Merhabalar,
Bir iki hafta önce açtığım konularımı çoğunuz biliyorsunuzdur. Yine de kısa bir özet geçeyim.
Sevgilim Instagram'da tanımadığı kadınları takip etmeye başlamıştı. Çoğu da kalite olarak yerlerde olan tiplerdi. Baktığımda bu kadınların birkaç tane eski fotoğrafını beğendiğini de gördüm. Sorduğumda 'Takip ettiğim konuştuğum anlamına gelmez' demişti.
En son beni kıskandırmak için saçma sapan bir şaka yaptığında alınmıştım ve o hödük erkekten beklenmeyecek bir şekilde önümde diz çöküp, 'Sadece sen varsın, alınacağını düşünmemiştim, kendini kötü hissetmeni istemiyorum' demişti.
Bu olayın yaşandığı günün akşamı o kızları takipten çıktı. 5 saat sonra falan da Instagram'da beni engelledi. Isın saçma tarafı şuydu ki asıl iletişim kanalımız olan Wp'da engellememişti.
'Neden Instagram'da beni engelledin' diye sorduğumda 'Kafam bozuk' falan dedi.
Şimdiyse bunların affedilmeyecek hatalar olmadığını söylüyor.
Anası, babası ölmemiş. Kardeşi hasta olmamış. Ee gymde fotoğraf çektirip attığına göre o kadar da bedbaht bir halde değilmiş?!
Onu seviyorum. Hâlâ yaşadığımız bütün anlar, en ufak ayrıntılar bile aklımda. Özlüyorum da.
Ama onu affedemiyorum, affetmek de istemiyorum.
Yaptıklarında en ufak bir mantıklı taraf görsem affedeceğim. Ama düşünüp duruyorum; yok, yok, yok.
Onu hayatımdan sonsuza kadar çıkarmayı düşünüyorum.
Ama sizlerin de yorumuna ihtiyacım var gibi.
Abartıyor muyum? Yoksa dediğim gibi sineye çekilmeyecek şeyler mi bunlar?