• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim,hata mı yaptım??

Affetmekle hata etmişsin.
Bi kere affettin ya, artık hep yapacak.
Bir kere ihanet eden hep eder.
Ayrıca bu olayın biri ikisi de yok.
Senleyken başka bir kadını istedi mi istedi, aşk sevgi herşey palavra bunun yanında.
Onla beraber olduğun her gün acı çekmeye hazırsan, hep ondan şüphe duymaya hazırsan devam et.
Ama bunları istemiyorsan, tekrar kurtul ondan.
Böyle ilişkilerin sonu hep ayrılıkla biter.
Aldatılmayı affetmek, aldatılmayı sindirmek kabullenmektir.
Sen bunu hakettiğini düşünüyor musun?
Bir erkek bundan daha mı önemli.
Kendinden, kendine olan saygından, hayatın boyunca aldatıldığın biriyle beraber olma acısından daha mı önemli...

Senleyken başka bir kadını istedi mi istedi, aşk sevgi herşey palavra bunun yanında.
Onla beraber olduğun her gün acı çekmeye hazırsan, hep ondan şüphe duymaya hazırsan devam et.
Kendinden, kendine olan saygından, hayatın boyunca aldatıldığın biriyle beraber olma acısından daha mı önemli...

bende hayır diyememe problemi var sanırım:( nasıl kabul ettiysem..ilk başta istemiyordum Ama sonunda kabul ettirdi bana

aslında herkes 2.bir şansı hakeder derler ama erkekler böyle konularda affedilince nasıl olsa bu beni bırakamıyor diye iyice içine ediyorlar herşeyin.. ve sana daha kötü davranmaya başlıyorlar.. gerçi artık kabul etmişsin bence akışına bırak.. ama en ufak kötü davranışında ayrıl ondan çünkü bu kötü günlerin başlangıcı demek..

aslında herkes 2.bir şansı hakeder derler ama erkekler böyle konularda affedilince nasıl olsa bu beni bırakamıyor diye iyice içine ediyorlar herşeyin.. ve sana daha kötü davranmaya başlıyorlar.. gerçi artık kabul etmişsin bence akışına bırak.. ama en ufak kötü davranışında ayrıl ondan çünkü bu kötü günlerin başlangıcı demek..

saol cnm bnde öyle yapmayı planlıyorum eğer bana kötü bişey yaparsa eğer ayrılayım diyorum..

bir şans daha ver
o kadar yıldır berabersiniz
herkes hata yapar
pişman olmuş af dilemiş
ve senide ikna etmiş

gözün üstünde olsun ayrıca :27:

bence affetmeyecektin canım ya nefsine mukayet olamıyorsa sanmıyorum ki verdiği sözlerin arkasında dursun. tekrardan üzülmezsin umarım ama bence bi insan asla asla değişmez bu olay kendimce tescillenmiştir cünkü:20:

aynen katılıyorum canım ya. vicdani kısım bir yana olabilecek şeyleri göz önündee bulundurmak gerek. telefonunda gördüğün mesaj sadece 1 tanesi olablir yada o aralıkta tekrarda görüsmüs olabilir günahı boynuna. yada terkedilme hissi onu bu yalvarmalara vs itmiş olabilir . erkek bunlar belli mi olur :19::19:

bence affetmeyecektin canım ya nefsine mukayet olamıyorsa sanmıyorum ki verdiği sözlerin arkasında dursun. tekrardan üzülmezsin umarım ama bence bi insan asla asla değişmez bu olay kendimce tescillenmiştir cünkü:20:

bilmiyorum cnm ne olacak..çok üzülüyorum çok,işin içinden çıkamıyorum,olay sadece aldatma da değil zamanında beni çok ağlattı üzdü,küfür etti.Şimdi diyor ki herşey çok güzel olacak diyor.Ağlıyor sızlıyor..

seni gerçekten aldattımı yoksa sadece arkadaşlarıylamı yazıştı
belkide sadece laf olsun diye mesajda öyle yazmıştır bir bayanla birebir görüşmemiştir
canım herkes hata yapabilir önemli olan hatalardan ders çıkarıp tekrar yapmamaktır
bir şans vermişsin ikincisini vermeyeceğini belirt ve seviyorsan olayın üzerini kapat geleceğe bak aksi halde mutsuz olursun

her ınsan hata yapar ve bır sansıda hakeder onemlı olan bu sansı nasıl degerlendırıcegı dıye dusunuyorm

İlişkiler güven üzerine kurulmalı en küçük bi güvensizlik seni yıpratır ... Davranışlarını çok iyi gözlemle derim gercekten ona inanıyorsan oluruna bırak zaten zaman gösterir

Hata etmişsin gibi arkdaşım adam 4 yıldır para biriktirmek için uğraşmıyor bulunca da arkdaşlarıyla harcıyor diyorsun birkekre sorumsuz böyle adam ev filan geçindiremez hele baba filan olamaz bana göre. İkincisi belli ki aldatmış başka kadınların peşinde zihniyeti bozuk. Üçüncüsü evli değilsin çocuğun yok böyle bir erkeğin aldatmasına ve sorumsuzluğuna katlanmak zorunda değilsin daha sevgilisin geleceğiniz de apaçık ortada umarım verilen sinyalleri bir an önce anlarsın aşığım seviyorum diyerek geleceğini karartmazsın. :34:

Son düzenleme:
bir ilişki ilkinde nasıl devam ettiyse ikinci kez bir araya gelindiğinde de öyle devam edecektir. eğer evlenirsen çok sıkıntı çekeceksin diye düşünüyorum. buna değer mi onun kararını sen vereceksin.

seni gerçekten aldattımı yoksa sadece arkadaşlarıylamı yazıştı
belkide sadece laf olsun diye mesajda öyle yazmıştır bir bayanla birebir görüşmemiştir
canım herkes hata yapabilir önemli olan hatalardan ders çıkarıp tekrar yapmamaktır
bir şans vermişsin ikincisini vermeyeceğini belirt ve seviyorsan olayın üzerini kapat geleceğe bak aksi halde mutsuz olursun

arkadaşlarıyla yazışmış cnm hatun konuları geçmiş,aldatmadım diye de yeminler ediyor..

bir ilişki ilkinde nasıl devam ettiyse ikinci kez bir araya gelindiğinde de öyle devam edecektir. eğer evlenirsen çok sıkıntı çekeceksin diye düşünüyorum. buna değer mi onun kararını sen vereceksin.

saol cnm cvp verdiğin için eğer ikincisini yapacaksa eğer hemen yapsında daha fazla devam etmesin bu belirsizlik diye dua ediyorum..

Back