• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adm adm evimi kurarken :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esmy arkadasim allah güzel günlerde oturmani nasip etsin insallah gercekten cok begendim mobilyalarini yatak odasinin tulunude haliya uydurmussun iyi olmus. Salon takiminla yatak odasi takiminin mobilyalarini kaca aldin bende fiat arastirmasi icindeyim tatlim

cnm gordugun hepsını masa dahıl 8500 e aldık
bılmıorum pahalımı ama arastırdık cok :uhm:
eftalyaa cnm tesekkurler sanada Hayat87cnm sanada resımı oyle ekledııgn ıcın teskkurler ben o tur beceremıyorum

canım eşyaların çok güzel.mutlulukla ve huzurla oturun inşallah :nazar:bu arada yeni ev kokusunu çok severim,mis gibi eşya kokuyodur şimdi ev yerimseniben

canım eşyaların çok güzel.mutlulukla ve huzurla oturun inşallah :nazar:bu arada yeni ev kokusunu çok severim,mis gibi eşya kokuyodur şimdi ev yerimseniben

tesekkurler cnmesya kokosu dıkkatımı cekmedı ama bnm laelaelaelaelae

mutfak perdeleri hoşuma gitti,
güle güle otur,
ben mutfağıma sığamıycam gibi geliyo bana ya napıcam :(

masallah evınızı çok guzel dosemıssınız.. agız tadınız hiç bozulmasın :nazar:

evinin mobilyaları gerçekten çok çok güzel
güle güle huzurla otur inş

yatak odasını çok beğendim canım tüllerin halın şahane olmuş çok uymuş. mutluluklar dilerim

herşey pek cici anca şimdi yorum yapmak kısmet oldu bacım:nazar:...güle güle eskitopuyorumnanaktan

canım herşeyin çok güzel. yatak örtünü ne renk seçtin çok merak ettim.benimde yatak odası halım kırmızılı grili.perdem kırmızı ip perde olcak inş..yatak örtümü beyaz şu fırfırlı gelinlik gibi olanlardan almayı düşünüyorum.

canım herşeyin çok güzel. yatak örtünü ne renk seçtin çok merak ettim.benimde yatak odası halım kırmızılı grili.perdem kırmızı ip perde olcak inş..yatak örtümü beyaz şu fırfırlı gelinlik gibi olanlardan almayı düşünüyorum.

CNM COK eski bi soru ama yazaatym kırmızı
bogar gıbı geldı ama bogmadı cnm
bitmişi albumlerımde var

Back
X