Ben de bişi var Allahım anlayamıyorum, neler çıktı karşıma üniversite hayatım boyunca o zaman dahi yapmadım bunları sevgili bile olmadım. Şimdi ise hasta oldum sanki deliriyorum adam çok afedersiniz ağzıma s.çtı ben özleme duygusundayım dönme derdindeyim nasıl sinir oluyorum kendime anlatamam. Bunca insan bana yapma etme diyorsa var bildikleri ben de yapmıyorum ama kendime yazık ediyorum. Bütün erkeklerden tiksiniyorum kesinlikle birine dokunamam gibi geliyor, sadece o olmalı gibi geliyor. İstemiyorum dedikçe hala bile bana küfür eden bir insan bir de bu. Elle tutulur tarafı kalmadı ama benim sanırım tedavi olmam lazım bu işten çıkamayacağım yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum, namaz kılıyorum dua ediyorum isyan etmek istemiyorum. Ama sanki sınav gibi imtihan ediliyorum bu olanlarla. Kızlar çok vahim bir haldeyim, psikologdan randevu alacağım ama o da çok pahalı. Hastaneye gitsem ilaç kullanmak istemiyorum benim konuşmaya ihtiyacım var. Daha çalışmaya başlamadım o yuzden sorun hep bunlar, ailem yapar ama zora sokmak istemiyorum artık.