• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim,hata mı yaptım??

pnr241

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
120
0
0
İzmir
Merhaba kızlar yeni üye oldum lütfen bana da yardımcı olup cevap yazarsanız çok sevinirim:)Benim 4 senelik bir svgilim var ve evlenme yolundaydık.O kadar çok problemlerimiz var ki..Gerek onun ailesi,gerekse arkadaş çevresi..Ailesinin açtığı dükkanda çalışıyordu ve oradan hiç para vermiyorlardı ona,biriktirmek için.Zaten arada alsada o parayı arkadaşlarıyla yeme içme de kullanıyordu,bu da beni çok rahatsız ediyordu.Benim yoğun ısrarlarıma karşılık 4 sene sonra işe girdi..Ama bundan öncesinde de arkadaşıyla bir mesajını yakaladım.Başka kadınlardan bahsediyorlardı benim erkek arkadaşım da sormuş arkadaşına boşta bir kız var mı tarzında..Bunu görünce de ayrıldım.1 aydır ayrıyız ama 1 aydır hergün mesajlar yalvarlamalar,ağlamalar.Daha hiç ağladığını görmemiştim onun.O kadar üzüldüm ki..Sonra konuşmak için yanına gittim,bana dedi ki herşey çok güzel olacak artık seni hiç üzmicem..Ailemin değil ikimizin dediği olacak dedi,yeminler etti.O arkadaşlarıyla da sen istemezsen görüşmeyeceğim dedi.Yeter ki sen ol başka birşey istemyorum,hatalarımı anladım dedi.Ben de tamam dedim deniyelim tekrar..Ama içim içimi yiyor,acaba diyorum hatamı ettim barışmakla..O kadar kavgalar oldu ki bu arkadaş çevresi yüzünden.Fikirlerinize ihtiyacım var..

sewgin var mı hala ona karşı ve düzeleceğine inanıyormusun gerçekten?

barışma barışacaksan da sürüm sürüm süründür öyle barış.

Merhaba kızlar yeni üye oldum lütfen bana da yardımcı olup cevap yazarsanız çok sevinirim:)Benim 4 senelik bir svgilim var ve evlenme yolundaydık.O kadar çok problemlerimiz var ki..Gerek onun ailesi,gerekse arkadaş çevresi..Ailesinin açtığı dükkanda çalışıyordu ve oradan hiç para vermiyorlardı ona,biriktirmek için.Zaten arada alsada o parayı arkadaşlarıyla yeme içme de kullanıyordu,bu da beni çok rahatsız ediyordu.Benim yoğun ısrarlarıma karşılık 4 sene sonra işe girdi..Ama bundan öncesinde de arkadaşıyla bir mesajını yakaladım.Başka kadınlardan bahsediyorlardı benim erkek arkadaşım da sormuş arkadaşına boşta bir kız var mı tarzında..Bunu görünce de ayrıldım.1 aydır ayrıyız ama 1 aydır hergün mesajlar yalvarlamalar,ağlamalar.Daha hiç ağladığını görmemiştim onun.O kadar üzüldüm ki..Sonra konuşmak için yanına gittim,bana dedi ki herşey çok güzel olacak artık seni hiç üzmicem..Ailemin değil ikimizin dediği olacak dedi,yeminler etti.O arkadaşlarıyla da sen istemezsen görüşmeyeceğim dedi.Yeter ki sen ol başka birşey istemyorum,hatalarımı anladım dedi.Ben de tamam dedim deniyelim tekrar..Ama içim içimi yiyor,acaba diyorum hatamı ettim barışmakla..O kadar kavgalar oldu ki bu arkadaş çevresi yüzünden.Fikirlerinize ihtiyacım var..

bence büyük hata etmişsin affetmekle:50:

hmmm herkes bir şansı hakeder derler bilemıyorum. bellı kı hatasını anlamıs pişman olmus ve senı sewıyor, bi anlık nefsine yenik düşmüş erkekler bu konuda cok cok ıradesız.hakkınızda hayırlısı olsun canm,kafan karısıksa bunu bir değerlendırme süreci olarak gör ve onada belırt.

hmmm herkes bir şansı hakeder derler bilemıyorum. bellı kı hatasını anlamıs pişman olmus ve senı sewıyor, bi anlık nefsine yenik düşmüş erkekler bu konuda cok cok ıradesız.hakkınızda hayırlısı olsun canm,kafan karısıksa bunu bir değerlendırme süreci olarak gör ve onada belırt.

bilmiyorum cnm o kadar yıprandım ki ne dese inanamıyorum..bnde sen gibi düşünüp diyorum ki bir şans daha vereyim diyordum ama ya evlenince kafamı taşlara vurarsam emin değilim ki bundan..:(şimdi de tamam demiş bulundum..

affettin madem unutacaksın canım...
madem çok yalvardı sözler verdi ikna etti seni..
artık oluruna bırakman lazım...
kendi kendini yemen yine sana zarar....
aklı başına gelmiştir diye umuyorum..
inşallah bi daha böyle kötü şeyler yaşatmaz sana...
mutluluklar....

