Affedilmeyecek Hatalar Değilmişmiş 🤦🏻‍♀️

Kız beni hayal kırıklığına boğdun şu cocuk konularında ... hiç düşünmezdim senin bir üniformaya, üç,beş baklavaya tav olacagını... oğlanın takip ettiği kadınlardan kendi kalitesi de çıkmış ortaya... seninde o saatten sonra (mide bulanma efektiyle) tarihin tozlu raflarına kaldırman gerekirdi ... sen gelmiş burda seviyorum,bilboartlara beni affet yazarsa barışırım diyorsun... dikkat et gün geçtikçe kalite ve gururdan ödün vermeler artıyor sende ... benden sana uyarı seni üzecekler anna

Ay valla haklisin.
Ben de kendimden bunu beklemezdim.
Bayağı bayağı üniformasına, araç gereclerine, gücüne, kuvvetine, iğneyle sisirdigi kaslarına tav olmuştum.

Çekim mantıklı bir şey değil ki onu mantığa uydurmaya çalışıyosun. Tam olarak emin olmadığın, tanımadığın daha çok heyecan verir. Hormonlar böyle.Sonuçta bi ilkel benlik var yine saçma da olsa kasa,dengesiz hareketlere böyle obsesif bi hal gelişebiliyor. Bir süre hiç muhatap olma şu an sen daha çok şey hissettiğin için o böyle. Azcık kontrol. Daha sonra zaten o sana yanaşıcak. İşte o zaman bu neymiş be diceksin. Zamana bırak.

Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.

Seninle konuştuğumuzda konuyu görmemiştim, şimdi iyice okudum. Bundan cacık olmaz kuzum. Senin dengeni bozuyo, git gelle kafanı karıştırıyor.

kafası yine bozulup aynını yapar

Bu olay çok su götürür sevgin dedigin şey bu değil, şimdi bunu yapan yarın nelerin altında neler yapar ki varsay ki yapmayacak olsun seni huzursuz mutsuz etmesi yeter...

Affedilecek bir şey değil bu. Kararından nasıl şüphe edersin anlamıyorum.

Sevgilim beni bir yerden engellese ve af dilese, engellerken kafasına silah dayandığını bir videoyla kanıtlaması gerekir. Ancak o zaman affederim ki o zaman bile önce tarih ve saat kontrolü yaparım.

Çocuk dengesizin teki. Kendini çok akıllı sanıyor, seni de salak yerine koymaya çalışıyor. 2 baklava için şu tiplere "ehehe çok akıllıyım" keyfini yaşatmayın.

Mune mune mune mune diye inleyip duranları misafirlikte annesini cekistirip duran çocuklara benzetiyorum. Uyuyan admin pek yoktur ayrica ben anna nin konularını seviyorum. Kapatmasin mune pls.
Teşekkür ederim, bu söylenenlerin de konularımı görünce heyecanla tıklayıp okuduklarını bilmiyorum sanki

Annacığım, tüm kalbimle söylüyorum canım; elini eteğini bir süre erkeklerden çek ve kendine değer ver. Kendini sev.

Bu şahıs hakkinda ne biliyorsun? Senin bu platformda takildigindan bilgisi var mi? Soru sormak degil doğru soruları sormak önemli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…