afmir'le tanışıp yazışma topiği:)

afmir

sensiz asla...
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
135
2
merhaba arkadaşlar ben afmir yeni üye oldum sayılır tanışıp , yazışmak için bir topik açmak istedim ben karabük'ten katılıyorum aranıza 21 yaşına gireceğim yakında ya sizler?

Merhaba afmir nasılsın? Hayırlı olsun kendinden bahseder misin biraz?

Merhaba afmir nasılsın? Hayırlı olsun kendinden bahseder misin biraz?

tek sen cevap verdin kendimden bahsederim tabi bekarım açık üniversitede okuyorum işte böyle siz sorun ben cevap veririm ya sen kendinden bahseder misin?

Slm canım ben de adanada yaşıyorum hoşgeldin aramıza...Memnun kalacağından da eminim...Ben de üni bitirdim gaziyi kpss hazırlığı yapıyorum...27 yaşındayım....

tek sen cevap verdin kendimden bahsederim tabi bekarım açık üniversitede okuyorum işte böyle siz sorun ben cevap veririm ya sen kendinden bahseder misin?

Tabi ki.
Ben de muhasebeciyim. 14 aylık bir oğlum var ikinci bebeğimi düşünüyorum. 3 senelik evliyim. 27 yaşındayım. Bu kadar. :)

Slm canım ben de adanada yaşıyorum hoşgeldin aramıza...Memnun kalacağından da eminim...Ben de üni bitirdim gaziyi kpss hazırlığı yapıyorum...27 yaşındayım....

evet memnun kalacağımı biliyorum üye olmadanda çok takip ediyordum okuyordum yazılanları aranızda olmaktan mutluyum ayrıcada memnun oldum prenses_84 :)

hoşbulduk ... bende kpss mağdurlarından biri olmaktaym ama umarım bu sene bır şeyler olur (

ee nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor umarım herkesin keyfi yerindedir:)

evet memnun kalacağımı biliyorum üye olmadanda çok takip ediyordum okuyordum yazılanları aranızda olmaktan mutluyum ayrıcada memnun oldum prenses_84 :)

Ben de memnun oldum canım...Kendi açtığım topikle de ilgilenince biraz zaman alıyor cevap vermek Ben artık burda arıyorum araştırdıklarımı....yetiyor da artıyor bile burası bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…