- 28 Aralık 2016
- 1.840
- 4.600
- 133
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allerji testlerine girdiniz mi?bide bağışıklık güçlendirici bir ilaç duzenli kullandınız mi
rafadan olacak yumurta unutma.
gerçi seninki çok inatçıymış en azından acısını alır inşallah.
Bir bitki var ismini hatırlayamadım anneme sorup sana yazıcam canım. Bende aynı şeyi yaşıyorum çok zor böyle beynim zonkluyor bazen
Bağışıklık sisteminizi güclendirmelisiniz. Polen,arı sütü,katkısız balık yağı vb. Takviyeler kullanıp direncinizi arttırın.
oralmedic duydum. Bugün bir suru eczane dolaştım hiçbirinde yoktu. Çok acıtıyor mu o ilaç hic kullandınız mi? Eksisozlukte baya yorum yapılmış.Oralmedic anlık olarak yüzde yüz çözüm.
Ama tabi ki olayın alt yapısı farklı araştırmak gerekir..
Bende yıl içinde defalarca karşılaşıyorum bu sorunla.
İnternet den andız pekmezini araştırabilirsiniz büyük ihtimalle bulursunuzyok onu da denemedim. Aktarda var midir ?
B vitamini yönününden değerlendirildiniz mi?
Bende de o kadar çok çıkardı ki ağlatırdı acıdan. Özellikle üzüldüysem, bir şeyden tiksindiysem hala çıkıyor. Çok ilaçlar denedim bende. Yumurta yemek her gün destekliyor gibi geldi bana. Tüketebilirseniz pişirilmiş bıldırcın yumurtası yemeniz iyi gelecektir diye düşünüyorum. Ama aksatmadan her gün
tamam bakiyorum simdi.İnternet den andız pekmezini araştırabilirsiniz büyük ihtimalle bulursunuz
ya stresli biriyim genelde. Ama alışkınım yani strese acılara travmalara. Artik bünye doldu taştı , markette aradığım ürünü bulamayınca bulamayınca bile aft çıkıyor saka gibiDemekki çok yorulup uykusuz kalıyorsunuz veya çok stresli bir hayatınız var ki aft eksik olmuyor.Düzenli bağışıklık güçlendirici ilaç için ve kendinizi çok yormayın
Bende bir dönem çok muzdariptim, öyle ki giren hava bile acıttığı için ağzımı açmıyor, konuşamıyordum.
Oral medicle yemek yiyebiliyordum, orası donuyor öyle düşünün. Rahatlama için kullanabilirsiniz ama çölyak hastalığı bakıldı mı?
hayır çölyak bakılmadı. Araştırıyorum simdi gerekirse testini yaptırabilirim.
Behçet hastalığınız olabilir, baktılar mı hiç?