- 3 Mayıs 2015
- 261
- 126
-
- Konu Sahibi Hayat Yolu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aciz-bir-adam-ve-kaybolmus-bir-kadin.825577/
Arkadaşlar merhaba be yukarıda linkini verdiğim konu sahibiyim. Hatırlayacaksınız sevgilim aileme onla birlikte olduğumu söylemişti ona mecbur kalıp dönmem için. Şimdi olan, ise bana geri dönmek istemesi. Takdir edersiniz ki nefretim ne kadar baskın olsa da 10 gün oldu ayrılalı acı da çekiyorum bir yandan hala sevdiğim için onu. 5 ay evli gibi yaşadık her anımız beraberdi ve kolay unutulmuyor. Beni affet, sevginin arkasında dur, düzelicek her şey gibi şeyler söylüyor. Bu kadar olan şeyden sonra zaten ona dönersem annemi babamı çiğnemiş olacağım. Yaptığı büyük şerefsizlik bunu ona da söyledim. Ama benim için yapmayacağı yok onu da bana hissettiriyor ve aklımı çelmeye çalışıyor bir yandan. Seviyorum o da seviyor ama affetmek için bunlar yeterli olabilecek mi? Gerçekten her şey düzelebilir mi?
Beni anlayın lütfen yargılamadan cvp yazın, çünkü hakikaten sizin yorumlarınız önemli benim için.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aciz-bir-adam-ve-kaybolmus-bir-kadin.825577/
Arkadaşlar merhaba be yukarıda linkini verdiğim konu sahibiyim. Hatırlayacaksınız sevgilim aileme onla birlikte olduğumu söylemişti ona mecbur kalıp dönmem için. Şimdi olan, ise bana geri dönmek istemesi. Takdir edersiniz ki nefretim ne kadar baskın olsa da 10 gün oldu ayrılalı acı da çekiyorum bir yandan hala sevdiğim için onu. 5 ay evli gibi yaşadık her anımız beraberdi ve kolay unutulmuyor. Beni affet, sevginin arkasında dur, düzelicek her şey gibi şeyler söylüyor. Bu kadar olan şeyden sonra zaten ona dönersem annemi babamı çiğnemiş olacağım. Yaptığı büyük şerefsizlik bunu ona da söyledim. Ama benim için yapmayacağı yok onu da bana hissettiriyor ve aklımı çelmeye çalışıyor bir yandan. Seviyorum o da seviyor ama affetmek için bunlar yeterli olabilecek mi? Gerçekten her şey düzelebilir mi?
Beni anlayın lütfen yargılamadan cvp yazın, çünkü hakikaten sizin yorumlarınız önemli benim için.
Ailem bana kucak açtı nasıl ona dönerim, ama dönersem bi gün o da artık çevreme verdiği zarar bitsin diye oolur. Biliyorsunuz ki bizim ülkemizde kanunlar ya geç işliyor ya da işlemiyor zaten işlese kadın cinayetleri vs. olur muydu, ben en az zararla çıkmak istiyorum inanın kendimi düsünmeyi çoktan bıraktım. Yol gösterin tanıdığınız, yaşamış birileri varsa biliyorsanız yargılamadan yol gösterin bana aşağıya yorum yazdım onu da okuyun ama...Affet denince affedilmiyor kusura bakma adamın yaptığı yenilir yutulur cinsten değil.Ailene böyle bir şeyi anlatan seni tehdit eden insanla ne kadar mutlu olursun düşün.Normal bir adam değil psikopat bir sevgisi var ileride yaşadıklarının garantisi olacak mı?Aileni çiğneyeceksin ailenin üzüntüsünü katlayacaksın.Bizim burada söylediklerimizin önemi yok sen zaten ona döneceksin yazdıklarından belli..
