Affedilmeyecek Hatalar Değilmişmiş 🤦🏻‍♀️

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar,

Bir iki hafta önce açtığım konularımı çoğunuz biliyorsunuzdur. Yine de kısa bir özet geçeyim.

Sevgilim Instagram'da tanımadığı kadınları takip etmeye başlamıştı. Çoğu da kalite olarak yerlerde olan tiplerdi. Baktığımda bu kadınların birkaç tane eski fotoğrafını beğendiğini de gördüm. Sorduğumda 'Takip ettiğim konuştuğum anlamına gelmez' demişti.

En son beni kıskandırmak için saçma sapan bir şaka yaptığında alınmıştım ve o hödük erkekten beklenmeyecek bir şekilde önümde diz çöküp, 'Sadece sen varsın, alınacağını düşünmemiştim, kendini kötü hissetmeni istemiyorum' demişti.

Bu olayın yaşandığı günün akşamı o kızları takipten çıktı. 5 saat sonra falan da Instagram'da beni engelledi. Isın saçma tarafı şuydu ki asıl iletişim kanalımız olan Wp'da engellememişti.
'Neden Instagram'da beni engelledin' diye sorduğumda 'Kafam bozuk' falan dedi.

Şimdiyse bunların affedilmeyecek hatalar olmadığını söylüyor.
Anası, babası ölmemiş. Kardeşi hasta olmamış. Ee gymde fotoğraf çektirip attığına göre o kadar da bedbaht bir halde değilmiş?!
Onu seviyorum. Hâlâ yaşadığımız bütün anlar, en ufak ayrıntılar bile aklımda. Özlüyorum da.
Ama onu affedemiyorum, affetmek de istemiyorum.
Yaptıklarında en ufak bir mantıklı taraf görsem affedeceğim. Ama düşünüp duruyorum; yok, yok, yok.
Onu hayatımdan sonsuza kadar çıkarmayı düşünüyorum.

Ama sizlerin de yorumuna ihtiyacım var gibi.
Abartıyor muyum? Yoksa dediğim gibi sineye çekilmeyecek şeyler mi bunlar?

En doğrusu olur. Her canı sıkıldığında ergen triplerine girme olasılığı yüksek birini affetmek; bile bile ladesten başka bir şey olmaz ki. Sevgiliyi "Kafam bozuk." diyerek engellemek nedir ya hu?

Zaten yaşi benden küçük. Hep bir çocuk pışpışlama durumu olacak gibi.
Boyle tanidigim bir cift var.Adam 60 yasinda,hala ergenlikten cikamadi.Valla bana daral geliyor,kadin cocuguyla ugrasiyor sanki,trip kusme,sonsuz sabir bekleme hepsi var...

Her zaman "ben bi kafamı dağıtıp geleyim,nasilsa Anna bekler ve affeder" diye düşünüp hareket edecek. Sen bilirsin.

Her zaman "ben bi kafamı dağıtıp geleyim,nasilsa Anna bekler ve affeder" diye düşünüp hareket edecek. Sen bilirsin.
Başında ona demiştim 'Bak ben çok gururluyumdur, en ufak bir şeyde giderim' diye.
Konuşurken erkeklerin öyle tanımadığı kızları falan takip etmesini rahatsız edici bulduğumu söylemiştim. Normalde öyle şeyler yapmayan çocuk o günden sonra yapmaya başladı

E şimdi geri dönersen tükürdüğünü yalamis olacaksın o zaman.

Siz bu çocuğa aşıksınız ve ondan vazgeçemiyorsunuz. Çocuk da sizinle cinsellik için görüşmek istiyor. Ona göre verin kararınızı.
Aşık olduğumu düşünmüyorum.
Aşık olsam bilirdim sanırım :)
Beni şaşırtan çocuğa karşı kızgın olamamam, hala iyi olmasını istemem.

Tabii ki iyi olsun boyle dusunmeniz normal sonucta bir seyler yasanmis aranizda karsi taraf habersiz ara vermis kendi kafasinca..
Geri donerseniz yine aranizda bir seyler yasanip bir sure sonra yine ayni seyi yapicak..
Karar sizin ama gayet acik sadece cinsellik icin birlikte.

Okudugum kadariyla siz cok zekisiniz.
Bu cocugun davranislari pek de zeki biriymis gibi gorunmuyor.
Bu cocukla iletisiminizde mental olarak uyum var miydi?
Sizi mental acidan yakalayabiliyor muydu?
Uzun vadede cok onemli bu uyum.

Merak ettim :)

Okudugum kadariyla siz cok zekisiniz.
Bu cocugun davranislari pek de zeki biriymis gibi gorunmuyor.
Bu cocukla iletisiminizde mental olarak uyum var miydi?
Sizi mental acidan yakalayabiliyor muydu?
Uzun vadede cok onemli bu uyum.

Merak ettim :)
Başlangıçta vardı. Her açıdan ruh ikizi gibiydik. Rol mü yaptı beni tavlamak için bilemiyorum

Gerçekten seven insan sevdiğini üzecek şeyler yapmaz. Bu ergen kendini vazgeçilmez zannediyor "bu kız bana hasta kul köle benden vazgeçemez avucumun içinde" gibi söylemleri düşünceleri yoksa ben de bişey bilmiyorum. Lütfen şunun kaba yerlerini kaldırma artık. M Meredith Grey

Bana karşı duyguları var. Bunu hissediyorum.
Benden küçük. Belki de bundan korktu.

Çok yakışıklı, seksi bir çocuk.
Ona baka baka bir şişe rakı bitirilebilir, 5 paket çekirdek cıtlatanabilir
Mesleki olarak da bit egosu var galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…