Afyonkarahisar///03

slm kızlar nasılsınız uzun zaman yoktum tatıldeyıydım annemlerle gıremedım yenı geldım bı bakayım dedım :)))

gercı carsamba gunu esım ızıne cıkıyo 20 gun daha yokummmm

kızlar bolvadinli yokmu aranızda
ben uşaklıyım ama öğretminliğimin ilk yılını bolvadinde yaptım
bolvadin ticaret meslek lisesi

slm kızlar nasılsınız bizde memleketten yeni geldik burayı bayabi boşladınız kızlar haydi akşamlari sohbet edelim hepinize erzurumdan slm lar.

selam kızlar.ben afyonlu değilim ama suhut meslek yuksek okulunda okudum gecen yıl mezun oldum.çok özledıma fyonu anlatılmaz bu bendekı hasret.cok sevıyorum afyonu...ınsallah tez zamanda gelmek nasıp olur...

selam kızlar.ben afyonlu değilim ama suhut meslek yuksek okulunda okudum gecen yıl mezun oldum.çok özledıma fyonu anlatılmaz bu bendekı hasret.cok sevıyorum afyonu...ınsallah tez zamanda gelmek nasıp olur...

turkbayragi merhaba canım sitemize hoşgeldin evet afyon dogası dogal insanlari manzarası eşsiz güzeldir tşk ederiz inşallah birgün yine gelirsin...:nazar::nazar::nazar:

deliboncuk arkadaşım o sevdigin insanlara birgün umarım kavuşursun bilmiyorum ben afyonnun manzararını çok beyeniyorum çok dogal zevkler tartışılmaz aslen tırabzonlumusun.

bende afyonluyum merkezden... yılda bikaç kez gideriz güzel bi şehir yaa.bu yaz hatta kaleya çıkmıştık baya zordu.... :KK70:

merhaba hala sakaryada öğrencimisin?? ve hangi bölüm?? bende SAU deyimde? ayrıca afyonlu değilim ama bu gidişle 3 5 seneye oralı olcamopuyorumnanaktan

selam canım seni de fahri Afyonlu yaparız olmaz mı Şuhutta kaldın mı yoksa afyondan mı gelip gittin övünmek gibi olmasın ben de şuhutluyum da

kızlar bolvadinli yokmu aranızda
ben uşaklıyım ama öğretminliğimin ilk yılını bolvadinde yaptım
bolvadin ticaret meslek lisesi
canim benim bolvadinliyim ben 91 yilinda ticaret mslek lisesinde okumustum ben ya memleketime gitmeyeli 9 yil oldu cok özledim coksenağlama

X