Allah aşkına telşfonu kapatmak numaranı değiştirmek her yerden engellemek bu kadar mı zor?Barışma etme yok. Polise henüz başvurmadım ama tekrar alevleniyor her şey tek sorun polise gidersem zaten her şey ortaya çıkacak ve çoğunuz bana daha once açtığım konuda bakirelik meselesini babana soyleme diye yorum atmıştınız. Ben de oturdum dusundum soylemedim. Ama şimdi soylemek zorunda kalacağım ben bu kısmı dusunuyorum zaten hata yaptım msja babam ınanmadı ben de üzerine ınkar ettim napim babadır anlayamaz beni. Ama bugün son kez konuştuk o serefsizle benle gelmessen herkese zararım olacak diyor. İş benden çıktı artık polise gitmem gerek.
Hatta bizi bir arkadasımın ayırdığını bile iddia ediyor ki o kızın bana tek yardımı o sabah beni o şehirden kaçırmak oldu. O da işte ayırdı bizi bilmem ne diyerek kıza iftira ediyor. Bana dönmessen onun da babasını ararım soylerim iftira ederim diyor. Arkadaslar çok çaresizim gerçekten çook kotu gunler yasıyorum. Ben dönme derdinde değilim. Ama akıl verin yol gösterin babama soylemedim ama soylemek zorunda kalacağım işler büyüdü rahat bırakılmıyorum.(((
numaram değişti zaten daha ilk gün hatta babamın anneminde değişti. ben önlemleri aldım. Ama bulmuş yine bir şekilde. telde konuştuk zaten. Hayatımdan atıyorum da anlayabileceğiniz gibi değil resmen başıma bela oldu. Psikopatlaştı. Neyin derdi diye sorarsan bana dön diyor, benim beynim küçük bir kız aklı gibi çalışmıyor vaatlerine inanmam tabiki vaat veriyor çünkü. Herkesle aramızı düzeltiriz bilmem ne gibi cümleler kursun diye beni aramış. ben kararlı olunca istemiyorum deyince yine aşağılık pislik oldu. Yani yol bulamıyorum artık. Yukarıda da yazdım polise gideceğim ama babam onla beraber olduğumu bilmiyor inkar ettim. Gerçeği söyleyeceğim ama nasılAllah aşkına telşfonu kapatmak numaranı değiştirmek her yerden engellemek bu kadar mı zor?
Onu dedi bunu dedi, ona sunu yapar bunu yapar.Sana ne? Boş versene artık ya
Sen evinde oturup telefonunu kapatıp numaranı değiştirip adamı silsene hayatından.
Bugün son kez konustuk diyorsun hala. amacın ne sen onu bu söyler misin??? Ne konusuyorsun hala tehdit duymak mı hosuna gidiyor?
Vallahi hadi adam pisin teki de sen de mantıklı ol azcık ya
numaram değişti zaten daha ilk gün hatta babamın anneminde değişti. ben önlemleri aldım. Ama bulmuş yine bir şekilde. telde konuştuk zaten. Hayatımdan atıyorum da anlayabileceğiniz gibi değil resmen başıma bela oldu. Psikopatlaştı. Neyin derdi diye sorarsan bana dön diyor, benim beynim küçük bir kız aklı gibi çalışmıyor vaatlerine inanmam tabiki vaat veriyor çünkü. Herkesle aramızı düzeltiriz bilmem ne gibi cümleler kursun diye beni aramış. ben kararlı olunca istemiyorum deyince yine aşağılık pislik oldu. Yani yol bulamıyorum artık. Yukarıda da yazdım polise gideceğim ama babam onla beraber olduğumu bilmiyor inkar ettim. Gerçeği söyleyeceğim ama nasıl
Kapalı hesaplarım her yerden engelli silinik. Ama nasıl bir öfke bu kapıma gelecek diye ödüm patlıyor. Başvuracağı bir o kaldı.Babana bir şey demene gerek yok aklını kullan.
Telefonunu kapat 2 3 ay telefonsuz yaşa cok mu zor? Telefon kullanmak istiyorsan Yeni bir hat daha al. Kimseye de verme numaranı.
