yolla dogmasini cok istiyorum:KK31:
ara sira bakiyorum buraya ama aktif kimseyi bulamiyorum sizi gorunce
yazayim bi slm vereyim dedim:KK34:

selam afyonlu anneler..
bende normal dogum dusunuyorum nasip olursa ins. seninki kadar kolay bi surec gecirirm

merhaba cnm bende park hastanesinde abdullah beye gittim hamiliğim boyunca ama benim doğumda izindeydi ismail bey girdi doğuma çok memnun kaldım çok iyi bi insan bence tavs,ye edilecek bi doktor bende normal doğumu çok istemiştim ama bebişim ters olunca malesef olmadı ismail bey normal doğum olur ama hem riskli hemde bebek ve senin için çok zor olur olur dedi epidural sezeran oldum hastaneden de çok memnun kaldım temiz ve rahattı :)

merhaba cnm bende park hastanesinde abdullah beye gittim hamiliğim boyunca ama benim doğumda izindeydi ismail bey girdi doğuma çok memnun kaldım çok iyi bi insan bence tavs,ye edilecek bi doktor bende normal doğumu çok istemiştim ama bebişim ters olunca malesef olmadı ismail bey normal doğum olur ama hem riskli hemde bebek ve senin için çok zor olur olur dedi epidural sezeran oldum hastaneden de çok memnun kaldım temiz ve rahattı :)
merhaba canim.. cok sevindim sesime birileri cevap vermiss:KK16:
yaa seni gokte ararken yerde buldum demek sen de dogumu park da yaptin hemde benim doktorum girmis
burda konuscak sorusturcak kimseyi bulamiyorum canim senden bunlari duymak icimi rahatlatti
cok uzun zaman olmadi buraya geleli cunku cevrem kisitli... hastanem ve doktorum hakkinda
endiselerim vardi dogum aninda iyi davranirlar mi acaba dye cok korkuyorum henuz bebegin ters olmasi gbi
bi durum yok benim icin bole gderse normal dogumu denicem ins. ama ebesi var mi yok mu varsa nasil
normal doguma ismail bey girer mi ki dye endislerim var iste..
gercekten memnun kaldin yani sen hem hastane hem doktordan ole mi ??
bi de ne kadara mal oldu canim dogumun??
cok aci cektin mi epiduralde??
fazla sordum biraz ama mazur gor canim ama
hazir seni bulmusken bizzat deneyimlisin ne de olsa:KK66:
doguma da az kaldi benim korkuyorum acikcasi ve aklimda ne varsa yazmak geliyo icimden:18:
simdiden tesekkur ederim canimm:KK16::KK16:

merhaba canim.. cok sevindim sesime birileri cevap vermiss:KK16:
yaa seni gokte ararken yerde buldum demek sen de dogumu park da yaptin hemde benim doktorum girmis
burda konuscak sorusturcak kimseyi bulamiyorum canim senden bunlari duymak icimi rahatlatti
cok uzun zaman olmadi buraya geleli cunku cevrem kisitli... hastanem ve doktorum hakkinda
endiselerim vardi dogum aninda iyi davranirlar mi acaba dye cok korkuyorum henuz bebegin ters olmasi gbi
bi durum yok benim icin bole gderse normal dogumu denicem ins. ama ebesi var mi yok mu varsa nasil
normal doguma ismail bey girer mi ki dye endislerim var iste..
gercekten memnun kaldin yani sen hem hastane hem doktordan ole mi ??
bi de ne kadara mal oldu canim dogumun??
cok aci cektin mi epiduralde??
fazla sordum biraz ama mazur gor canim ama
hazir seni bulmusken bizzat deneyimlisin ne de olsa:KK66:
doguma da az kaldi benim korkuyorum acikcasi ve aklimda ne varsa yazmak geliyo icimden:18:
simdiden tesekkur ederim canimm:KK16::KK16:

