Afyonkarahisar///03

ord ayaşlı komşularım vardı 4 tane bırlıkte toplanıp çay içiyorduk onalrla zaman gecırmek cok güzeldı altın kzıalr dıyorudm onlara:d

canım senın sevdıgın kısıle burda oldugu ıcın evıyosn 1 seneyı gectı afyonun sınanpsa ılcesııdeım aa alısamadım sevemedımmecburıyetten duruyorum tyın cıksa cok sevınıcem ama 2 sene dah malesef burdayzzz:KK43:(((

kısları cok sgu yaz mevsım yasanmayacak kadr kısaa herkezı tenzı etmıyorum am ınsanları cok cıkarcı maddyatcı kendılerını uyanık sanıyolar ve cok gerıde kalmıs bı yerr offffffffff offffffffffff

slm hanımlar nihayet memleketimdeyim düün için geldik özlemiştim buralar çok güzel sizlere kucak dolusu sevgiler selamlar.

ben de çay doğumluyum bolvadinde ortaokulu anadolu lisesinde okudum
sekadan emekli babam
var mı sekalı

yok güzelim Afyona taşındık altın kızlar kim ki:roflol:

evet canım suhutta dana mahallesınde kaldım:KK70: orda benım altın kızlaırm var:KK70: sen ordamı oturuyorsun

selam canım seni de fahri Afyonlu yaparız olmaz mı Şuhutta kaldın mı yoksa afyondan mı gelip gittin övünmek gibi olmasın ben de şuhutluyum da

kzlar öncelikle merhaba iyi geceler ...bende afyonluyum şuanda afyon merkezde oturuyorum eşim şuhutlu o nedenle sürekli şuhuta gidip geliyoruz görümcem var orda eşimin annanesi ve akrabaları var.ben bilmem dana mahallesini falan ama kaynanam hemen bildi eşimin annaneside mezarlığın tam karşısında oturuyor.altınkızlar çoktur şuhutta her köşe başında toplanırlar kapı önü oturmaları boldur.çokta güzel bişi insanın yüzüne gülümseme veriyor.afyonda oturan arkadaşlar varsa görüşlim yaa kaydirigubbakcemile5:içelim::teytey:

merhaba herkese, ben afyonu hiç bilmem ama aile köklerim hep afyondan göç etmişler :) kendimi afyonlu sayıyorum , neden gerideyiz?? hadi forumda azcık öne çıkalım ...

merhaba hemşerilerim nasılsınız aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bende afyonluyum erzurumdayız iş nedeniyle burada sizlerle inşallah sohbet edriz erzurumdan sevgi slm lar.

X