- 24 Mayıs 2015
- 32
- 5
- 32
-
- Konu Sahibi Hayat Yolu
Sevgili arkadasım, yukarıda bayağı cvp niteliğinde yazılar yazdım vaktin olur da okursan benim de neler hissettiğimi zaten dönmek istemediğimi olayın çok büyüdüğünü ve çözüm bulamadığımı görüceksin. Rica etsem okur musun yazdıklarımı çünkü ya benlesin ya herkese belayım diyor.Bazen allah gözüne gözüne zorla sokar başına gelecekleri de insanlar yine de inanmak istemez. Buradaki birçok konuya yorum yapiyorum ama nadiren bu kadar icsellestiririm. O yuzden uslubumu acinizi icimde hissetme samimiyetime verin lutfen. Nolur bu kadar salak olmayin. Adam ben buyum malin önde gideniyim demis. Bu saatten sonra devam ederseniz basiniza sadece daha adice şeyler gelecek emin olun. Ne güzel bir aileniz var, o kadar sanslisiniz ki... yasiniz genç . Eğitiminize devam edin önünüze daha nice harika fırsatlar cikacak. Cahil degilsiniz, nolur biraz idrak edin. Bi kac aylik ayrilik acisi mi yoksa bir ömür su guzelim hayatinizi mahfetmek mi?
Ben yazıyorum sana ne yapacagını.Sen okumadın galiba yorumları?İnanır mısın sabah akşam dualar içindeyim elimden geleni yaptım terkettim, açmadım aradığında ailemle papaz oldum sustum ağladım zırladım. Bu kadar peşime düşmesini gerektirecek bişi yapmadım. Sen ol dünya yalan diyor. Çok zor değil tahmin etmesi, görüyoruz duyuyoruz sadece ben yaşamıyorum bunu. Polis çözüm değil mi ? Şöyle düşündüm kılıma zarar gelse bu adamdan bilecekler ifade verdiğimizde, korkmaz ama durur belki babanı dövdürtücem diyor utanmaz onu istemedikleri için. Ben kötüyüm allah aşkına anlayın yeterince anlattım kendimi, şu an derdim nasıl kurtulurum?
Beni herkes anlıyor ama aslında kimse anlamıyor gibi hissediyorum. Birini bulmuş bile tatil rezervasyonu bile yaptırmış bugün ona dönmem için ne kadar kıskançlık cümlesi varsa söyledi. Ama doğru olan şey evet hayatına bakıcak erkek çivi çiviyi söker misali takılıyor. Buna tahammül edemiyorum ama ondan uzak olmak istiyorum. Bu acılar nasıl geçicek nasıl tamir edilecek. Aileme bunları yapmasa insan olsaydı keşke. Ben gerçekten yeniden dönebilir miyim hayata?diğer konunuzu okumuştum ...5 ay evli gibi yasamissiniz ve bu surede neredeyse burnunuzdan gelmiş ...bilinçli bir bayansiniz sunu iyi düşünün adamlık ayrıldıktan sonra belli olur ama sizde ole birşey olmamış aksine gittikçe cirkinlesmis sevgiliniz ...normalde aska sevgiye sonsuz inanirim fakat bu kişi için ailenizi bırakmayın sevgiliykn bunları yapan evlendikten sonra ne yapmaz ...ki babanizn yüzüne bu adam nasıl bakicak düşündünüz mu hic
Her şey halloldu diyelim. Çok samimi olarak sana soruyorum bunu, bu acılar nasıl geçicek bu yaralar nasıl kapanacak ?Ben yazıyorum sana ne yapacagını.Sen okumadın galiba yorumları?
o Adamla iletişime gecmeyeceksin.
Babanı da dövdüremez kapına da gelemez. senin korkaklıgından faydalanıyor.
Sen ona hayır dedikçe kuduruyor.
Bırak sana ulasamasın kendisi de sakinleşir bu süreçte.
Telefonları açıp tehdit dinleme.Adamı da kudurtma
Öyle bir adam olmamıs böyle bir şey yaşanmamış gibi davran.
kimse unutulmaz değil emin ol bir gün biri cikicam karşına işde o zaman diyecksin daha önce hic aşık olmadım ve bu yaşadıklarını hatrlamiyacksin bile...güzel günlerini hatırla onunla sonrada sana yaptığı kötülükleri işde o zaman herşey nefrete dönüşecek bir zaman snra nefretten hic bir şeye ...güçlü kadinsin BN inanıyorum ki seni çok iyi anlıyorum...bu yasadiklrin ve duyguların hepsi unutulacakBeni herkes anlıyor ama aslında kimse anlamıyor gibi hissediyorum. Birini bulmuş bile tatil rezervasyonu bile yaptırmış bugün ona dönmem için ne kadar kıskançlık cümlesi varsa söyledi. Ama doğru olan şey evet hayatına bakıcak erkek çivi çiviyi söker misali takılıyor. Buna tahammül edemiyorum ama ondan uzak olmak istiyorum. Bu acılar nasıl geçicek nasıl tamir edilecek. Aileme bunları yapmasa insan olsaydı keşke. Ben gerçekten yeniden dönebilir miyim hayata?
İnsanlar anne babalarını evlatlarını topraga veriyor, hastalıklarıyla mücadele ediyor, canlarından can kopuyor da yasıyor sen bir pislikten kurtulmussun bayram edecegıne bu acılar gecmez mı sanıyorsun?Her şey halloldu diyelim. Çok samimi olarak sana soruyorum bunu, bu acılar nasıl geçicek bu yaralar nasıl kapanacak ?
Telefonla konuştuk gitme gelme yok tabiki gitmem ne olaylar oldu...ben bitirdim ama o bitirmedi yeni numaramı da buldu. Yani yeşil ışık yakan ben değilim. Kalbim aklım bir çalışmıyor sadece.Adamin zerre kadar size saygisi yok. Sizse hala bu psikopati adam yerine koyup onunla son kez de olsa gorusmeyi dusunuyorsunuz. Ne cesaret gideceksiniz. Niye gideceksiniz? Hayir olmaz demek icin mi? Bunu denek icin bile adamin ayagina gitmeniz adami hala dusundugunuzu gosterir. Olmayacagini demek icin gitmenuze bile gerek yok. Gercekten kafasinda bitiren insan hareketleriyle bitirdigini gosterir, yani gitmez, hatra o kisiyle tamamen bagini keser.
Bence siz akillanmamissiniz. Psikopat bir insana bile bile... neyin son kez konusmasi? Neyi gornek ustiyorsunuz? Yuzundeki pismanligi mi, aglamadini mi, yoksa size yalvarmasini mi? Diyekim ki oldu bunlar geri mi dineceksiniz? Geri donmeyecekseniz niye gidiyorsunuz? Sadece egonuzu tatmin etmek icin mi? Oysa siz o pismanligi gornek icin kendi egomu tatmin ediyim derken adama da yesil isik sinyalleri verdiginizin farkinda misiniz?
Valla hiç evlenmeyecek dahi olsam otururum baba evinde. Şu an şu 15 gündür yaşadıklarım yetti canıma artık. Doğru şeyler yapmadım ama erkekler kabullenemiyor ayrılığı, ya da erkekler kabulleniyor böyle karaktersizler kabullenemiyor. Hiç muhatap olmak istemiyorum böyle insanlardan doğru ve güzel olan şeyler hiç çıkmaz gibi geliyor da geç anladım.