Affet deyince affedilir mi ?

Hayat Yolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
32
5
32
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aciz-bir-adam-ve-kaybolmus-bir-kadin.825577/
Arkadaşlar merhaba be yukarıda linkini verdiğim konu sahibiyim. Hatırlayacaksınız sevgilim aileme onla birlikte olduğumu söylemişti ona mecbur kalıp dönmem için. Şimdi olan, ise bana geri dönmek istemesi. Takdir edersiniz ki nefretim ne kadar baskın olsa da 10 gün oldu ayrılalı acı da çekiyorum bir yandan hala sevdiğim için onu. 5 ay evli gibi yaşadık her anımız beraberdi ve kolay unutulmuyor. Beni affet, sevginin arkasında dur, düzelicek her şey gibi şeyler söylüyor. Bu kadar olan şeyden sonra zaten ona dönersem annemi babamı çiğnemiş olacağım. Yaptığı büyük şerefsizlik bunu ona da söyledim. Ama benim için yapmayacağı yok onu da bana hissettiriyor ve aklımı çelmeye çalışıyor bir yandan. Seviyorum o da seviyor ama affetmek için bunlar yeterli olabilecek mi? Gerçekten her şey düzelebilir mi?

Beni anlayın lütfen yargılamadan cvp yazın, çünkü hakikaten sizin yorumlarınız önemli benim için.

bencil bence
seviyor ama sevgisinde bencil
mutlu olmak hayal olur onunla..

Affet deyince kalbinin kırıklarını toplayabildin mi bir araya.. Olmuyor arkadaş düzelmiyor, birşeyler bitiyorsa ne kadar ugrassan nafile. Yaptığı da küçük bir hata değil ayrıca. Bir ip nerden kopmussa orası en acıtan yeridir, iyi düşün derim.

bencil bence
seviyor ama sevgisinde bencil
mutlu olmak hayal olur onunla..
Ona da söyledim benim ailem fevrilik yapıp onu da beni de vursaydı Allah korusun bunlar mahrem konular. Ama o hata yaptım diyor, evlenelim her şey düzelicek diyor ben benim gibi düşünürler sandım diyor. Benimleyken gözü kimseyi görmez, beni sever her daim ama bu olanlardan sonra ona dönersem ailem benle konuşmayacak kesinlikle tek kalacağım. Bir kez affedildim ama yine aynısı olursa bir daha bu eve dönemem.

Seni yasadiklarinizla tehdit eden bi adamı affetmek mi? zaten sana yapabileceği en büyük kötülüğü yapmış sen de onu affetki bundan sonra ne yaparsa yapsın gözüne gozukmesin..
lütfen biraz gurur bayanlar...

yani size denilebilecek birşey yok bence bu durumda.
çünkü herşey ortada bu adam gerçekten şerefsiz ama siz illa şerefsiz biriyle hayatımı mahvetmek istiyorum, ben göze alıyorum acı çekmeyi, ağlamayı diyorsanız yeniden başlayın.
babanıza o mesajları atan adam kusura bakmayın da sizi gazetelerin 3. sayfasına da düşürebilir.
kendim ettim kendim buldum dersiniz. çünkü bu kadar kör olmuşsun.
sen babana bunu yapmayı reva görüyorsan dön, çünkü ben artık seni değil yazık babanı düşünüyorum.
Allah evladın da hayırlısını versin diyorum başka birşey demiyorum.

Haklısın, basit düşünüyor... İnsanlar hamile kalıp babalarının karşısına çıkıyorlar yıine anne baba kabul ediyr gibi sözler ediyor. Yani şimdi barışsakta bir noktada ben kafamı ordan oraya vurabilirim. Bu kadar net yanlışlarlardan sonra olmaz değil mi

Adam normal degil ki. Neye guvenip doneceksin. Daha beter olacak hersey. Kimse degismez. Seni geri dondurene kadar iyi olacak ondan sonra daha beter. Hadi bir hataydi ilki, tekrar donersen bu hata olmayacak bu sefer, kotu bir secim olacak. Gozu donmus bir adamin neyine guvenip doneceksin. Yapma. Insanlar kac senelik evliliklerini aliskanliklarini bitiriyorlar yeni bir hayata en bastan basliyorlar. Gecmisi arkalarinda birakiyorlar. Ne guzel ailen var. Seninle. Sakin bu hatayi yapma. Onunde cok guzel bir hayat var. Bile bile degmeyecek biri icin hayatini mahvetme. Aranizda gecen en ozel en mahrem seylerinizi bile sirf egosu icin ortaliga sacan biri icin deger mi?

Nasıl yani Sen sevgilinle birlikte oldun ve bunu geldi ailene mi anlattı? Ailenin gözündeki güveni kaybettiren adama geri mi dönmek istiyorsun ?
Hayır tabiki, istemiyorum ama şu an sevgi nefret her şey bir arada... Ben aileme karşı çıkacak birisi değilim. Duygularımı bastırabilmem için sizden yardım istiyorum.

Sevgili Hümeyra, ben zaten dönmeyeceğim ama uğraşıyor işte bir şekilde benle, benim de yaşadığımız şeyler aklıma geldikçe bi an yumuşayıp özleyip ağlayıp başka bir an kin nefret dolu oluyorum. Hata yaptım bir kez daha yapmak istemiyorum. Bugün son kez konuşacağım onla o yüzden sizden biraz yardım istedim.

Bırak arkadaşım ya aranızda yaşanan şeyi hiç tereddütsüz babana yetiştiren birine geri mi dönmek istiyorsun?

Olmaz...çok net değilmi bu? Azıcık kendine saygın olsun

Adamın gerçekten "sizin için" yapmayacağı şey yokmuş. Onunla seviştiğinizi babanıza yetiştirmek gibi mesela, ya da sizi arkadaşlarınızla bile yakıştırıp ağza alınmayacak hakaretler etmek gibi.

Bütün hayatınızı böyle biriyle mi geçireceksiniz? Otobüste mesela birine selam verdiniz diye selam verdiğiniz adamla kırıştırdığınız ima edildiğinde ne yapacaksınız?

Yapmayın lütfen.

Sakin.
Onu affetmek gel babama daha cok sirlarimi dok gibi bi sans vermek.
Daha cok koz yaratmak olur.

Ya sen kendinde değil misin?

Bu adama nasıl güveneceksin?

Yarın bi.gün evlendikten sonra ayrılmak istersen ya da en ufak kavgada, Ailen seni istemesin, arkanda durmasın diye, sana iftira atabilecek tiynete bu adam.

Acını çek, anlıyorum alışkanlık ama gözünü seviyim azcık aklını kullan ya..

kusura bakma biraz ağır oldu biliyorum ama cidden dışarıdan bakan biri bunları görüyor.
kimseyi asla kınamam şuanda sen olayın içindesin ve duyguların bunları görmene engel oluyor anlıyorum.
ancak dışarıdan görünen bunlar, ona göre karar ver diyorum canım.

canım seninle yaşadığı özel durumları gidip ailene anlatması seni dönmeye mecbur bırakması bile bir daha ona dönmemek için yeterli bence sabredip beklemeliydi bu başvuracağı en son yol olmalıydı hatta olmamalıydı . sen bu adama güveniyorsan sevgsinden emin oldugun kadar güveniyorsan seni yarı yolda brakmayacağını düşünüyorsan barışabilirsin. Ama aileni yıpratırsın kşke aileye yansıtmadan aranızda olsaydı aile de olunca karar vermek zorlaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…