• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AF bt sonular akland!

gectım kı gectım kı .3 dersın üçünü de vermişim, sositososito

2 dersten kalmısım tam ıstedıgım gıbı oleyyyyyyyyyy:D gectım 2.sınıfa dersanesız hemde evde kırdım dızımı calsıtım kıtaplardan

en tembel benim heralde 5 dersten girmiştim..1 ini geçmişim yani sınıfta kaldım daha 1. sınıfta koyverdim..

ben 4 oldum bu gune kadar hıc dershaneye gıtmedım :kedi:

kamu yönetimi 1. sınıftım 3 dersten kaldım :S napıcam şimdiii :( sadece 3 dersi vermeyemi çalışıcam

1 dersten sorumlu olarak 3.sınıfa geçtim.off yhaa bitermi bu okul yha 2 senem daha var mafoldumben kalmazsam tabi :olmaz:

ya kızlar benim 4 dersim vardı 2 sini verdim 2 si kaldı 4, sınıfa geçmiş oluyorum dimi?

bourtlen canım hayırlı olsun bizde mezun oluruz inşallahhhh....bende 4. snf oldum bakalım nasıl baş edeceğim

GENEL MUHASEBE 40 50 60 54 G
3029 - TÜRK VERGı SıSTEMı 30 47 60 51 G
3151 - ULUSLARARASI ıKTıSAT 44 36 86 73 G
3154 - DEVLET BÜTÇESı 40 50 77 66 G
3155 - ıŞ VE SOSYAL GÜVENLıK HUKUKU 37 37 60 53 G
3160 - ıDARE HUKUKU 43 43 57 53

hepsini geçtimm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bourtlen canım hayırlı olsun bizde mezun oluruz inşallahhhh....bende 4. snf oldum bakalım nasıl baş edeceğim

saolasın tatlım darısı basınaopuyorumnanaktan
merak etme bıraz azım ve calısmayla hepsınden gecersın ınsallahkaydirigubbakcemile5

tebrik ederim kızlar...
ben kaldım...kaydımı yenilemicem...sayısaldan anlamıyorum keşke sözle bi bölüm seçseydim...kim dedi sana git dış ticaret seç diye salak nix..

yaa tek dersten kaldım son senemdi
şimdi harcımı gene tam mı yatırıcam bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

4 dersim vardı 2 sini vermişim ama esas matematigi vermem gerekirdi ya offf encok ona claıstım kitap yüzü acmadıgım dersten gectim matı verseydm 3.sınıftım ne güzel :((( nası vercem ben bu dersi ya of off

kızlaaaaaaaaaaaaar mezun oldum çok şükür sonundaaaaaaaaaaa....63 almışım 1 dersten girmiştim zaten.darısı bekleyenlerin başına....................

yoğunluktan dolayı açılmıyodur...
bana mesaj geldi hmn girip baktım..

Back