Barışma etme yok. Polise henüz başvurmadım ama tekrar alevleniyor her şey tek sorun polise gidersem zaten her şey ortaya çıkacak ve çoğunuz bana daha once açtığım konuda bakirelik meselesini babana soyleme diye yorum atmıştınız. Ben de oturdum dusundum soylemedim. Ama şimdi soylemek zorunda kalacağım ben bu kısmı dusunuyorum zaten hata yaptım msja babam ınanmadı ben de üzerine ınkar ettim napim babadır anlayamaz beni. Ama bugün son kez konuştuk o serefsizle benle gelmessen herkese zararım olacak diyor. İş benden çıktı artık polise gitmem gerek.
Hatta bizi bir arkadasımın ayırdığını bile iddia ediyor ki o kızın bana tek yardımı o sabah beni o şehirden kaçırmak oldu. O da işte ayırdı bizi bilmem ne diyerek kıza iftira ediyor. Bana dönmessen onun da babasını ararım soylerim iftira ederim diyor. Arkadaslar çok çaresizim gerçekten çook kotu gunler yasıyorum. Ben dönme derdinde değilim. Ama akıl verin yol gösterin babama soylemedim ama soylemek zorunda kalacağım işler büyüdü rahat bırakılmıyorum.
(((