• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AF bt sonular akland!

2.sınıf oldumm delikafadulden çok korkmuştum kalıcam diye ama çok şükür geçtim inşallah diğer sınıflarıda hiç kalmadan zamanında bitiririm okulumu çok mutluyum:sm_cool:
hepimize geçmiş olsun kızlar geçenleri tebrik ederim alkisalkisalkis
[/QUOT

canım hangi bölm okuyosnnn sevndm senn adınaaa

bendegeçtimm kızlarrrrrrrrrrr 3 ders vardı 2sini vermişimm muhasebeden 47 ile kaldımmm hiç çalşmamştımmm 53almşm ilk sınv düşüktü neyse saglık olsn sonuçtageçtim yaa
2 .sınıf oldmm

ya ben kaldım matematık gecemeyınce malum zaten 3 olamıyorum off yaa moralım bozuk kursa gıdemedım olacagı buydu

2.sınıf oldumm delikafadulden çok korkmuştum kalıcam diye ama çok şükür geçtim inşallah diğer sınıflarıda hiç kalmadan zamanında bitiririm okulumu çok mutluyum:sm_cool:
hepimize geçmiş olsun kızlar geçenleri tebrik ederim alkisalkisalkis
[/QUOT

canım hangi bölm okuyosnnn sevndm senn adınaaa

sağol cnm işletme okuyorum sen ne okuyosun ?

slm kızlar ben yenı gordum topıgı bende orta okulu acık ögretımden bıtırdım şimdi liseyı okuyorum bu 2.yılım ayın 3de yuzyuze egıtıme baslıyorum cok merak edıyorum nasıl gecıcek acaba ilk gunum kaç saat ders göruyoruz.tenefus falan varmı bılgılendırırsenız sevınırım ben muhasebe ve finasman okuyorum bıde ben hamıleyım nasıl yapıcam bılmıyorum.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

Mezun olan arkadaşları kutlarım.darısı başımıza. 3. sınıfa geçtim.umarım bu sene daha iyi geçer.Başarılı bir sene dilerim

ya ben kaldım matematık gecemeyınce malum zaten 3 olamıyorum off yaa moralım bozuk kursa gıdemedım olacagı buydu

bendeeeee senağlama halbuki çalıştığım dersten geçeceğime emindim..şok oldum görünce.. moralim çok bozuk :a015:

En düşük katkı payını ise 71 TL ile açık öğretim fakültesi öğrencileri ödeyecek... Harç parası düşmedi arkadaslar... 71 tl katkı parası ödeyecez daha harca ilave olarak yani Harç + 71 = ? Harç tahmini 200 civarı

2009-2010 Öğretim Yılı Açıköğretim ıktisat ve ışletme Fakültelerindeki Öğrencilerin Kayıt Yenileme ışlemleri

Uzaktan eğitim sistemiyle öğretim yapan Açıköğretim, ıktisat, ışletme fakültelerine kayıtlı öğrencilerin öğretim yılı içinde yapılacak ara, yıl sonu ve bütünleme sınavlarına katılabilmeleri, öğrencilik haklarından yararlanabilmeleri, kayıtlarını yeniletmeleriyle mümkündür. Başka bir deyişle, kaydını yeniletmeyen öğrenciler, kayıt yeniletmedikleri öğretim yılında sınavlara giremezler, öğrencilik haklarından (öğrenci belgesi, öğrenci durum belgesi, paso gibi) yararlanamazlar.

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim ıngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir...

Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi :

19 Ekim 2009 - 28 Ekim 2009

Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi :

30 Ekim 2009

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, ıktisat ve ışletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir...

Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi :

01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009

Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi :

22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009

harç ücretleri bu linkte verilmiş
http://aofkayit.anadolu.edu.tr/ogretim_giderleri.asp?sid=4e7e1b636748b22a254a5c4899556de7

Son düzenleme:
İKTİSADA GİRİŞ 44 33 39 41 K
İLETİŞİM BİLGİSİ 50 40 77 69 G
UYGARLIK TARİHİ 60 43 70 67 G
HUKUKA GİRİŞ 60 33 50 53 G

bende 4 dersten girmiştim bütünlemeye.tek zayıf geldi sorumlu olarak geçtim zemuszemus

Arkadaşlar merhaba ben de tek dersten kaldım ama aof de tek ders sınavı yapmıyormuş.
ee nasıl para alcaklar bol bol... sırf onlara para vermemek için direndim ama en sevdiğim dersten 2 puanla kaldım :(
dilekçe gönderdim büroya herkes yıllardır gönderiyomuş 500 liraalıyolar onu da neye harcıyolarsa.. hep devlete para veriyoruz yeter

harç ücretleri çok yüksek..verdikleri kitaplarda çok gereksiz bilgiler var...yine ek kitap almak zorunda kalıyoruz....bence aöf ün harç ücreti daha az olmalı..

kızlar ben gecn sene 3ders verdm sadece yanlş hatrlamıyosm 140 küsur flandı ama şimdi ne oldu bilmiyorummmm

Back