ne demek zevkle cevaplarım hamile olan her insan böyle endişeleri yaşıyor sanırım bende senin gibiydim nasıl olcak bişey olurmu bi sorun çıkarmı diye ama fazla takında yapma bence bu senin doğumunu zorlaştırır ben kendi kendime telkin ettim tabiki tedirginliklerim vardı ama kendime sağuk kanlı olmam gerektiğini rabbim neyi uygun görürse zaten onu yaşacağımı tekrar ettim durdum ve hep dua ettim allahım hayırlısıyla kazasız belasız doğumu geçirmeyi sağlıklı sıhhatli kuzumu kucağıma almayı bana ve benim gibi olanlara nasip et dedim gerçekten dua etmek allaha sığınmak ta çok rahatlatıyorr.
şimdi kendini rahatlattıysan geçelim sorulara:KK34:

doğumda iyi davranmak zorundalar sonuçta orası özel hastane ve kendini geliştirmekte olan bi yer ister istemez adının lekelenmesini istemez hem benim iş arkadaşımda yakında doğum yapacak o da doğumunu park hastanesinde yapacak
ben episural sezeryan olduğum için ebeyi görmedim ama mutlaka vardır ebesi doktorun da doğuma girdiğini biliyorum gece bile olsa geliyorlarmış sanırım sen yinede de doğumdan önce doktorunla bi konuş istersen normal doğuma ismail bey girer tabi ama ek ücret talep edermi bilemem abdullah bey bana daha sezeryan belli olmadan önce bende normal doğumu çok istediğim için gününe kadar beklemiştik eğer özellikle benim girmemi istersen muayenehaneme gelirsin konuşuruz yoksa gece olursa ben gelemem nöbetçi doktor girer demişti bende gitmedim sonuçta ordaki bütün doğum doktorlarının afyonun en iyi doktorlarından olduğunu biliyordum ama daha sonradan bu kalkmış artık gece bile olsa geldiklerini duydum
hastanenin temizliğinden memnun kaldım çünkü ben girmeden önce çıkan hastadan sonra heryeri temizleyip hazırlamışlar keza ben hastaneden çıkarkende daha ben eşyalarımı toplayıp odayı boşaltırken odayı temilemeye başladılar tek kişilik odada kaldım çok rahattı bir gece kaldım normalde sezeryanlar iki gece kalıyormuş ama gaz meselesi hallolunca kalmak istemedim doktorumda müsade etti sanırım kaldığın geceye göre ücret ödüyorsun eğer sezeryan olursa bol bol kaysı suyu iç hemen o iş hallolur çıkabilirsin sanırım
cuma saat 16.00 da sezeyana girdim ertesi gün akşam 19.00 civarı hastaneden çıktım o yüzden herşey dahil 400 civarı ödedim tabi bu iki sene önceki fiyat şimdi ne kadar bilemiyorum

ben normal doğum olmayında yani kızım popodan gelince rahatsızlandım biraz doğum günümde gelmişti sancı falan yoktu abdullah beyde izne ayrılmış yerine o gün ismail bey bakıyormuş gittiğim doğum zamanı gelmiş artık dönmez ters normal doğum yaparsın ama senin içinde bebek içinde çok zor olur dedi zorlanırsınız ve sıkıntılı olur dedi zaten o anda sadece bebeğin sağlıklı doğsunda başka bişey istemiyorsun o zaman epidural olsun dedim yani kendim istedim epidurali herşeyi o anında yaşamak istedim genel anestezide pek bişey anlaşılmıyor sanırım ayılana kadar oooo ben doğru bi tercih yaptığımı düşünüyorum sonra doğum için yukarı kata çıktım kontrollerim yapıldı ameliyathaneye girdim ama bu arada heyecanlanmamak için kendimi telkin ediyorum sürekli sakin ol sakin ol hatta hemşire kızlar sen ne kadar sakin görünüyorsun eşin dışarda fır dönüyo bi oraya koşuyo bi oraya konuyo ne yaptığını bilmiyo dediler anestezi uzmanı beyfendiydi çok iyiydi birisiydi konuşmalarıyla o da çok rahatlattı bak doktor bey başladı sakin ol birazdan bebeğini görceksin heyecanlanma kalem çiziği gibi acı hissedeceksin biz iğnenin içine fazla uyuşturucu katmıyoruz ki yan etkisi olmasın bebeğede geçmesin diye falan dedi bebek çıkacağı zamanda bak şimdi biraz canın yanacak bikaç dakika korkma dedi iğnenin uyuşturucusunun az olduğunu da o zaman söyledi sonra ben heyecenlendim sanırım oksijen verdi hemen biraz tansiyonun düştü ama şimdi düzelir falan dedi şimdi bebeğin ayağını dışarı attı şanslısın bak daha fazla canın yanmıcak derken bebeğimin sesini duydum çok güzeldi o an sonra bebiş gitti bana tekrar iğne yaptılar uyumuşum uyandırdıklarında hadi geçmiş olsun bitti dediler aşağıya indirdiler ve ben hemen bebeğimi emzirmeye başladım genel anestezi olsaydı bu biraz gecikecekti ben tercihimi doğru yaptım sanırım epidural olmakla soğumdan sonra çok su içtim iğne baş ağrısı yapıyormuş bende herhengi bir yan etkisi olmadı hemşire kızlarda sıkı tembihledi bol su iç diye öyle işte baya bi uzun oldu ama umarım sorularına yeterince cevap olmuştur cnm:KK1:

