Affedilmeyecek Hatalar Değilmişmiş 🤦🏻‍♀️

Onu sana çeken şey erkeksiliği kasları falan
Ama inan 10 sene sonra yanında kaslı maço ve gözü dışarda birini değil, anlayışlı sabırlı aile babası olabilecek gerekirse göbekli birini tercih edeceksin
Çünkü seksten çok kafa huzuru daha önemli olacak
Sen hala umutlu olmasan konu açmazdın ama bak çocuk seni kolayca silebiliyor sen hala bin kere düşünüyorsun
Bas engeli şuna heryerden
Geç bile kaldın.

Küçük olduğun buradan belli. En son sırf asker diye kendini bir halt sanan ve benimle bu tarz bir ilişki yaşamak isteyen birini şutladım. Sırf sevişmek için yol yapıyor. Erkekler o anda inanılmaz kibar, inanılmaz şefkatli olabilir ama o andan sonra sana kendini değersiz hissettiren ve mutsuz eden adamla ne işin var. Zaten evlenmek gibi derdin yok ama değersizlik hissi seni mutsuz eder uzun vadede gerek yok. Boş adam çok etrafta bakma ambalaja.

Kız silse bir şey yapmasa amenna.
Tuhaf tuhaf hallere giriyor. Bu manyak ne amaçla yaptı bunu diye düşünürken buluyorum kendimi.
Aha bak biraz önce yine silmiş numaramı. Cins mıdır nedir?

Kız silse bir şey yapmasa amenna.
Tuhaf tuhaf hallere giriyor. Bu manyak ne amaçla yaptı bunu diye düşünürken buluyorum kendimi.
Aha bak biraz önce yine silmiş numaramı. Cins mıdır nedir?
İşte senin kapısına gitmeni bekliyor daha ne olsun? Sen hala engellemeyerek çantada kekliksin söylym. Bilerek bekliyorsun güçlü durmuyorsun

Daha öncede yazmıştım konuna,yine yazıyorum ve yeni olana istinaden diyorum ki bu adam hata olarak bile görmüyorsa yaptığı şeyi,düzelmesi,değişmesi mümkün mü sence?
Ona göre gayet normal seni engellemesi,adam akıllı bir açıklama bile yapmadan hemde.
Bilemedim,ben olsam uzak dururdum.
Ben hata ettim,haklısın,öyle davranmamalıydım dese bir şans daha verilebilir ama bu tavır bence haketmiyor ikinci şansı. Ve üzgünüm ama devam edersen,ben yine yaparım o beni yine affeder'e dönecek mevzu,üzülen hep sen olacaksın.

Hala daha bu çocukla ne yapacağını mı düşünüyorsun? Şimdiye kadar çoktan heryerden engeli basıp kafandan silmen gerekirdi.
Evet sevmişsin, hemen silmek kolay değil. Ama diyelim affettin, affetsen gene aynı şeyleri yapacak sana. Öyle değil mi?
O yuzden kafandan sen sileceksin sen bitireceksin ki durmadan ‘ne yapmalıyım’ , ‘affetmeli miyim?’ diye beynini kurcalamasın. Ve gerçekten sildiğin an rahat edeceksin, artık sürekli kafanı kurcalamadığı için huzurlu olacaksın. Engeli bas ve tamamen salla şunu, çok geç kaldın.

Aa ben bir şey yapmazsam umursamadigimi düşünür diye düşünmüştüm.
E tamam umursamamak da bi yere kadar
İlk engelledi umursamadın öyle davrandın yani ama artık "ben ne yaptım ki hata sayılmaz" diye arsızlaşmış sende ehh yeter be git büyü de gel diye engeli basamıyorsun o da bu kızın bana zaafı var diye düşünüyordur
Kusura bakma ama muhtaç ve güçsüz bi imaj çiziyorsun şu an

Sanırım durumu çözemediğim için beynimde dönüp dolanıyordu.
Yaptığı hiç bir şeyde mantık göremiyorum.
Seviyor muydu beni? E seviyorsa niye böyle yaptı?
Sevmiyorsa neden seviyormuş gibi yaptı? Çoğunluğun cevabı cinsellik olacaktır buna ama sırf sevişmek için seviyor numarası yapmak bana fazla acizce geliyor. Zaten yakışıklı adamsın direkt amacını söylesen bile bunu yaşayacak birilerini bulabilirsin. Ya da birisini kandırmak yerine malum yollarla halledebilirsin.

Hayatında biri var mı? Varsa neden bana yönelik hamleler yapıyor?

Bunun gibi sorular işte...

Boleyna bu kadar uğraştığına değiyor mu yahu?
Dengesiz ve çocuksu biri..
Saldım ipini. Nereye giderse gitsin, ne yaparsa yapsın.
Çocuk mocuk diyoruz da hepimiz o yaşlarda olduk. Vicdanın, kalbin oldu mu yine de ona göre davranırsın. Kötü birisi.

Çok uykum geldiği için dikkatimi vererek okuyamadım öncelikle kusura bakma.

Karşındaki gerçekten çocuk. İlişki sorumluluğu nedir, güven ve sadakat nedir, huzur nedir bilmiyor. Sana bunları veremiyor. Büyüyecek. Otuz yaş altı erkekleri ciddiye almaya gerek yok. Evlenme düşüncen yok diye okudum. O zaman gez dolaş. Baktın canını sıkıyor yol ver. Aşık değilsin bu çok belli. O da değil. Birlikte olmaktan zevk alıyorsanız gerisini eşeleme. Ama yukarda saydığım gibi gerçek anlamda bir sevgili istiyorsan büyümesini bekle veya hazır büyümüşünü bul derim ben.

Geçen konuda sanki şöyle bir cümle okudum “bu şehirde yalnız” işte bu bence mesele. Küçük yavru kediyi alır sahiplenirsin ya ona yuva olursun. Onun gibi hissettiğin şey. Şefkat, merhamet. Bunlar çok güzel duygular ve bir ilişkide olmazsa olmazlardır ama aşk ve sevginin yanında yer alırsa. Yoksa tek başına şefkat ilişkiyi kurtarmaz. Sen annesin, o çocuğun. Boşver bence. Büyütüp öğretceksin elin kızına hediye edeceksin. Yorulmana değmez

Bunların hazır olmuşları var zaten etrafta.

Vallahi uğraşamayacağım. Ilk başları gerçekten rüya gibiydi. Beni tavlamak için girdiği çaba takdir edilesi Ama sonra çok huzursuz hissetmeye başladım ya. Ilişki hayatımıza artı katmıyorsa niye bile isteye hayatımızı zehir edelim ki?

Çapsız kızların peşine düştüyse kendi çapı da budur yani.
Kendimi biliyorum, yaptıklarımı ve yapabileceklerimi. Kaybeden o oldu. Ben birşey kaybettim mi? Hayır. Aksine birkaç keyifli, tutkulu gün kattım anı hazineme.

Geldi yine geçen konusunda gelen yorumlar sonrasında onu önemsemediğini söyleyen, yapılan hiç bir yorumu beğenmeyip sadece işine gelen yorumları onaylayan sevgili annamız.
Konunu okuduğuma göre performansından hiçbir şey kaybetmemişsin

En azından kendi durumlarımla ilgili böyleyim.

Hiç bir zaman sosyal platformdan tanımadığım birini kafaya takacak bir kafaya sahip olmadım, olmam da
Tabii bir gün sıkıntıdan millete saracak bir hayata sahip olmazsam :/

Off çok pis taktım, napsam ki uyku da tutmaz beni şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…