• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AFAD 'a Gönüllü Başvuru

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.714
4.447
103
31
İnsanlara faydam dokunsun istiyorum. Eğitimlerini alan varmı ? Arkadaşım Kahramanmaraş'a gitti geldi. Böyle işleri seviyorum. Kızılay'a bile alsalar giderim. Biraz fazla kilom var.Zorlanirmiyim normalde eskiden böyle değildim vücut yapısı olarak yaş ilerledikçe kilom arttı ?

İnsanlara faydam dokunsun istiyorum. Eğitimlerini alan varmı ? Arkadaşım Kahramanmaraş'a gitti geldi. Böyle işleri seviyorum. Kızılay'a bile alsalar giderim. Biraz fazla kilom var.Zorlanirmiyim normalde eskiden böyle değildim vücut yapısı olarak yaş ilerledikçe kilom arttı ?

Eşiniz ne diyor bu duruma. Beraber mi gönüllü olacaksınız?

Merhaba, ben gönüllü olarak katıldım 2 ay önce. Online eğitimi tamamladıktan sonra, eger gönüllü ihtiyaci var ise size mesaj geliyor bulunduğunuz ildeki AFAD'dan. Eşim 15 gün gönüllülük yaptı, ben 10 gün. Kilo ve yaş önemli degil, ki 39 yaşında ve 105 kiloyum :) hiçbir sorun yaşamadım. Zaten kadın ve erkek için işlerin dağılımı farklı oluyor. Grup lideriniz is dağılımını gönüllü gittiğiniz yerde yapıyor. Benim gozlemime göre artık her iş için maaşlı çalışanlar alındığından gönüllü faaliyete çok ihtiyaç duyulmadığı yönünde. (mevcut deprem bolgeleri icin bu öngörüm, ama Allah korusun başka yerde başka bir doğal afet için yine gönüllüye ihtiyaç olacaktır).

Back