- 5 Ekim 2008
- 86
- 0
-
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
mrhb canım naslsın
efina aramıza hoş geldin nasılsın inşallah sohbet ederiz birgün bizde bu ay inşallah memleketteyiz erzurumdan selamlar.
aranızda bayatlı yada sinanpaşalı yokmuu?
selam kızlar.ben afyonlu değilim ama suhut meslek yuksek okulunda okudum gecen yıl mezun oldum.çok özledıma fyonu anlatılmaz bu bendekı hasret.cok sevıyorum afyonu...ınsallah tez zamanda gelmek nasıp olur...
bende afyonluyum merkezden... yılda bikaç kez gideriz güzel bi şehir yaa.bu yaz hatta kaleya çıkmıştık baya zordu....
selam kızlar.ben afyonlu değilim ama suhut meslek yuksek okulunda okudum gecen yıl mezun oldum.çok özledıma fyonu anlatılmaz bu bendekı hasret.cok sevıyorum afyonu...ınsallah tez zamanda gelmek nasıp olur...
selam canım seni de fahri Afyonlu yaparız olmaz mı Şuhutta kaldın mı yoksa afyondan mı gelip gittin övünmek gibi olmasın ben de şuhutluyum da
yok güzelim Afyona taşındık altın kızlar kim ki:roflol:evet canım suhutta dana mahallesınde kaldımorda benım altın kızlaırm var sen ordamı oturuyorsun
canim benim bolvadinliyim ben 91 yilinda ticaret mslek lisesinde okumustum ben ya memleketime gitmeyeli 9 yil oldu cok özledim coksenağlamakızlar bolvadinli yokmu aranızda
ben uşaklıyım ama öğretminliğimin ilk yılını bolvadinde yaptım
bolvadin ticaret meslek lisesi