• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AF bt sonular akland!

en tembel benim heralde 5 dersten girmiştim..1 ini geçmişim yani sınıfta kaldım daha 1. sınıfta koyverdim..

yok canım senden tembelleri de var... Ben... 5 dersin 5 indende kalınırmı yaaa çalışmazsam böyle olur işte... Gerçi çalışacak zamanımda yoktu ama neyse... Geçenlerin hepsine çok sevindim. Tebrikler canlarımmmmopuyorumnanaktan

Bende kamu yönetimi 1. sınıftayım... 4 dersten bütünlemeye kalmıştım :delphin: sadece birini verebilmişim :1no2:

bende işletme 4 sınıftayım.. bu sene bütteki 2 dersimi verseydim mezun olucaktım..

ama lanet olası maliyet muhasebesi 3. sınıftan beri peşimi bırakmıyor...

yine ondan kalmışım diğerinden geçmişim

tek ders için

1 sene okuyucammm

tanrım tanrımmmmmmmmmmm :sinifsinif: :sinifsinif:

malıyet muhasebesı cok kolaydı bütte ,calısmadın snırım..

bende kıtabın yuzune bakmadan gırdım o sınava ama o kadar kolaydı kı 68 almısım :)

kısmet dıyelım ,hayırlısı boyleymış.

2 dersten büte gırrıcektım 1 ınden gırdım 1 ınde de sınava gıtmedım... gırdıgım derstende kalmısım zati... ama yınede 4.sınıfımmm

malıyet muhasebesı cok kolaydı bütte ,calısmadın snırım..

bende kıtabın yuzune bakmadan gırdım o sınava ama o kadar kolaydı kı 68 almısım :)

kısmet dıyelım ,hayırlısı boyleymış.

bende vergının sınavına gırdım butte,malıyete gırmedım calısmadım zati kazık ders dıye... kolaymıs meger hatırladıgım bılgılerden yaparmıydım aceb :delphin:

neyse hayırlısı...

ben maliye okuyorum 1. sınıf 5 dersten girdim bütünlemeye 2 geçtim zaten bir onlara çalışmıştım bir tanesindende 1 puanla kaldım kaldığım değil o 1 puandan kalmam koydu bana :D :D

kızlar bende 4uncu sınıfa gectım
benım butte 3 dersım vardı
vergı malıye fınans bı tek fınanstan kaldım dığerlerını gectim.
uuzn zamandır acıklanmalarını beklıyordum sonunda oldu cok mutlu oldum.4 uncu sınıf işletme olan yokmu ?

spk dersim vardı 33 final 53 tü kalmıştım
şimdi 69 aldım 58 ortalama ve geçtimmm
mezunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:

bendegeçtimm kızlarrrrrrrrrrr 3 ders vardı 2sini vermişimm muhasebeden 47 ile kaldımmm hiç çalşmamştımmm 53almşm ilk sınv düşüktü neyse saglık olsn sonuçtageçtim yaa
2 .sınıf oldmm

çok sevindimmmmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool:

kızlar sınıf tekrarında bıde 3 ders ıcın ayrıyetten daha fazla mı para ödeniyo bu nası ıs ben anlamadım dogrusu hem daha az ders alıp daha fazla para ödemek ?

bende 2 dersimi vermişim iktisat ve işletme 2. sınıfa geçtim.kayıt yenileme için bir bilginiz varmı arkadaşlar belgeler elinize geçtikten sonra yazıyor heryerde yaptıranlar kısaca anlatabilirmi lütfen

kızlar ben gecn sene 3ders verdm sadece yanlş hatrlamıyosm 140 küsur flandı ama şimdi ne oldu bilmiyorummmm

çok iyiymiş. ben 2ün.versite olarak girdiğim için daha fazla har. ödüyorum.
gecen yıl toplamda 510 falan yatırmıştım harcı..
keşke tek derse 200 falan alsalar yetti bu devletin sömürüsü

kızlar mesela 4 dersten kaldık diyelim şimdi bu sene sadece o 4 derstenmi sorumluyuz?ve harçın sadece 4 ders ıcın olan kısmınımı yatırıyoruz..?

spk dersim vardı 33 final 53 tü kalmıştım
şimdi 69 aldım 58 ortalama ve geçtimmm
mezunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:

canımm benmm senn adınaa çok sevndmmmmmmmmm darısı bana olsnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Rabbim hepinize zihin açıklığı versin bizim kk bayanları çok azimli biz yaparızzzz:enbuyukkk::kahve:

Back