affettin madem unutacaksın canım...
madem çok yalvardı sözler verdi ikna etti seni..
artık oluruna bırakman lazım...
kendi kendini yemen yine sana zarar....
aklı başına gelmiştir diye umuyorum..
inşallah bi daha böyle kötü şeyler yaşatmaz sana...
mutluluklar....

saol cnmm..inşallah dediğin gibi olur

O arkadaşlarıyla bir daha asla ve asla görüşmesin.
Görüştüğünü anladığım saniye seni öyle bir bırakırım ki bir daha sesimi bile duyamazsın diyebilirsin.
Ama yine de bundan sonraki hayatınızda için içini yiyecek, güvenemeyeceksin ve kolay unutamayacaksın..

O arkadaşlarıyla bir daha asla ve asla görüşmesin.
Görüştüğünü anladığım saniye seni öyle bir bırakırım ki bir daha sesimi bile duyamazsın diyebilirsin.
Ama yine de bundan sonraki hayatınızda için içini yiyecek, güvenemeyeceksin ve kolay unutamayacaksın..

görüşmemek için evden işe işten eve gidiyor üç gündür ama sonrasını bilemeyiz cnm..:S

böyle konularda erkeklere güvenmek zor canım..
artık söylediği her şeye şüpheyle bakıp paronayaklaşacaksın..
o da bi kere affettin diye, tekrar yüz bulabilir..
göz yaşlarına da öyle kolay kanma canım..
benim tavsiyelerim bunlar, gerisini sen bilirsin.

Aynı ağlamayalar yalvarmalar yakarmalar üstelik 3 ay boyunca sürekli... Yaşadım dayanamadım affettim... Hatası büyüktü. Hiç aklıma gelmicekti çok mutlu olcaktım vs.
İnan herşey o kadar güzel olmuyo.
En geç 1 ay sonra eskisi gibi oluyorsunuz.
İlk zamanlar prenses gibi oluyosn...

Haa madem devam ediyosun sakın konusunu açma yaptığını başına kalkma herşeyi mahvetmekten öteye gtmez o zaman..

Aynı ağlamayalar yalvarmalar yakarmalar üstelik 3 ay boyunca sürekli... Yaşadım dayanamadım affettim... Hatası büyüktü. Hiç aklıma gelmicekti çok mutlu olcaktım vs.
İnan herşey o kadar güzel olmuyo.
En geç 1 ay sonra eskisi gibi oluyorsunuz.
İlk zamanlar prenses gibi oluyosn...

Haa madem devam ediyosun sakın konusunu açma yaptığını başına kalkma herşeyi mahvetmekten öteye gtmez o zaman..[/QUOTE

pişman oluorm cnm şimdiden,ilk başta aielm bişey demiyordu..şimdi onlarda istemiyor..ama yinede bana bıraktılar çok korkuyorum,ve hala bazı konularda kafa tutuyor bana demin dedim işte arkadaşlarınla görüşme diye,o da sende görüşme diye üste çıkıyor..bnde kızdım kapattım telefonu,ağladım..hala bana arkadaşını savunuyor.ben kimle dışarı çkayım o zaman diyor..off off cnm:((keşke hiç sevmeydim

pişman oluorm cnm şimdiden,ilk başta aielm bişey demiyordu..şimdi onlarda istemiyor..ama yinede bana bıraktılar çok korkuyorum,ve hala bazı konularda kafa tutuyor bana demin dedim işte arkadaşlarınla görüşme diye,o da sende görüşme diye üste çıkıyor..bnde kızdım kapattım telefonu,ağladım..hala bana arkadaşını savunuyor.ben kimle dışarı çkayım o zaman diyor..off off cnm:((keşke hiç sevmeydim

Çok iyi anlıyorum seni canmm. Hala seni üzüyo üste çıkmaya çalışıyorsa katlanma bence hem suçlu hem güçlü olmasına izin verme.
En çok da yalvarıp yakarıp sonra böyle üste çıkmaları insanı o akdar sinirlendiriyor kii...:41:

Son düzenleme:
:ssz:ff
her insan hata yapabilir o yüzden büyütülecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben.. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş. tatlım ,)

bir kere güvenip affetmişsin
sakın bundan sonra birbirinizi yıpratmayın en küçük olayda bile
sen beni aldatıyosun tarzı konuşacaksan bitir bence çünkü çok yıpranırsınız
şimdi birbirinize sadakatle sevgiyle bağlanın mutlu olun
inşallah her şey daha iyi olur

bir kere güvenip affetmişsin
sakın bundan sonra birbirinizi yıpratmayın en küçük olayda bile
sen beni aldatıyosun tarzı konuşacaksan bitir bence çünkü çok yıpranırsınız
şimdi birbirinize sadakatle sevgiyle bağlanın mutlu olun
inşallah her şey daha iyi olur

saol cnm inş hayırlısı olur..

Seviyorsun ve affetmişinde bence artık bunu düşünme bu konuları konuşmayın umarım her şey daha güzel olur...

Back