- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Kız silse bir şey yapmasa amenna.Onu sana çeken şey erkeksiliği kasları falan
Ama inan 10 sene sonra yanında kaslı maço ve gözü dışarda birini değil, anlayışlı sabırlı aile babası olabilecek gerekirse göbekli birini tercih edeceksin
Çünkü seksten çok kafa huzuru daha önemli olacak
Sen hala umutlu olmasan konu açmazdın ama bak çocuk seni kolayca silebiliyor sen hala bin kere düşünüyorsun
Bas engeli şuna heryerden
Geç bile kaldın.
İşte senin kapısına gitmeni bekliyor daha ne olsun? Sen hala engellemeyerek çantada kekliksin söylym. Bilerek bekliyorsun güçlü durmuyorsunKız silse bir şey yapmasa amenna.
Tuhaf tuhaf hallere giriyor. Bu manyak ne amaçla yaptı bunu diye düşünürken buluyorum kendimi.
Aha bak biraz önce yine silmiş numaramı. Cins mıdır nedir?
Aa ben bir şey yapmazsam umursamadigimi düşünür diye düşünmüştüm.İşte senin kapısına gitmeni bekliyor daha ne olsun? Sen hala engellemeyerek çantada kekliksin söylym. Bilerek bekliyorsun güçlü durmuyorsun
E tamam umursamamak da bi yere kadarAa ben bir şey yapmazsam umursamadigimi düşünür diye düşünmüştüm.
Sanırım durumu çözemediğim için beynimde dönüp dolanıyordu.Hala daha bu çocukla ne yapacağını mı düşünüyorsun? Şimdiye kadar çoktan heryerden engeli basıp kafandan silmen gerekirdi.
Evet sevmişsin, hemen silmek kolay değil. Ama diyelim affettin, affetsen gene aynı şeyleri yapacak sana. Öyle değil mi?
O yuzden kafandan sen sileceksin sen bitireceksin ki durmadan ‘ne yapmalıyım’ , ‘affetmeli miyim?’ diye beynini kurcalamasın. Ve gerçekten sildiğin an rahat edeceksin, artık sürekli kafanı kurcalamadığı için huzurlu olacaksın. Engeli bas ve tamamen salla şunu, çok geç kaldın.
Zaten senın de yasın kucuk degil miydi. Actıgın konuların içeriği de öyle.Zaten yaşi benden küçük. Hep bir çocuk pışpışlama durumu olacak gibi.
Ben konu sahibi değilim ama şöyle kocaman bir SANANE diyesim geldi.Yine ayni konu ama yeni baslik, bu üye sürekli yeni konu acip eski konusunu güncellemiyor bi el atar misiniz lütfen @Mune
Saldım ipini. Nereye giderse gitsin, ne yaparsa yapsın.Boleyna bu kadar uğraştığına değiyor mu yahu?
Dengesiz ve çocuksu biri..
Bunların hazır olmuşları var zaten etrafta.Çok uykum geldiği için dikkatimi vererek okuyamadım öncelikle kusura bakma.
Karşındaki gerçekten çocuk. İlişki sorumluluğu nedir, güven ve sadakat nedir, huzur nedir bilmiyor. Sana bunları veremiyor. Büyüyecek. Otuz yaş altı erkekleri ciddiye almaya gerek yok. Evlenme düşüncen yok diye okudum. O zaman gez dolaş. Baktın canını sıkıyor yol ver. Aşık değilsin bu çok belli. O da değil. Birlikte olmaktan zevk alıyorsanız gerisini eşeleme. Ama yukarda saydığım gibi gerçek anlamda bir sevgili istiyorsan büyümesini bekle veya hazır büyümüşünü bul derim ben.
Geçen konuda sanki şöyle bir cümle okudum “bu şehirde yalnız” işte bu bence mesele. Küçük yavru kediyi alır sahiplenirsin ya ona yuva olursun. Onun gibi hissettiğin şey. Şefkat, merhamet. Bunlar çok güzel duygular ve bir ilişkide olmazsa olmazlardır ama aşk ve sevginin yanında yer alırsa. Yoksa tek başına şefkat ilişkiyi kurtarmaz. Sen annesin, o çocuğun. Boşver bence. Büyütüp öğretceksin elin kızına hediye edeceksin. Yorulmana değmez
En azından kendi durumlarımla ilgili böyleyim.Geldi yine geçen konusunda gelen yorumlar sonrasında onu önemsemediğini söyleyen, yapılan hiç bir yorumu beğenmeyip sadece işine gelen yorumları onaylayan sevgili annamız.
Konunu okuduğuma göre performansından hiçbir şey kaybetmemişsin
En azından kendi durumlarımla ilgili böyleyim.
Hiç bir zaman sosyal platformdan tanımadığım birini kafaya takacak bir kafaya sahip olmadım, olmam da
Tabii bir gün sıkıntıdan millete saracak bir hayata sahip olmazsam :/