mrb kızlar nasılsınız bız ıyıyız buyuyor oglum 7 aylık olduk :)))

canım bende fuar hastanesınde hasan beye gıttım dogumuda orda yaptım spınal szeryan oldum kesınlıkle tavsıye ederımmm cok kolay bı dogumum oldu sımdı oglum 7 aylık oldu :)) senınde az kalmıs ayuce rabbım yardımcı olsun hayırlısıyla kuzunu kucagına almayı nasıp etsın

selam afyonlu anneler..

bende doğum yaptım park hastanesinde ismail beyde normal doğum.

hepinize merhaba diyim kizlar :KK3::KK3: kimsecikler yok derken ne guzel kalabaliklasiyoruz burda:KK16:

hatice cim oncelikle san cook tesekkur ederim canim yaa
dakikalrca ugrasip ne guzel anlatmissin olee sanki ben yasamis kadar oldum kendimi hayal ettim okudukca
cok saol guzelim ya icimi rahatlattin bana sorcak soru bile birakmamissin cok sevindim ilgine canim:KK49:
bu kadar guzel cevapliyosun madem aklima takilan bise olursa yine rahatsiz edebilirim seni ama solimm:KK1::KK1:

bende doğum yaptım park hastanesinde ismail beyde normal doğum.
mrb cnm aa demek sende onun hastasyidin, hemede normal dogum yaptin..
benden de normal dogum yapmami bekledgni soledi ben ole sezeryanci doktor diilim
hem sen yaparsin fizigin musait simdilik bi sorunun yok dedi
bebis de kucuk olcakmis onunda etkisi var tabi benim biraz zaten ona da canim skkn ya nysee:KK43:
ne kadara mal oldu canim dogumun? bde memnun kaldin mi sende??
ben en cok yirtilma, dikis ve anlayissiz davranmalarindan korkuyorum normal dogumda..
senin dikisin cok muydu mesela ne bilim sonrasinda bi sknti yasadin mi
bana sunu yap yda yaptrma diyebilcegin seyler var mi
biraz da sen anlatrsan bana cok sevinirim kusura bakma cok sordum ama
afyon da danisabilcegim kimsem yok baska mecbur burda bi yol bulmaya calisiyorum kendime
simdiden saol canimm..
mrb kızlar nasılsınız bız ıyıyız buyuyor oglum 7 aylık olduk :)))
canım bende fuar hastanesınde hasan beye gıttım dogumuda orda yaptım spınal szeryan oldum kesınlıkle tavsıye ederımmm cok kolay bı dogumum oldu sımdı oglum 7 aylık oldu :)) senınde az kalmıs ayuce rabbım yardımcı olsun hayırlısıyla kuzunu kucagına almayı nasıp etsın
ay masallah ogulan canim:nazar::nazar: darisi bana olsun artik:KK49::KK49:
spinal sezaryen nasil oluyo duymustum ama hic arastrmadim canm
benim muhtemelen park hast. olcak dogum degstremem bu saatten sonra
ama spinal sezeryan nasilmis bi sorayim bakalim madem doktoruma gdince:26:
saol canm duan icin ins. saglikla alirim kucagima bnde bebisimi:KK31::KK31:
merhaba bende afyon merkezdeyim benim ilk doktorumdu ismail teker ama hiç memnun kalmadım şimdi telek tüp bebek merkezindeki metin demirtürke gidiyorum çok memnunum şimdiki doktorumdan....

