afmir'le tanışıp yazışma topiği:)

Ben de memnun oldum canım...Kendi açtığım topikle de ilgilenince biraz zaman alıyor cevap vermek Ben artık burda arıyorum araştırdıklarımı....yetiyor da artıyor bile burası bana...

çok haklısın canım sana katılıyorum açtığın konuya yazmıştım fakat pekte çözüm yolu bulamadım Allah yardımcın olsun umarım biran önce kardeşinle sorunları çözersin dualarım seninle

evet bende şimdi okudum .gerçekten zor bi durum.18 yaş normal birinin bile çok deli dolu oldugu dönem .ki küçük yaşta çok ağır bir şey yaşamış.aslında bir uzmana falan danışılsa belki yardımcı olabilir

bilemiyorum Allah yardımcısı olsun umarım bulurlar yakın zamanda bir çare sen kaç kardeşsin biz 3 kardeşiz en büyükleri benim bir kız bir erkek kardeşim var

Geldi dertli prenses aah ahh....Kardelen ankaradan mısın sen de...Ben ankarada 8 sene kaldım diyemem ama sürekli gittim geldim....Üni bitene kadar git gel...Devam zorunluluğu yoktu bizim fakültede...

Geldi dertli prenses aah ahh....Kardelen ankaradan mısın sen de...Ben ankarada 8 sene kaldım diyemem ama sürekli gittim geldim....Üni bitene kadar git gel...Devam zorunluluğu yoktu bizim fakültede...

hoşgeldin dertli prenses:) bu seferde kardelen yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…