İnternetteki tüm hesaplarını kapat. yenilerini al sadece kendi arkadaslarını ekle ve dışarıya kapat.
Onunla ortak hiçbir arkadasınla görüşme ortak tüm arkadaslarını da sil.
Tanımadıgın numaraları açma!!
Kararlı olmak telefonu acıp ''istemiyorum'' demekle olmaz. Bu sekılde olur. Silerek olur!!
Zor seyler değil bunlar.
Öfkesini kusacak bir insan olmadıgını görünce vazgececk nereye kadar debelenecek sence?
Nereye geliyor Allah askına.Kapalı hesaplarım her yerden engelli silinik. Ama nasıl bir öfke bu kapıma gelecek diye ödüm patlıyor. Başvuracağı bir o kaldı.
Valla hiç evlenmeyecek dahi olsam otururum baba evinde. Şu an şu 15 gündür yaşadıklarım yetti canıma artık. Doğru şeyler yapmadım ama erkekler kabullenemiyor ayrılığı, ya da erkekler kabulleniyor böyle karaktersizler kabullenemiyor. Hiç muhatap olmak istemiyorum böyle insanlardan doğru ve güzel olan şeyler hiç çıkmaz gibi geliyor da geç anladım.bence babanıza söylemeyin inkar edin sizi doktora götürecek değil yazık adamın kalbine iner ailenize bunu yaşatmayın mesaj görmüş ona bile inanmamış o kadar güveniyor size aileniz. bunların zaten tıbbı çözümleri var zaten korkmayın bu durumdan nerden bilebilirsiniz böyle psikopat olacağını dönmeyi düşünmüyorsanız gözünüzü karartın silin hayatınızdan dönmeyi düşünüyorsanız eğer ona tehditle şantajla korkuyla sindirip susturamayacağını ve tatlı dille çözmesi gerektğini ve istediğininde sizi öyle kolay elde edemeyeceğini dank ettirin eger seviyorsa zaten bu yolları bırakır sizi kazanmaya çalışmak için daha güzel yolara başvurur eger sizi ikna etmeyi başarırsa dönmeyi o zaman düşünürsünüz güçlü olun sakın korktugunuzu belli etmeyin havlayan köpek ısırmaz .Tehdit şantaj kolay ama onu yapmak yürek meselesi
İnanır mısın sabah akşam dualar içindeyim elimden geleni yaptım terkettim, açmadım aradığında ailemle papaz oldum sustum ağladım zırladım. Bu kadar peşime düşmesini gerektirecek bişi yapmadım. Sen ol dünya yalan diyor. Çok zor değil tahmin etmesi, görüyoruz duyuyoruz sadece ben yaşamıyorum bunu. Polis çözüm değil mi ? Şöyle düşündüm kılıma zarar gelse bu adamdan bilecekler ifade verdiğimizde, korkmaz ama durur belki babanı dövdürtücem diyor utanmaz onu istemedikleri için. Ben kötüyüm allah aşkına anlayın yeterince anlattım kendimi, şu an derdim nasıl kurtulurum?Nereye geliyor Allah askına.
Her tehdit eden sevgili kapıya dayansaydı.... o ancak havlar..
Biliyor senin gelecegını butun yolları deniyor. Haklı da gelmiş 5 yıl evli gibi yasadık unutamıyorum ne yapsam diyorsun hala.
Böyle bir adamla hayat paylasmayı düşünebiliyorsun hala. kendine acımıyorsun bari anne babana acı.
Aradıgında acıyorsun.. Ne duymayı beklıyorsun da acıyorsun? Seni tehdit eden bir adam varken tanımadıgın bır numarayı ya da o kişinin numarasını görüp acmak nedir yani?
Nereden baksam elimde kalıyor yaptıkların
Hadi karsındaki 1000 hatalı peki sen?