hosgeldin canimm..
demek sen ismail beyden memnun olmayanlardansin..
aslinda benim de bazi acilardan cok memnun oldgmuz solenemez ama
cerrahisine cok guveniyorum iste buraya gelmeden onceki yerde tibbi dereceleri olan
cok cok profesyonel bi doktorum vardi
onu onermisti bana buraya gelcegimi soledgmde bende gozum kapali gttim o dyince
bde sigortamiz orda geciyo bizim biraz da mecburen yani..
hem sole bi bakinca park takilerin icinde en iyisi o..
ama hastasyla diyaloga girmeyip hic bse paylasmamasi, asiri derecede rahat ve sogukkanli davranmasini
hic sevmiyorum bende...
nerdeysse doguma kadar gitmesem niye gelmedin demicek o kadar rahat yani:KK1:
ben tabi onun biraktgi bu acigi mavi hast. bi docente gderek kapatiyorum
dogumumda sorun yasatmasinda bana artik bi sekilde sonuna geldim zaten
senin nekarlik bebegin canim kiz mi erkek mi??

amannn burası hamile topiğine dönmüş

benim sezeryanı doç. dr mehmet yılmazer yaptı
aneztezi spinal oldu. onu da doç. dr yüksel hoca yaptı

spinalde belden iğne yapılıyor.

hosgeldin canimm..
demek sen ismail beyden memnun olmayanlardansin..
aslinda benim de bazi acilardan cok memnun oldgmuz solenemez ama
cerrahisine cok guveniyorum iste buraya gelmeden onceki yerde tibbi dereceleri olan
cok cok profesyonel bi doktorum vardi
onu onermisti bana buraya gelcegimi soledgmde bende gozum kapali gttim o dyince
bisimi:KK31::KK31:bde sigortamiz orda geciyo bizim biraz da mecburen yani..
hem sole bi bakinca park takilerin icinde en iyisi o..
ama hastasyla diyaloga girmeyip hic bse paylasmamasi, asiri derecede rahat ve sogukkanli davranmasini
hic sevmiyorum bende...
nerdeysse doguma kadar gitmesem niye gelmedin demicek o kadar rahat yani:KK1:
ben tabi onun biraktgi bu acigi mavi hast. bi docente gderek kapatiyorum
dogumumda sorun yasatmasinda bana artik bi sekilde sonuna geldim zaten
senin nekarlik bebegin canim kiz mi erkek mi??[/QUOTE]

Hoşbulduk canım benim henüz bebeğim yok hala tedavi görüyorum metin demirtürkde seninde dediğin gibi çok soğuk kanlı sen sormadan hiç bişi anlatmıyor diyalog yok adamda çok rahat ondan sevmedim birde aşılama oldum 3 kez ilk ikisini ismail bey yaptı ama adam hiç bir kan testi hormon testi hiç birşey yapmadan klomen diye hapla 3 ay tedavi etti normal yolla olsun diye uğraştı olmayınca eşimden sperm örneği alıp direk aşılama yaptı ve ikisinde de canım çok yandıı ve tutmadı 3.aşılamamı metin demirtürkt yaptı çok memnunum doktorumdan yani her konuda dr kendi böbrek taşı düşürüyordu o zaman bile adam ilgilendi yani ve çok açıklayıcı konuşuyor rahatlatıyor insanı önümüzdeki ay tekrar gideceğiz yani gitmek isteyen varsa metin beyi tavsiye ederim ben....

X