Merhaba kızlar yeni üye oldum lütfen bana da yardımcı olup cevap yazarsanız çok sevinirim:)Benim 4 senelik bir svgilim var ve evlenme yolundaydık.O kadar çok problemlerimiz var ki..Gerek onun ailesi,gerekse arkadaş çevresi..Ailesinin açtığı dükkanda çalışıyordu ve oradan hiç para vermiyorlardı ona,biriktirmek için.Zaten arada alsada o parayı arkadaşlarıyla yeme içme de kullanıyordu,bu da beni çok rahatsız ediyordu.Benim yoğun ısrarlarıma karşılık 4 sene sonra işe girdi..Ama bundan öncesinde de arkadaşıyla bir mesajını yakaladım.Başka kadınlardan bahsediyorlardı benim erkek arkadaşım da sormuş arkadaşına boşta bir kız var mı tarzında..Bunu görünce de ayrıldım.1 aydır ayrıyız ama 1 aydır hergün mesajlar yalvarlamalar,ağlamalar.Daha hiç ağladığını görmemiştim onun.O kadar üzüldüm ki..Sonra konuşmak için yanına gittim,bana dedi ki herşey çok güzel olacak artık seni hiç üzmicem..Ailemin değil ikimizin dediği olacak dedi,yeminler etti.O arkadaşlarıyla da sen istemezsen görüşmeyeceğim dedi.Yeter ki sen ol başka birşey istemyorum,hatalarımı anladım dedi.Ben de tamam dedim deniyelim tekrar..Ama içim içimi yiyor,acaba diyorum hatamı ettim barışmakla..O kadar kavgalar oldu ki bu arkadaş çevresi yüzünden.Fikirlerinize ihtiyacım var..