AF bt sonular akland!

kızlar şimdi kayıt yenileme tarihi ne zaman acaba bilen var mı?bu arada mezun olanları canı gönülden tebrik ederim,darısı başımıza
nixcim üzülme olur gider yaaa çalışırken zor tabi,biraz daha gayret edicez bizde mezun oluruz elbet...

yeni mezunlar hgnız aramıza opuyorumnanaktan kalan arkadaşlar üzülmeyin sadece çalışmak değil birazda şans işi bu sınavlar kimi hiç çalışmadan gecer kimi çok çalışsada stres ve heycandan kaybeder saglık olsun

3.sınıftaydımm
3 dersim vardıı bu senede gecemezsem 4e eşim söylebnecekti
neyseki 4.sınıfa geçtimm çok mutluyummmmzemuszemuszemuszemus

hadi gözüm aydın. 4. sınıf oldum bende artık. ama alttan 1 ders almam gerekiyor. türk vergi sistemi

ya kayıt yenileme ne zaman acaba
bir de harç lar ne kadar acaba bu sene??

elchın yavrum sen 4. müydün,olsun kuzum bu sene beraber mezun olalım inşallahhh

offff yaaaaaaa 10 dersim vardı 2 sini finalde verdim 2 sinide bütte seneye kaldı 6 ders aslında büt notlarım çok iyi ama vizeler berbattı hiç çalışmamıştım ama seneye büte bile kalmam geçerim heps,ni sonra mezun olurum inşallahhhhhhhhhhhhh

2.sınıf oldumm delikafadulden çok korkmuştum kalıcam diye ama çok şükür geçtim inşallah diğer sınıflarıda hiç kalmadan zamanında bitiririm okulumu çok mutluyum:sm_cool:
hepimize geçmiş olsun kızlar geçenleri tebrik ederim alkisalkisalkis

inşallahhh
benimde bu sene büte kalmadan bitirmem lazım
hatta yıllık izinleri evde geçirip ders çalışmayı planlıyorum
belkim bebişe hamile kalırsam evde olurum inşallahhhhhhhh
aslında vizden yüksek not almak çok avantajlı hem daha az konu var

saol gülin cim inşallah sorunsuz geçersiz senelerii

kaldım ıste bu yıldas kaldım eskıde evdeydım calısabılıyordum
sımdı evde degılım calısıyorum ve üçünü sınıfta kaldım
seneye ucuncu sınıfı ucuncu kes okuyacagım ya uc ders yaaaaaaa
uc sayısı kabusum olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kuzenin notuna bakcam açılıyor ama büt puanları yok sınavada girdi nasıl oluyor bu neden çıkmıyor kiii

ben hiç çalışmamıştım...mantığıma uyanları yaptım...kalmayı hakettim sanırım..

bende bi üst sınıftayım artıkın yuphiiii opuyorumnanaktan

ben büte kalmadan geçtim yüksek puanlarla ama kuzinin notuna bir türlü ulaşamıyorummm

evt geçtim 4.sınıfa çooook sevindim çok korkuyordum kalıcam diye bi dersten sorumluyum ama olsun geçtim ya zemuszemus

ben saat 3 ü 5 geçe baktım ve gayet kolay ulaştım siteye ve mezunuuuuummmmm artık tek ders inkılap tarihinden girmiştim 50 alsam geçecektim ve 93 le geçtiiimm yaşasın yaaa mezun olsamda 3. sınıfa uzatacam okulu artık 2 yıllık okulla bile kolay iş bulunmuo halkla ilişkilerdim ben ve işletme okuyacam bakalım bu sene 3. sınıftan devaammmm :lepi:hihoyyyt

iktisat:56 iletişim:70 uygarlık tarihi:70 yabancı dil 33bundan kaldım bir dersten kalınca alttan veriliyo dimi kalmış olup para ödenmiyo dimi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…