Affedilmeyecek Hatalar Değilmişmiş 🤦🏻‍♀️

Yok valla arkadaşımla da konuşuyorum :KK70:
Yahu hoşlanmıyorsan konularımdan girip bakmazsın? Bakmadığın zaman da darlanmazsin. Bunu akıl etmek zor olmasa gerek.
Biraz da onlara danis he ne dersin? Göz ardi edicem seni, ben de kurtulurum sen de, haydi bebeginle mutluluklar sana

Adamın derdi belli seninle yatmak istiyor, ama ciddi en azından birbirinize karşı sorumlulığunuzun olduğu, elinden tutup, çevresininde bildiği, yaptıklarından hesap verdiği bir ilişki istemiyor, burada önemli olan senin ne istediğin, arada takılıp iki romantik an yaşayıp , sex yaptığın ama karşındaki insanın yaşamında söz sahibi olmadığın bir ilişki seni tatmin edecekse görüş yoksa hiç bulaşma, ayrıca adamın derdini anlamanın seni biraz zorlayacak bir yoluda var, adamla sevgili olarak görüş, ama en azından 2 ay cinsel olarak yaklaşma, hala seni sevgili olarak benimserse, şartlarına uyarsa dediğin gibi sana değer veriyordur.

Aynı şeyi yaşadım, farklı oldugumu en yakın arkadasları bile gelip söylüyordu konusmadıgımızda sürekli hakkımda konusmus görmüştüm. Benimki de çok yakısıklıydı, ben affettim bi de bir değil birkaç kez her seferinde aynı sey oldu maalesef. Affedeceksen de biraz süründür, bana kalırsa hiç affetme olgun bir davranıs değil kaybetmekten korkmuyor. Sen gerçekten değer verdiğin birini engeller misin durup dururken mesela?

Kaç yaşındasınız gençseniz önünüze bakın böyle git gel akıllı biriyle vakit geçirmeyin. Hoş genç değilseniz de adamın yaptığı (engelleme) çoluk çocuk hareketi yine katlanilacak gibi değil.
Kendisi de cocuk zaten,adam yani cocuk daha 20 yasinda.
Meslek sahibi olmasi birsey degistirmez,olgunluklarin cesitleri vardir,mesleki olgunluk,ruhsal olgunluk,fiziksel olgunluk ve daha bir sürü sey.
Mesleki ve fiziksel olgunluktan kalan daha yeni olusuyor,dogal süreç bence bu.
Ailelerin erken maddi bagimsizligini kazanip farkli sehirde yasayan cocuklarinda niçin aklinin kaldigini da anlamaya basliyorum...

Bu çocuk cidden dengesiz yahu.
Şimdi de numaramı silmiş 🤦🏻‍♀️
Düşünmeye, uğraşmaya değmez.

Bu çocuk, çocuk daha tıpkı senin de çocuk olduğun gibi. Yaşıtlarından olgun olabilirsin zeki de olabilirsin ama tavırların söylemlerin o kadar çocukca ki :) Bunu zamanla anlarsın.

Çocuk 20 yaşında para kazanmaya başlamış iyi kötü bir mesleği var e seksi hoş da biri. Sana karşı duygusu olsa da bu ilişki senin beklentilerini karşılamaz. Ayrıca mesleki forsu falan yok hangi eğitimli kadın üniversite mezunu bile olmayan bi polisin üniformasından etkilenir ki?

Nedense affedecek gibi geldiniz o yüzden bir şey söylemek istemedim.
Hakkınız hayırlısı

Haklisin sonuna kadar.
O hayatımda yokken ne kadar huzurluydum..
iyi de sen gecen hafta da sonunda buna benzer bir cevap verdin bana :KK70: icraata gecrmen gerekiyor düsündüklerini. ay birde kusura bakma da 20 yasinda oglan yani ne buluyorsun bu kadar ? kedi al kendine , onlarda sevgi sefkat bekliyor , en azindan asabini bozmaz böyle :)

iyi de sen gecen hafta da sonunda buna benzer bir cevap verdin bana :KK70: icraata gecrmen gerekiyor düsündüklerini. ay birde kusura bakma da 20 yasinda oglan yani ne buluyorsun bu kadar ? kedi al kendine , onlarda sevgi sefkat bekliyor , en azindan asabini bozmaz böyle :)
Kız atraksiyona girdi bebe :KK70:
Valla baştaki adam harika biriydi ay pardon bebe.
Aşırı güçlü, kuvvetli ya birkaç yönden aşırı hoşuma gidiyor. Ama başka seçeneklere bakacağım galiba :p

Benim ki 30 a girecek hala istediğim kıvama getiremedim, 20 mi aman allahım hiç işin olmasın yoksa böyle saçma sapan şeylerle uğraşır durursun

Nedense affedecek gibi geldiniz o yüzden bir şey söylemek istemedim.
Hakkınız hayırlısı
Billboardlara falan 'Anna beni affeder misin?' diye ilan verme tarzı bir şey yapmadığı sürece asla affetmem.
Sadece acaba fazla mı alıngan davranıyorum diye merak edip sizlerin de fikrini almak istedim. Çünkü arkadaşlarımın ilişkilerinde okey dediği şeyler, empati yaptığımda benim için ayrılık sebebi olabiliyor mesela.

X